pa jesi li se pripa?
i ja san stari, 2 puta san se tako ukakija da ih nikad necu zaboravit. jedanput pod maltu... drugi put otrant
prvi put san zaboravija rigat koliko san se ukakija od straja
ali ne spamaj, tema je rebecca. zna li ko kakva je rebecca, trazi li momka? kakvi joj je glas? ajde snimite interview da je cujemo
...kako je proslo....meni je intervju sutra...
...rebecca je bila busy, tako da mi je intervju postponed za sutra...kako je vama proslo....jel vam se javio ko iz seabourna direktno...
...rebecca je bila busy, tako da mi je intervju postponed za sutra...kako je vama proslo....jel vam se javio ko iz seabourna direktno...
pa nije valjda da napustas firmu svih firmi, vidis kako avancavaju ko ludi, i Gerry je Staff postoplus novi brod, pa veselju nema kraja
![]()
PS...send my regards to Cpt. Christodoulakis if he is on Century....
...ma ako sve prodje dobro sa Seabournom dat cu otkaz sa gustom (sada sam na brodu)...svi avancaju al mene zanima kad cu ja hehe, evo me 4 ugovor za sekonda, a polozio sam nedavno za cifa....a oni ne da me nisu stavili za cifa nego nisu ni za prvoga...a kadeta koji sa mnom bio na equinoxa prije godinu dana je sad na solsticu sa mnom cif...pa ko je tu lud...
PS...send my regards to Cpt. Christodoulakis if he is on Century....
...FYI...intervju zavrsio, rekla mi je da ce se javit is seabourna...trebalo bi ic 10.09....a vidit cemo...