Sebourn cruises

Evo zavrsio danas interview sa Rebeccom,postavljala mi neka pitanja tipa :jesi li imao kad emergency na brodu,je li ti brod kad bio u nevremenu,jesi li se prepao? :udriglavom

Vidjecemo sto ce dalje bit.

i ja san stari, 2 puta san se tako ukakija da ih nikad necu zaboravit. jedanput pod maltu... drugi put otrant

prvi put san zaboravija rigat koliko san se ukakija od straja

ali ne spamaj, tema je rebecca. zna li ko kakva je rebecca, trazi li momka? kakvi joj je glas? ajde snimite interview da je cujemo

i ja san stari, 2 puta san se tako ukakija da ih nikad necu zaboravit. jedanput pod maltu... drugi put otrant

prvi put san zaboravija rigat koliko san se ukakija od straja

ali ne spamaj, tema je rebecca. zna li ko kakva je rebecca, trazi li momka? kakvi joj je glas? ajde snimite interview da je cujemo

Rebecca je prelijepa.

...kako je proslo....meni je intervju sutra...

Nemam ni ja iskustva na putnickim brodovima, samo tankeri. Jucer sam imao intervju zakazan u 11 am po UK vremenu (podne nama) i tako je i bilo. Pitala me di sam bio, koliko imam navigacije kao oficir, zasto zelim otici sa tankera i zasto bas na putnicki, koji su mi hobiji, kakav sam sa ljudima, itd. Ima pred sobom neki upitnik po kome pita. Uglavnom ne pita nista vezano sa struku. Nista strasno sto se ne moze odgovoriti. To sve je rekla da salje u Seattle i da oni odlucuju i da ima ako se ne varam osam kandidata. Eto toliko, sad cekam sto ce biti dalje, navodno da ce se opet javiti drugi tjedan. I svima ce poslati nekakve prezentacije o brodovima.

LP i sretno.

...rebecca je bila busy, tako da mi je intervju postponed za sutra...kako je vama proslo....jel vam se javio ko iz seabourna direktno...

...rebecca je bila busy, tako da mi je intervju postponed za sutra...kako je vama proslo....jel vam se javio ko iz seabourna direktno...

pa nije valjda da napustas firmu svih firmi, vidis kako avancavaju ko ludi, i Gerry je Staff posto :confused: plus novi brod, pa veselju nema kraja:D

pa nije valjda da napustas firmu svih firmi, vidis kako avancavaju ko ludi, i Gerry je Staff posto :confused: plus novi brod, pa veselju nema kraja:D

...ma ako sve prodje dobro sa Seabournom dat cu otkaz sa gustom (sada sam na brodu)...svi avancaju al mene zanima kad cu ja hehe, evo me 4 ugovor za sekonda, a polozio sam nedavno za cifa....a oni ne da me nisu stavili za cifa nego nisu ni za prvoga...a kadeta koji sa mnom bio na equinoxa prije godinu dana je sad na solsticu sa mnom cif...pa ko je tu lud...

PS...send my regards to Cpt. Christodoulakis if he is on Century....

...ma ako sve prodje dobro sa Seabournom dat cu otkaz sa gustom (sada sam na brodu)...svi avancaju al mene zanima kad cu ja hehe, evo me 4 ugovor za sekonda, a polozio sam nedavno za cifa....a oni ne da me nisu stavili za cifa nego nisu ni za prvoga...a kadeta koji sa mnom bio na equinoxa prije godinu dana je sad na solsticu sa mnom cif...pa ko je tu lud...

PS...send my regards to Cpt. Christodoulakis if he is on Century....

Sve ti je to kako te zavrti,jebiga

...FYI...intervju zavrsio, rekla mi je da ce se javit is seabourna...trebalo bi ic 10.09....a vidit cemo...

Care ne obaziri se na nista navigajemo zbog love i ako jemoguce da smo ravnopravni svi na brodu. Ali sam svoj put krojis i ako ne probas negdi drugo onda nikad neces znati dali je trava u susjeda zelenija ili ne?

Pozdrav

Ima li ko kakvih novosti?

Ima li ko kakvih novosti?

Je li se javio ko iz Seabourne-a nakon intervjua?

Evo proslo 10 dana od intervjua a niko ne zove...

Hi Ivan,

Unfortunately, to work onboard a Seabourn ship in a Deck Officer capacity, this is a minimum requirement.

...jucer primio ovo od Rebecce...sta ce dalje bit ne znam....jel ima ko od vas ECDIS...eto ja ga nemam...

ma ne sekiraj se za to... i da ga imaÅ¡ pitali bi te za tjelesne proporcije i ako ih nemaÅ¡ idealne (a ko ih ima???:p) rekli bi ti da ime žaj, ali da ne zadovoljavaÅ¡ njiove fensiÅ¡mensi standarde te bi ti poželili uspjeh u budužoj karijesi - naravno ni slučajno kod njizi. Usto bi te joÅ¡ zamolili da ako znaÅ¡ nekoga koji ispunjave njiove hajklas prohtjeve da ga uputiÅ¡ nanjizi... hehe hehe

Pozdrav svima

Moze li se pregovarati o visine place ponudjene od strane Viking Recruitment-a za poziciju na Seabourn-u,odnosno je li to fiksna placa koju nudi brodar ili recruiter moze samostalno krojiti ponudu?
Radi se o mjestu prvog elektricara za iznos od 3664 eura mjesecnox12,rotacija 3-3, a za Seabourn Sojourn (ako sam dobro napisao) October 10.
Ako netko moze na osnovu ovog iznosa reci je li to svota koju daje kompanija(brodar) ili ne?

Cekam odgovor na isto pitanje od Rebecce.

Hvala.

Back