Sebourn cruises

KIKI75

New member
Bog daj

Imam ponudu za doticnu kompaniju u svojstvu 1st.off navigation,pa me zanima dali ima netko sa foruma na toj firmi kakvi su uvjeti, placa,zivot na brodu i koji je najbolji brod,?

Zahvaljujem

Kiki iman prijatelja koji je tamo ch.struje mogu ti poslat njegovu mail adresu pa ga pitaj kakvo je stanje ako se nejavi neko ode ubrzo, mada znam da ih ima ode na forumu sa te firme,

P.s

Cisto iz moje znatizeljei me interesira kakvi si ponudu dobia ako nepise ugovor i placa?

Aj zivia

Kiki iman prijatelja koji je tamo ch.struje mogu ti poslat njegovu mail adresu pa ga pitaj kakvo je stanje ako se nejavi neko ode ubrzo, mada znam da ih ima ode na forumu sa te firme,

P.s

Cisto iz moje znatizeljei me interesira kakvi si ponudu dobia ako nepise ugovor i placa?

Aj zivia

Moze Dalmos posalji mi pa da pitam covjeka.....Situacija je ovakva povezao sam se na linkedin sa glavnim HR iz nautical dept i poslao covjeku cv sa upitom medjutim odmah je prosljedio moj cv glavnom sefu i rekao da sam primljen.Nakon toga kroz jedno 20 minuta dobijem mail od rebbece iz viking recruitmenta koja me pita da prosljedim sve papire, a mene je zanimala placa i ugovori tako da sam danas cekao odgovor ali nisam ga dobio, izgleda da nesto kalkuliraju....Dali znas dal se moze pregovarat za ugovor jer to mi je najvaznije jer sam u stanju prihvatit jedino sistem 3:3 ili u najgorem slucaju 3:2 :-).....pozzz i hvala

Evo Pokstar ti je odgovoria ono najvaznije money and duzina ugovora, ali moj savjet ti je ako neces pristat na 4-2 da se nagadas pa mos jedino profitirat.

Sritno i javi sta su ti rekli?

P.s

Aj zivia

Taj tvoj prijatelj, koji je i moj (valjda mislimo na istog jer je mislim jedini od nasih ch.el.) je nesto tih zadnje vrime. Cak je i na privatnim mailovima skrtiji, a ima "mali" talenta i za pisat i pogodit temu. Eto obecajem da cu mu se ja javit prvi.

P.s

Aj zivia

Taj tvoj prijatelj, koji je i moj (valjda mislimo na istog jer je mislim jedini od nasih ch.el.) je nesto tih zadnje vrime. Cak je i na privatnim mailovima skrtiji, a ima "mali" talenta i za pisat i pogodit temu. Eto obecajem da cu mu se ja javit prvi.

Hvala na odgovoru, placa je 500 dolara bolja u odnosu na NCL ali ugovor puno losiji sve u svemu pusiona.....

Ugodan dan vam zelim:-)

Je u pravu si prije smo dobivali na dnevnoj bazi koji mail ili tjednoj, a cuja sam se s njim nedavno kad je brod bia u Sibeniku. Oma si razotkrija koji je, a reci mi oli je on jedini nas ch.electrical na firmi?

Hvala na odgovoru, placa je 500 dolara bolja u odnosu na NCL ali ugovor puno losiji sve u svemu pusiona.....

Ugodan dan vam zelim:-)

Aj sad znamo i to, bitno je da se jos jednom ona moja izreka pokazala tocnom: posao se trazi dok se ima posao inace se prihvaca i "bacena" kost.

Zivia

Last edited:
Nazalost nismo se mogli dogovorit radi rotacije 4/2

*

What we could offer you is $4781.12 per month paid 12 months doing a 4 months on/ *2 months off rotation this would be $57373.44 per year.

*

RegardsSandy

*

*

Sandy Finlayson

Manager Human Resources M & T – Seagoing Personnel

Seabourn

PHONE: 1-206-281-3535 ext 69421

EMAIL:*AFinlayson@seabourn.com

seabourn.com

*

Koliko drugi kuverte ima placu na seaborna.jer prije par miseci zvalo me iz Splita za Seaborna nudili su oko 4700 eura 4-2 ugovor,ali samo na brodu.Te posli na Fred olsena isto putnicki ali ugovor je los 3-1 permanent,i lova je slaba.
Nego jeli zna ko,koja putnicka agencija krca nase ass.struje,triba mi za prika.
Hvala

Koliko drugi kuverte ima placu na seaborna.jer prije par miseci zvalo me iz Splita za Seaborna nudili su oko 4700 eura 4-2 ugovor,ali samo na brodu.Te posli na Fred olsena isto putnicki ali ugovor je los 3-1 permanent,i lova je slaba.
Nego jeli zna ko,koja putnicka agencija krca nase ass.struje,triba mi za prika.
Hvala

Pozdrav,

primio sam mail od Rebecce Mackenzie iz Viking Recruitment i za drugog palube nudi ugovor 4-2, placa €3154 x 12. Sad slijedi intervju preko skypea pa cemo viditi sto ce biti. Uglavnom, kako mi je napisala, isao bi krajem devetog mjeseca.
O firmi i brodovima Seabourn ne znam nista, pa ako netko zna neka nesto napise.

Hvala i pozdrav.

Pozdrav,

primio sam mail od Rebecce Mackenzie iz Viking Recruitment i za drugog palube nudi ugovor 4-2, placa €3154 x 12. Sad slijedi intervju preko skypea pa cemo viditi sto ce biti. Uglavnom, kako mi je napisala, isao bi krajem devetog mjeseca.
O firmi i brodovima Seabourn ne znam nista, pa ako netko zna neka nesto napise.

Hvala i pozdrav.

Isto je i meni rekla.

evo san je i ja pita mogu li u deveti misec. kaze da bi moga oko 15.8 ako ocu. reka san joj da necu jer je praznik pa da je bolje da zovne vas. ja cu ic od kraja osmoga do pola 12. da uvatin praznike. ne da mi se bit tamo za bozic i novu, ionako je permanent placa. za bozic cu uplatit sebi cruise sa costa crociere i malo ucit o sigurnosti plovidbe koja bi sad tamo tribala bit na velikome, onome najvecemo nivou

Back