Sebourn cruises

Meni je Viking ponudio jednu placu, na prvom ugovoru su mi vec iz HAL-a povecali placu.
Posto je Seabourn u vlasnistvu HAL-a najvjerovatnije ce se dat pregovarati.

Meni je Viking ponudio jednu placu, na prvom ugovoru su mi vec iz HAL-a povecali placu.
Posto je Seabourn u vlasnistvu HAL-a najvjerovatnije ce se dat pregovarati.

Znaci li to,ako sam dobro razumio,da ovaj prethodno spomenuti iznos nije max.iznos koji se moze dobiti za tu poziciju?
Iz vaseg iskustva kolika je u postocima bila razlika iz njihove ponude i ugovora?
Ja bi zelio da Viking potvrdi da je tako i da pregovaramo,a ne bih prihvacao sadasnju ponudu jer trenutno imam posao koji mi donosi bolja primanja. Kopka me pomisao promjene firme jer sam vec 6 godina na istoj klasi broda pa sam pomalo zamoren.Kad bi malo korigirali lovu mozda bi bio blize odluci da krenem u novu avanturu.

Nema informacija od Rebecce ?

Nema informacija od Rebecce ?

Da se nastavim na post od proslog tjedna....
Rebecca kao da je u zemlju propala,na upit o tome moze li se pregovarati oko iznosa ponudjene place nikakvog odgovora ne daje.
Je li to znak da trazi potvrdu kompanije,ili me samo ignorira? :rolleyes:
Uglavnom cudi me taj nastup jer do sada bi prosao najvise dan-dva (ako je u office-u) do povratne informacije.

Ima li itko ideju sto se dogadja?Kako se postaviti ako uopce ne odgovori,reagirati ili pustiti u zaborav?

P.S. Bila je upoznata da imam posao i da cu novi prihvatiti samo ako ponuda bude dobra,tako da nije trebala biti iznenadjena upitom.

pa kako si se samo usudija pitat veću platu na preelitnon Seabornu??? Pa nije ti to Prančijok kruving :o:uzdravlje

pa kako si se samo usudija pitat veću platu na preelitnon Seabornu??? Pa nije ti to Prančijok kruving :o:uzdravlje

Da bas...ne bi me smetalo da me Rebecca i pokusa "oprati" odgovorom,nije li to njen posao zapravo,kontakti,interview-evi,mail-ovi.Jos jedan u stilu :How dare are you? wouldn't make much difference,a ja bi dobio taj konacni "ne moze" itd.Ovako se nepotrebno duri (ako je to, a cini se da je),umjesto "hvala ne cemo vas uzimati zaozbiljno ubuduce" :D

Inace pozitivna iskustva sa njom, imao sam intervju u ozujku,u kontaktima vec preko godinu dana.Ili sam bio na brodu kad su nesto nudili,ili kao sad ne mozemo naci dogovor.
Sve je to O.K. svi stitimo vlastite interese.

Da bas...ne bi me smetalo da me Rebecca i pokusa "oprati" odgovorom,nije li to njen posao zapravo,kontakti,interview-evi,mail-ovi.Jos jedan u stilu :How dare are you? wouldn't make much difference,a ja bi dobio taj konacni "ne moze" itd.Ovako se nepotrebno duri (ako je to, a cini se da je),umjesto "hvala ne cemo vas uzimati zaozbiljno ubuduce" :D

Inace pozitivna iskustva sa njom, imao sam intervju u ozujku,u kontaktima vec preko godinu dana.Ili sam bio na brodu kad su nesto nudili,ili kao sad ne mozemo naci dogovor.
Sve je to O.K. svi stitimo vlastite interese.

Ma glavno da se ti vracas svom starom prijatelju Helge-u,sad cete moc "produzit" meeting bar na 50 minuta,he,he....

P.S. Nemoj seniznenadit kad vidis kabinu,malo sam je "preslozio"..... Sretno!

Ma glavno da se ti vracas svom starom prijatelju Helge-u,sad cete moc "produzit" meeting bar na 50 minuta,he,he....

P.S. Nemoj seniznenadit kad vidis kabinu,malo sam je "preslozio"..... Sretno!

Srce mi je poskocilo kad sam vidio Rebeccin mail danas u inbox-u.Na srecu napisala je da se o placi ne moze razgovarati,naravno ovo na srecu u smislu da ne moram udarati glavom da je slucajno odgovor bio potvrdan,a ja obecao na drugoj strani.....Cak su me zvali i telefonom da potvrdim,nije im mail bio dovoljan.

Nakon punih osam dana.Ipak je profesionalka :) Svota koju sam naveo u prvom mail-u na temu je zadnja ponudjena pa se mozete po njoj ravnati za datu poziciju.Valjda..

Srce mi je poskocilo kad sam vidio Rebeccin mail danas u inbox-u.Na srecu napisala je da se o placi ne moze razgovarati,naravno ovo na srecu u smislu da ne moram udarati glavom da je slucajno odgovor bio potvrdan,a ja obecao na drugoj strani.....Cak su me zvali i telefonom da potvrdim,nije im mail bio dovoljan.

Nakon punih osam dana.Ipak je profesionalka :) Svota koju sam naveo u prvom mail-u na temu je zadnja ponudjena pa se mozete po njoj ravnati za datu poziciju.Valjda..

Postoje tvz. Min - Max raspon place ali se njima u Vikinga neda to nudit - daj ljudima default.

Eventualno da in stvarno gori pod nogama i treba na brod ic hitno onda bi taj Min dosa u Max.

A godisnja povisica ti je 1.5%.

Pozdrav ELEC.evo primija san mail od Katie Clarke za intervju pa me zanima sta da joj odgovorim ocu joj poslat svoju
skayp adresu ili kako vec?evo sta mi je posala hvala unaprid.

Thank you for your application we have received.

*

We would like to arrange an interview with you via Skype.

Would you be available for an interview on Thursday 20th September at 3.00pm (GMT +1)
I have attached the job description for 3rd Officer with Seabourn Cruise Lines.
The salary is €2250 paid x12.
The rotation is 4 months on, 2 months off.

Kind Regards
Katie

Pozdrav

Da, posalji joj svoju Skype adresu,ako ti vec mozda nije bila navedena u CV-u i cekaj poziv.

Sretno.

Hvala ti posla san joj i vratila mi je da se cujemo 20tog.
jel znas mozda di se pravi ljecnicki i jel oni placaju vizu i ostalo sta bude tribalo pozzz.

Pozdrav

Da, posalji joj svoju Skype adresu,ako ti vec mozda nije bila navedena u CV-u i cekaj poziv.

Sretno.

jel znas mozda di se pravi ljecnicki i jel oni placaju vizu i ostalo sta bude tribalo pozzz.

Nisam stigao do prihvacanja ponude tako da nista ne znam o tome,mozda netko od drugih korisnika koji su imali to iskustvo.

Pozdrav

Pozdrav

Da li mozda neko ima iskustva sa sebournom gdje se pravi ljecnicki i dali li placaju us vizu i tako.
Zakazan mi je intervju 20 9tog iako mi se cini to malo daleko al cekat cu nadanm se da ce bit srece.

Da li mozda neko ima iskustva sa sebournom gdje se pravi ljecnicki i dali li placaju us vizu i tako.
Zakazan mi je intervju 20 9tog iako mi se cini to malo daleko al cekat cu nadanm se da ce bit srece.

Lijecnicki i vizu placa kompanija (moras donit racune, naravno) i sve ti se to vrati u prvoj placi.

Treba ti Norveski lijecnicki, a zavisi di zivis (od Rijeke pa do Dubrovnika ima ordinacija...)

Lijecnicki i vizu placa kompanija (moras donit racune, naravno) i sve ti se to vrati u prvoj placi.

Treba ti Norveski lijecnicki, a zavisi di zivis (od Rijeke pa do Dubrovnika ima ordinacija...)

Ajme norveski ljecnicki cua san od par ljudi da je jako striktan neki su imali problema s bojama i tezinom
jedan nije vidija samo jedan broj od boja u onoj knjizici i nije ga pustilo al svejedno hvala ti na informaciji.

nisan norveski radija 3 godine ali bi samo radija nas i napisalo bi ga na norveski formular. ne znan sta je to posebno u njemu

nisan norveski radija 3 godine ali bi samo radija nas i napisalo bi ga na norveski formular. ne znan sta je to posebno u njemu

Evo sad san se cua s prijateljom s broda seabourna i reka mi je iz prve ruke da je ljecnicki nije norveski samo napravis obicni na engleskom jeziku te da mu je ladovina da nema safety i da samo drzi gvardiju i da se net iz kabine placa to mi je uspija rec jer na mostu internetu koji je naravno besplatan

pozz

Back