Royal Caribbean

Da bi dosa kao Ref na Royala moras poznavat teoriju rashladnog ciklusa Mollier chart (superheat, saturated,subcooling)
moras poznavat obradu zraka Psychometric chart, dew point....bit ce tu jos puno strucnih pitanja zadavat ce ti alarme da vide na koji nacin bi ti pristupio njihovom rjesenju itd.....
Ali najbitnije ti je da ostavis dobar prvi dojam o tome ti puno toga ovisi.....jer niko nemoze znat sve ali je bitno da prepoznaju da si motiviran i zeljan posla lako te oni posalju na treninge....
Neznam koju ce ti poziciju ponudit ali nemas se sta mislit bitno je upast u igru a onda sve ovisi o tebi...

Ivane malo san se vtija po forumu pa san vidija da si ti ima upit za online pitanja,jesi uspija doc do njih?

Ma to ti je test sta ga je sastavlja jedan HVAC superintendent za potrebe selekcije kandidata ja ga nisam nasa na netu nego sam se uvatio knjige i uspio sam ga proc dosta odgovora mos nac na predavanjima na you tube upisi EPA ili ref cycle , ali ne zamaraj se sad sa njim bitno ti je da odradis prvi interviu i da ides u drugi krug....grij stolicu sitno ti je jos ostalo.:D:D:D

?

?

Ma to ti je test sta ga je sastavlja jedan HVAC superintendent za potrebe selekcije kandidata ja ga nisam nasa na netu nego sam se uvatio knjige i uspio sam ga proc dosta odgovora mos nac na predavanjima na you tube upisi EPA ili ref cycle , ali ne zamaraj se sad sa njim bitno ti je da odradis prvi interviu i da ides u drugi krug....grij stolicu sitno ti je jos ostalo.:D:D:D

ima li sanse na tih 6 novogradnji..za asistente struje?

Stavio sam Royalovu sluzbenu stranicu za aplikacije slozi dobar CV i salji pa ako se nejave ti ponovo posalji za dva tri tjedna slozi sebi listu mail adresa i samo upiri negdi se mora otvorit pozicija ko trazi taj ce i nac kod prvog ukrcaja je najbitnije bit strasno uporan ...

Dobri dan
Cua san da je doslo do nekih promjena na royalu da sekondima je manja placa pocetna nego prije a trecima da su digli placu al produzili ugovor ima li tu istine I kakve su place tercima I sekondima ako se smi znat
Zivili

Royal

Royal

Ja sam aplicirao per par dana za Seconda palube.

Evo odgovora:

Dear Mr.Matulic

Urgent!!! We need you ASAP to pass skype interv.

Jel im tolika frka za oficirima? Kolika je plata? Ugovor?

Imam iskustva sa Kruzera i Kontejnerasa.

Jel zna ko koliki su ugovori strujama oficirima i jel istina da su smanjili place a povecali duzinu ugovora?

Fala

Ja sam aplicirao per par dana za Seconda palube.

Evo odgovora:

Dear Mr.Matulic

Urgent!!! We need you ASAP to pass skype interv.

Jel im tolika frka za oficirima? Kolika je plata? Ugovor?

Imam iskustva sa Kruzera i Kontejnerasa.

Pozdrav,

Da li imas mail kome da se javim za 1st officera?

Hvala

Slusaj e sad se moras sam pokazat ,imat ces 100 pitanja i cetri ponudjena odgovora ali ti je kvaka u tome da su ti uvik dva odgovora priblizno tocna tako da se moras dobro skoncentrirat na pitanje..moj ti je savjet najprije rijesi ono sta znas da ne gubis vrime a onda se vrati na ono sta nisi siguran .
Ako znas posa nece bit nista strasno....

Rccl

Rccl

Pozdrav,

Molio bih par informacija o Royalu,imam ponudu za 2nd Engineera ali kako sam već pet godina prvi na tankerima,nije me baÅ¡ volja ići stepenicu niže.
Putnički brodovi me privlače jer mi je puna kapa tankera ali ne bih volio sad zaglaviti za 2nd Eng-a dvi-tri godine i ostaviti ekstremno dobar posao sa dobrom plaćom na tankerima.
Molio bih ako neko zna ako se dobiju dobri raporti od kapa da li se može brzo napredovati na Royala (2 ugovora maks.) za 1st Eng-a ili to ide ekstremno sporo.
Imao sam i neku informaciju da je plaća za 2nd Eng-a oko 11000 USD a meni su ponudili 5000 USD Permanent,nije valjda da su je toliko smanjili?
Zanima me princip rada i koliko se dnevno radi u svojstvu 2nd Eng-a?

Unaprijed se zahvaljujem.....

Pozdrav,
Imao sam i neku informaciju da je plaća za 2nd Eng-a oko 11000 USD a meni su ponudili 5000 USD Permanent,nije valjda da su je toliko smanjili?

Znaci ipak su smanjili ? Place su bile tih 11000 USD, a sad ako ti nude 5000 USD permanent -to je zapravo 10000 USD za mjesec dana proveden na brodu....
A za ovo drugo ce ti bolje rec ekipa sa Royala...

Pozdrav,

Molio bih par informacija o Royalu,imam ponudu za 2nd Engineera ali kako sam već pet godina prvi na tankerima,nije me baÅ¡ volja ići stepenicu niže.
Putnički brodovi me privlače jer mi je puna kapa tankera ali ne bih volio sad zaglaviti za 2nd Eng-a dvi-tri godine i ostaviti ekstremno dobar posao sa dobrom plaćom na tankerima.
Molio bih ako neko zna ako se dobiju dobri raporti od kapa da li se može brzo napredovati na Royala (2 ugovora maks.) za 1st Eng-a ili to ide ekstremno sporo.
Zanima me princip rada i koliko se dnevno radi u svojstvu 2nd Eng-a?

Posto sam i sam bio 8 godina na cruiserima u svojstvu 2nd i 1st eng i to na 2 kompanije mogu ti rec da uvijek postoji sansa za brzom promocijom samo u 99% slucajeva ti se to nece ostvarit pogotovo ako nemas dosadasnjeg iskustva na cruise brodovima. Ne kazem ovo da bih ti ubio zelju za prelazak na cruise brodove ili da tih slucajeva nema ali jako jako tesko je prici stepenicu sa 2nd na 1st eng u 2 ugovora na nekoj firmi bez iskustva na toj vrsti broda u proslosti a ti si tek dosa za 2nd eng na firmu a svaki brod ima 5x2nd eng koji vec cekaju i tako na ciloj firmi a samo je 1st eng na brodu.

Na cruiserima 2nd eng obicno odradi svojih 8 sata gvardije (2x4 sata) a ostatak ;;lunja'' po brodu.

Ovo povise je istina sta ti je napisao MorskiVuk koji je stara kuka na cruiserima :uzdravlje

Last edited:
Back