Royal Caribbean

Pozdrav,

Molio bih par informacija o Royalu,imam ponudu za 2nd Engineera ali kako sam već pet godina prvi na tankerima,nije me baÅ¡ volja ići stepenicu niže.
Putnički brodovi me privlače jer mi je puna kapa tankera ali ne bih volio sad zaglaviti za 2nd Eng-a dvi-tri godine i ostaviti ekstremno dobar posao sa dobrom plaćom na tankerima.
Molio bih ako neko zna ako se dobiju dobri raporti od kapa da li se može brzo napredovati na Royala (2 ugovora maks.) za 1st Eng-a ili to ide ekstremno sporo.
Imao sam i neku informaciju da je plaća za 2nd Eng-a oko 11000 USD a meni su ponudili 5000 USD Permanent,nije valjda da su je toliko smanjili?
Zanima me princip rada i koliko se dnevno radi u svojstvu 2nd Eng-a?

Unaprijed se zahvaljujem.....

Ako ti je to ponudio Royal to ti znaci da za svaki misec proveden na brodu dobijes dvi place jednu do 15 u misecu za taj misec i drugu dobijes do 28 to ti je placa za misec koji ces provest doma ....znaci dok si na brodu imas 10000 USD kuci neprimas nista sve ti isplate na brodu. Nema klasicni permanent...

Pozdrav,

Molio bih par informacija o Royalu,imam ponudu za 2nd Engineera ali kako sam već pet godina prvi na tankerima,nije me baÅ¡ volja ići stepenicu niže.
Putnički brodovi me privlače jer mi je puna kapa tankera ali ne bih volio sad zaglaviti za 2nd Eng-a dvi-tri godine i ostaviti ekstremno dobar posao sa dobrom plaćom na tankerima.
Molio bih ako neko zna ako se dobiju dobri raporti od kapa da li se može brzo napredovati na Royala (2 ugovora maks.) za 1st Eng-a ili to ide ekstremno sporo.
Imao sam i neku informaciju da je plaća za 2nd Eng-a oko 11000 USD a meni su ponudili 5000 USD Permanent,nije valjda da su je toliko smanjili?
Zanima me princip rada i koliko se dnevno radi u svojstvu 2nd Eng-a?

Unaprijed se zahvaljujem.....
prika ne budi lud
neces tako brzo avancat a i kad avancas imat ces samo 1k usd vise a zivot ce ti se zgadit od papira i vodenja posla...tesko je avancati jer ima 5 2nd eng i jedan prvi...cista matematika ali ako si lumen mozda je moguce iako jos nisam upozna nekog da je tako brzo isa za prvog...a ako ti je napet zivot i ludiranje na brodu posli posla idi i uzivaj...imas 8 uri gvardije i posla kako kad posli smjene...sretno

prika ne budi lud
neces tako brzo avancat a i kad avancas imat ces samo 1k usd vise a zivot ce ti se zgadit od papira i vodenja posla...tesko je avancati jer ima 5 2nd eng i jedan prvi...cista matematika ali ako si lumen mozda je moguce iako jos nisam upozna nekog da je tako brzo isa za prvog...a ako ti je napet zivot i ludiranje na brodu posli posla idi i uzivaj...imas 8 uri gvardije i posla kako kad posli smjene...sretno
kako to da su ti ponudili samo toliko...ja sam ima prije dvi godine 10.6 k a nevirujen da su smanjivali place....ne nasjedaj na pricu o iskustvu na putnickima...brod ka brod

Kako je prosao na interviu....

Odradij prvi intervju ok,drugi sve super,dosa na red test odradij i njega,mislin sasvim korektno!sutradan stize kajla,hvala ali necemo nastaviti kandidaturu!pusiona okrecen se nekoj drugoj firmi!usput ako ko ima koji mail di traze refera neka se javi!Ivane tebi hvala do sljedeceg puta!pozdrav

Otidji do SSM-a oni krcaju za par cruise company ili otidji do Bogdan Company on krca za MSC-a i tamo ti nije toliko bitno iskustvo na brodu...

pozdrav ljudi, u ponediljak mi je english assesstment interview moze te mi reci kako je teka interview i sta sve pita, hvala vam, nesmim to zajebat

Poz, ja sam na Legend of the seas ka assistent struje ima nas 4 assistenta 2 druga elektricara 1. i chief. sad nez kako je na drugim brodovima ali je ovo jos i mali brod.

jeli ovo tuzno?????

ponudili su mi 34 tjedna ugovor za 3 assistenta struje za placu od 780 dolara.... a vec imam dva ugovora kao assistent na bulk i ovancan sam u ETO-a, pomagajte mi šta da radim? jebote 34 tjedna opet minjat zarulje

jeli ovo tuzno?????

ponudili su mi 34 tjedna ugovor za 3 assistenta struje za placu od 780 dolara.... a vec imam dva ugovora kao assistent na bulk i ovancan sam u ETO-a, pomagajte mi šta da radim? jebote 34 tjedna opet minjat zarulje

Imaš li brevet ETO-a?

jeli ovo tuzno?????

Kolega samo vi mozete doniti konacnu odluku i sud ali ja cu vam reci neke stvari kako bi ja na to gledao.

1...It is long way to the top.

2...RCCL je ogromna firma i mislim da ti je buducnost (stalni posao) tamo osiguran.

3...Ako si doma tesko ces upasti negdi na brod a ako si na brodu lakse ces se pogurat do pozicije ETO-a svojim radom

4...Odluku donesi sam jer 34 tjedna u stvaranju karijere nisu puno (rece neki nisu ni malo) ali procitaj tocku 1

Lip pozz i nemoras se sloziti s mojim razmisljanjima ali trazio si da ti recemo sta mislimo.

kako to da su ti ponudili samo toliko...ja sam ima prije dvi godine 10.6 k a nevirujen da su smanjivali place....ne nasjedaj na pricu o iskustvu na putnickima...brod ka brod

Ovima sta tek dodu na poziciju 2nd eng ili 1st Off placa vise nije 10600 nego cca 9000$ ,a ovima sta su vec bili na tim pozicijama skocila je za 600$

jeli ovo tuzno?????

Postoji mogucnost da te se i na brodu avanca, vidi sta ti se isplati..Ode je sad izasa jedan brod ,drugi izlazi za par miseci i jos su dva u gradnji tako da ce im tribat elektricara..

Postoji mogucnost da te se i na brodu avanca, vidi sta ti se isplati..Ode je sad izasa jedan brod ,drugi izlazi za par miseci i jos su dva u gradnji tako da ce im tribat elektricara..

a jel se isplati trazit kraci ugovor ili bar malo vecu placu, ja prvi put kad sam aplicirao za rccl nisam imao gotov ETO brevet tako da njega nisam naveo u CV-u, danas sam predigao brevet i ako bi njega poslao na uvid mozda bi dobio bolje uvjete, neznam?

Imas gresku u koracima triba si sacekat brevet pa onda slat papire.....ako ponude ETO dobro je ako ne ponude moj ti je savjet ukrcaj se pokazi sta znas sa brevetom u ruci promocija je samo pitanje vrimena ...Dok sjedis kuci i cekas neku drugu priliku brevet vridi jako malo...Royal ja vrhunska kompanija i ako se tribas ukrcat ko asst moj ti je savjet ukrcaj se....
Jedan brod je gotov drugi ce bit kroz pola godine joc cetri su narucena tako da triba ljudi....

Back