Royal Caribbean

Life Insurance Beneficiary Designation

Life Insurance Beneficiary Designation

Ajmo ekipa ako može pomoć,naime iman za ispunit nekakve attachmente i među njima je ovaj u naslovu. ako može pomoć koliko da stavim primary beneficiary i taj neki contingent beneficiary jel to isto, koliko posto da stacim. Ova neka agentica kaže 100% na oba, pa nisam pametan:udriglavom

Azamara je pod Royalon pa se nadan da je legitimno i ovde postat upit.

Jel ima ko na Azamari ko Deck Officer.
Treba bi se ukrcat uskoro pa me zanima sta i kako je tamo.

FALA

Liječnički

Liječnički

Pozdrav ekipa, jel radio netko možda liječnički za royal (pullmantur) jer piÅ¡e da treba obavit nekakav Medical examination Form B- pa jel to neÅ¡to posebno to Form B ili? te kakve su cijene bar za Split ako netko zna

Obicno ti posalju forme A i B i listu ostalih testova da njihova MEDIC sluzba moze pregledat jeli sve uredu. Ili moras ic u njihovog ovlastenog doktora a taj je u Dubrovniku. Mogu ti ja poslat te forme ako ce ti to pomoc (Royalove naravno).

===================================================================================

I dalje niko sa AZAMARE ?????????

Ma ne krcaju me jos nigdi , i za pullmantur je nije royal

Ako nije tajna koja pozicija i koja plata. Ovamo na Celebritiju se prica da je Royal Pullmanu skresao plate svima za 50%, pa im je mnogo ljudi poslo. Samo me zanima je li istina i moze li ko to da potvrdi.

Pozdrav

Alo kolege!
evo dobio sam poziv i prateći mail od RCLLa ali mi je čudno da me zove recruiter za Aziju i Pacific region...
je li netko zna za ove ADeCastro?
Hi Ivica,
This is to notify you that you are scheduled for SKYPE INTERVIEW to be conducted by Jenny Chia Su Ken, RCCL recruiter of Asia and the Pacific region.

Please be reminded of the following information regarding your SKYPE INTERVIEW:

DATE AND TIME: April 04, 2014 Friday (4:15PM Singapore time / 10 :15 am Croatia time )

RECRUITER'S SKYPE ID: RCCL-APAC.

(NOTE: The recruiter will call you on the given time of interview. Rest assured that your assigned recruitment coordinator will inform you in advance in case interview has to be rescheduled.)

Reminders for the interview:

1. Don’t forget to confirm your Skype interview schedule in C-TRAC. This is to let the Recruiter know that you agreed/confirmed the availability date. You can follow this link to log on to your C-TRAC account (Royal Caribbean Cruises LTD. Job Application Wizard). (Don't forget to update all the information on your account.)

2. Be ready at least 10 to 15 minutes before the actual interview time (Failure to be on line after 15 minutes as per the schedule time, your schedule will be withdrawn.)

3. Be in corporate attire

4. Video camera and audio (microphone) must be available and functional.

5. Make sure that you are log in to your Skype account/ID and accept the invitation from RCCL-APAC . (If you are not familiar with Skype, ask someone who knows to help you use it.)

6. You have to be in a conducive place/venue during the interview.

If you have any questions, feel free to send an email.

Kind Regards,

Aiza de Castro
Recruitment Coordinator, Direct Hire Processing - APAC
ADeCastro@rccl.com | 954-517-3501 ext. 63427

Ako nije tajna koja pozicija i koja plata. Ovamo na Celebritiju se prica da je Royal Pullmanu skresao plate svima za 50%, pa im je mnogo ljudi poslo. Samo me zanima je li istina i moze li ko to da potvrdi.

Pozdrav

Ja ti mogu rec za Azamaru. 12 sati radno vrime 2000 USD samo na brodu 4-2 ugovor .

Sta se radi i kako se radi neznan iden sljedeci tjedan prvi put.

Zato san molija ako iko zna da me malo uputi.........

Nije nikakva prevara,i mene su tako kontaktirali s Filipina i dobija sam ukrcaj na Celebrity,ali sam prihvatija drugu ponudu.Tako da mozes nastavit pregovore s njima bez straja.

Sritno!

ej

ej

ima sam ti ja intervju sa njima ima 2-3 miseca putem skaypa bzvz pita te kako se zoves glupa neka pitanja traje ti par minuta kaze ti da si prosa onda ces dobit mail da ce ti se struka javit i da si zadovoljija njihove uvjete..meni npr. se niko nije jos javija tako se ne nadaj previse a mozda i bude nesto.ako ides ko kadet ili asistent racunaj na 8 miseci ugovor a i mozda sam sebi platis kartu pa ti onui vrate pare kad budes isa ca kuci!

puno hvala ekipa.
bar nije prevara za početak pa ćemo dalje viditi!
kolika je obično plaća za ass struje?

Last edited:
evo update
dobio sam ponudu za ass elec. ponudili su mi 555$ 9 mjjeseci. Pa jesu li oni normalni??
Je li ima smisla pregovarati za plaću? Mislim nisam očekivao puste pare za asistenturu ali ovo je gadljivo. Jednostavno s kreditima i svim ne mogu to prihvatiti

Last edited:
evo update
dobio sam ponudu za ass elec. ponudili su mi 555$ 9 mjjeseci. Pa jesu li oni normalni??
Je li ima smisla pregovarati za plaću? Mislim nisam očekivao puste pare za asistenturu ali ovo je gadljivo. Jednostavno s kreditima i svim ne mogu to prihvatiti

Ja sam ima bolju 1200$ 8mj:) ka ass.elec 3 ali sam ih odbija.Nema ti smisla prigovarat nece popustit,ima ih na lageru koliko oces.Ako je celebrity a sigurno te tamo salju,cuja sam da je ajme da su grci gamad...

A mirovinsko i zdravstveno

A mirovinsko i zdravstveno

evo update

Kad se vratiÅ¡ doma moraÅ¡ poplaćat doprinose i imaÅ¡ 9 miseci robije :p
Ali eto famozno iskustvo....

Hitno!!

Hitno!!

Ekipa treba mi hitno pojaÅ¡njenje. Å ta je točno SSA ?

Do you have an STCW and SSA certificates because this are another requirements for your hiring application.

Također ako netko zna za onu agenciju u Sloveniji gdje se može položiti ovaj tečaj (mislim da je to ovaj). Toliko sam čitao zadnjih dana po forumu da nikako ne mogu naći post gdje je neko rekao ime i kontakt osobe za tu agenciju.
I još jedno pitanje. Imam Uvjerenje o nekažnjavanju. Je li to dovoljno za : Local police Background Report
Izgleda da su mi napisali krivu plaću pa sad hitno to moram rijeÅ¡iti. Puno hvala na pomoći

Last edited:
Back