Yahte + adrese

Dear Ante Prezimemuznate!
I am looking for a chief engineer (min Y4) for 40 mt M/Y starting 24 August 2011. If interested please call the Captain at 00393381944475.

Pozdrav dobri ljudi.Prvo hvala svima na forumu koji su pomogli sa savjetima, posebno Romariu kojeg san i upozna uzivo i cesto se vidjamo po portima. Evo nakon dugo muke i trazenja hrpe potrosenih para ukrca san se za prvog oficira na jednu jahtu od 42 metra. Postoji mogucnost da ce nam tribati jos jedna hostesa na brodu ako budemo isli u charter, pa bi molija sve zainteresirane hostese da posalju CV na mradecic@globalnet.hr

vecer

vecer

cestitan i ja bi se zahvalija isto svima na prvo mistu dalmos koji me uputija na mira i onda san upozna erika babnika i kolo je krenilo moj je antibes bija split i ima san dosta srice nakon miljardu meilova za sada je super cetri rusa i i nas dvoje hrvati borba ali idemo dalje zivili

Pa ja san zva jučer u subotu,ali i inače ako je tel. linija ok davat će signal da zvoni ali se niko neće javljat a neće se javit glasda je linija u kvaru.Jednostavnozar ne?

Ta pozicija je vec otisla nekome tako da vise nije potrebno zvati :(

Nema veze,biće njih jo??!!
:D :D
:uzdravlje

pozicija otvorena za 2nd eng na 73m jahti, treba neko s EOOW, moze neko mladji bez puno iskustva, kapo nas , iz zd,

Di se mogu prijaviti za tu poziciju?
Jel traze stcw engineera ili Mca AEC Engineera?

Lp,

Goran

Last edited:

Lp,

Goran[/QUOTE]

traze EOOW sto je engine officer on watch , sto ispada unlimited officer on watch

Lp,

Goran

traze EOOW sto je engine officer on watch , sto ispada unlimited officer on watch[/QUOTE]

Znam koji je to brod,to mi je prijatelj iz Kvarta tu chief eng,on trazi covika sa strojarskim papirima te da pozna elektriku i elektroniku.

Pitao sam ga da pokusa srediti da men uzme kao na kadeturu,ali office mu ne da,velik brod za samo dva Strojara.....

jel se zna kolika je placa? pitan cisto onako informativno da znan kako se krecu place na tin vecin jahtama...

Last edited:
Good Morning,

We have just had the below vacancy come through and I wondered if
you may be interested?

Â? A 50m Charter yacht is looking for a Chief Engineer to
join by 2nd August in the Med. Position offers full rotation of
3 months on, 3 months off, paid only whilst onboard. Shared
Cabin. Vessel is based in the South of France. Minimum Y1
certification. â??10,000 Euros per month. Maltese Flag. Yacht :
Codecasa 50 meter. Full displacement 613 GRT. Built 2001Main
Engines Caterpillar 3516b. Generators - Northern Light â?? 2 x
125 kw 1 x 50 kw Emergency. Position - Chief Engineer. Rotation
3 months on / 3 months off. Paid by the day when on. No pay
when off. Full insurance. Share Cabin with 2nd Engineer. We
have two 2nd engineers that rotate 4 months on 4 months off.
Schedule : We work the Mediterranean season and Caribbean
season. The yacht is private and charter. Shipyard once a
year in Georgia, USA. All charter tips split equally amongst 11
crew. A good sea boat. Captain onboard since the build in 2000.

If you are interested, please can I ask that you give me a call
to discuss further?

Many thanks,

Rebecca

Rebecca Mackenzie
Senior Marine Recruitment Consultant
Archcliffe Road
Dover
Kent, CT17 9EL
United Kingdom
Tel : +44 (0) 300 303 8191
Fax: +44 (0) 130 424 0882
Email: rebeccam@vikingrecruitment.com

pozdrav dobri ljudi

pozdrav dobri ljudi

eto da se predstavim,ja sam iz Labina i u mom mjestu kolko znam jedini sam koji radi u jahtingu. Inace sam na jednoj jahtici 24m u Veneziji kao zapovijednik, kuhar, makinista, ronioc, a uglavno sve jedino kad se ide vise dana van dovedu svoju kuharicu/hostesu. Problem je sto mi je gazda malo skrt, vise ja ulazem u svoj kaic doma nego on u jahtu...tako da bi volio nac neki malo ozbiljniji brod, nije mi bitno di se brod nalazi sta znaci da idem od 0-180di god jedino preko 70N i 70E bas nebi iso,ne volim zimu :cool:
vidim da ste dobra ekipa tu i da van je pomoc coviku na prvom mijestu a zajebancija takodjer..... respect
i da zaboravio rec pricam engleski i talijanski

Dear Netijak

A Yacht vacancy has come up and we feel that you have the appropriate experience and knowledge to be put forward for this position.

REF:228
POSITION AVAILABLE: Chief Engineer
POSITION: Rotation
YACHT: S/Y
SIZE: 88 m
QUALIFICATION or CERTIFICATES REQUIRED: 2nd III/2, Chief III/3, Y2, Y3
YACHT EXPERIENCE: 3+ Seasons
LANGUAGES: English
CRUISING: Mediterranean
EXTRA :Rotation is a 3 on 1 off.
START DATE: 15.09.2011
www.cosmo-crew.com

Eoow

Eoow

HITNO, moze se ici odmah..!!!Trazi se kapo (EOOW) za 48m, nije potrebno iskustvo, charter brod, trenutno u Monacu, kroz 10-tak dana ide u skver, vjerojatno Italija, 8000 $, mozda se moze dogovorit za vise ali o tome sa barbom..Pozicija odlicna za nekog tko zeli u yahting..
Javi te se na PM da vam posaljem mail i broj od covika

Last edited:
Za Northwestern EOOW

Za Northwestern EOOW

Imam potrebne brevete STCW III / 2 .
Da li odgovara ? Mo?že li na na ovaj broj + 382 68 665 977.

HITNO, moze se ici odmah..!!!Trazi se kapo (EOOW) za 48m, nije potrebno iskustvo, charter brod, trenutno u Monacu, kroz 10-tak dana ide u skver, vjerojatno Italija, 8000 $, mozda se moze dogovorit za vise ali o tome sa barbom..Pozicija odlicna za nekog tko zeli u yahting..
Javi te se na PM da vam posaljem mail i broj od covika

Pozdrav za Northwestern, imam potrebne brevete .

trebaju dva 2nd engineera, jedan za 73m jahtu permanentna pozicija s 3 mjeseca godisnje slobodna mislim da je 4500 eu plata, drugi za 51m jahtu,7500 dolara, na obadvije nas kapo .trazi se neko sa EOOW[

Posjedujem STCW III/2 EOOW i dosta iskustva na Bulk carrierima a i na jednom cruiser_u.
Da li mo?žemo nekako stupiti u kontakt ?

Lijep pozdrav !

Last edited:
Bok !!

Htio bi nesto reci prije nego sto stavim oglas za Deckhanda.
Od kada sam dosao u Francusku i poceo sa potragom za poslom i trazenjem pravog načina kako ga dobiti uvidio sam kroz svoje iskustvo da je prvi KORAK do kvalitetnog Interviewa TVOJ CV ili RESUME.
To mi nije bilo ba?? napeto i ja sam na to obracao manje pa?žnje.
E TU MI JE BILA GRE? KA!!!
Nemojte da ponavljate istu gre??ku kao i ja te ako ?želite dobiti posao i napredovati u Industriji potro??ite pet dana za kompjuterom ili platite nekome da vam napravi po??ten CV kao ??to je ovaj i vjerujem da će biti puno vi??e mailova u va??em inboxu i vi??e poziva na va?? telefon.
Evo vam primjer odličnog CVija na ovoj stranici.

Five Star Crew - Crewing Agency

Nakon sto ga napravite posaljite mi ako ko hoće Deck position,temporary for two months in Sardinjia ,owners charter,salary industry standard ,crew is english and relaxed,minimum one season experiance,power boat level,stcw.Frend Englez ,sredio sam mu par dayworkova,znamo se dugo, ?želi mene da mu ja odradim to ,ali ja sam na probnom roku negdje drugdje te bi volio progurati nekoga na??ega.
Charter pocinje za sedam ili max deset dana.

Cv na mail bolic.goran@yahoo mail.

trebam pomoć iskusnijih relativno hitno,naime imam razgovor za ukrcaj na jahtu gdje bi radio vi??e poslova,kao deckhand,skipper,ronioc,ali i kao security ,tra?že da navedem očekivanu plaću a tu sam tanak ne bi htio da me odbace zbog prevelikih očekivanja,a ne bi ba?? da ispadnem tukac pa da se podcijenim.Ako ima kakvih iskustava u tome molim pomoć

Back