Royal Caribbean

awernes

awernes

Mislim da ti je to ship security awernes,i trebas prevest potvrdu o nekaznjavanju kod sudskog tumaca

Royal Carebbian

Royal Carebbian

Kakvi police record za 7 god.?
Ko to izdaje u RH?

Po meni je to potvrda o nekažnjavanju. Potvrda pokazuje dali si kažnjavan prije ili se vodi postupak protiv tebe.
Ispravite me ako griješim.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:
Step 5) Local police Background Report: Please submit a criminal background report from the local Police of Law Enforcement agency from the country you are residing for the past 7 years, minimally. If you have lived in more than one (1) address/city/country within the last 7 years, you must submit a Local Police Background Report for each location. Once received, please keep the original report and send us a scanned copy. If not in English, you must also send a certified translation of the background results.

Last edited:
Ekipa treba mi hitno pojaÅ¡njenje. Å ta je točno SSA ?

Do you have an STCW and SSA certificates because this are another requirements for your hiring application.

Također ako netko zna za onu agenciju u Sloveniji gdje se može položiti ovaj tečaj (mislim da je to ovaj). Toliko sam čitao zadnjih dana po forumu da nikako ne mogu naći post gdje je neko rekao ime i kontakt osobe za tu agenciju.
I još jedno pitanje. Imam Uvjerenje o nekažnjavanju. Je li to dovoljno za : Local police Background Report
Izgleda da su mi napisali krivu plaću pa sad hitno to moram rijeÅ¡iti. Puno hvala na pomoći

ship security awarness ili tako nesto- obavezan za sve od 1.1 ove godine.
ne znam zasto ti to traze jer obicno se to odslusa na brodu.
local police background report ti je obicno uvjerenje o nekaznjavanju koje mozes dobiti na sudu a trebat ce ti i engleski prijevod on nekog ovlastenog sudskog prevoditelja.

Last edited:
Za dobit potvrdu o nekažnjavanju za zapoÅ¡ljavanje na brodu ti treba 30 kn. taksenih marki i naznačiti onom dragom gospodinu na sudu. Nije isto za zapoÅ¡ljavanje kao kad uzimaÅ¡ obićno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ma imam ja to. izvadio sam tu prije par miseci i piÅ¡e na njoj svrha zapoÅ¡ljavanje u inozemstvu. samo nisam bija siguran je li to dovoljno. Javija mi se i slovenac ima tečaj ovaj vikend, ali se ovi joÅ¡ uvik nije javija za plaću...sad mi već smrdi

Pozdrav ljudi, jeli mozda dobija tko kakvi odg u vezi intervjua iz 1miseca za electrical cadet?

Pita san voga sta me je obavjestia da san prosa prvi intervju par puta sta dalje ali on mije govoria da nije do njega nego do ovih vecih sta krcaju i da je navala velika,nakraju me pita da mu posaljen jos jedan put CV i vise nista mi nije javia,za mene je to izgubljen slucaj.

Pozdrav dobri ljudi
Kakvi su ugovori i placa za 2.palube? Dali je problem sa tankera preci na cruise?
Hvala i zivili

Sent from my iPad using Tapatalk

Sekondo palube ti je u ranku sa trecim makine i ima platu 6000$ ugovor 14-14 nedelja.Moze se preci sa tankera ja sam presao.Pitaj dto ti treba.pozdrav

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sekondo palube ti je u ranku sa trecim makine i ima platu 6000$ ugovor 14-14 nedelja.Moze se preci sa tankera ja sam presao.Pitaj dto ti treba.pozdrav

:p e pa nije vise tako....uveden je senioriti....sad se krece od manje i triba par godina da se dodje na ono sta je bilo, i nesmi se imat disciplinsku mjeru....a tako je za sve novozaposlene i novovancane...krenilo od drugog miseca....nasli su nacin kako ustedit nesto love....eto pa se veselite...

Eto nisam skroz siguran za palubu ja sam u makinu.Navdno dizu plate 3% sad.

Back