Yahte + adrese

pertos ti je i zva mene za tu istu jahtu i jos mi je reka posto imam porucnicki da prihvatim pozicju za deckhanda jer za kojih par miseci ti isti vlasnici kupuju jahtu od 73 met i da onda imam sanse za mate poziciju jahta je izgleda vec placena i bija je super a za razliku od tebe meni se uvik uredno javi na telefon izgleda da sam mu ostavija dobar dojam ,bar mislin i uglavnom me danas zva da je pozicija popounjena idemo dalje nema stajanja

Bio je ludi weekend u Monacu i nije bio u uredu od četvrtka do jučer ujutro.Eno ti ga na fejsu nađi ga tamo stavlja i postove za poslove...

pertos ti je i zva mene za tu istu jahtu a za razliku od tebe meni se uvik uredno javi na telefon izgleda da sam mu ostavija dobar dojam

ti mora da si s pertosom razgovara na posebni crveni telefon:confused:
ali nemoj ode ljudima koji očekuju danima da ih zovnu, pisati pamflete

vecer

vecer

ti mora da si s pertosom razgovara na posebni crveni telefon:confused:
ali nemoj ode ljudima koji očekuju danima da ih zovnu, pisati pamflete

prvo ja san reka kako je meni bilo,i nikome nista ja ne govorin niti san tija koga uvridit samo san tija rec da je taj petros prema meni ispa korektan kao je reka tako je i napravija sve najbolje o njemu a za kolegu sa foruma mi je zaj nego ovde smo svi da pomognemo jedni drugima

a ja sam ne znan ??ta je ovo do??lo da se čoviku te??ko javit ili makar da mu tajnica po??alje email.
i jo?? ti prvo pitanje postavi da kad mogu doć u Monte carlo pa onda tek ostalo.
Ubija me taj prokleti nepopravljivi optimizam da se vatan za bilo koju informaciju i odma se nadan da ću valjda dobit posal.

Nada-kakao to usrano zvuči !!!

nina

nina

Ljudi, ja sam bila kod tog Petrosa U Monacu, i tip je totalno popljuvo mene i frendicu. Jebiga mi dosle po pomoca, a on mi rekao da moram smrsaviti a mojoj frendici nek ide doma posto nema nikakvog iskustva. Ne vjerujte puno agentima, uzdaj se u se i u svoje kljuse. Prvo se vas ukrcati neko od nasih kapetana, ili preko njih mozete stupiti u kontakt. Eto ja sam se ukrcala, a kako ce biti samo Bog zna s obzirom da su vlasnici malo spaljeni, pa svakako sam za tu opciju ako upadne nesto drugo i bolje, da ja gibam odavde. Pozdrav svima, i javite ako cujete nesto za stewardess...I probat cu nazvati ove u Crnoj Gori.

2011-05-27 Chief Mate 3000 with IOM CeC or CoC 50m Charter MY
Temporary Chief Mate position
Start 13 June until end Sept
Salary please send your expectations
Min 3-4 Years Yacht experience
Only apply with an valid Isle of Man CEC or COC
Age max 45 years
West EU nationals preferred
Please send your CV to ab@ymg.ch
:uzdravlje

Evo na radio Dalmaciji slusam da traze hostesu na jahti u Jadranu.Nista ne govore koji je broj telefona,samo da je rok prijave jos danas.

2011-06-06 1 Mate 100m MY New Build
We are looking for a 1 Mate and a 2nd Mate for one of our clients
100m Motoryacht.
Candidates should have min 2-3 Years experience as 1 Officer on Yachts of 70m and more.
Certificate to sail as Chief Mate up to 3000 tons under Cayman Island Flag
West European Candidates preferred.
Salary: Please tell us your expectations
It could be possible to share Job with Captain or to take over Captains position after
a test period. So Candidates with a valid 3000 tons Captains license should also apply.
Please send your CV and References to ab@ymg.ch
:uzdravlje

Good morning Netijak,

We are contacting you because you are registered in our Crew Database.
We are currently looking for a 2nd engineer for 1 year contract on board 65m motor yacht.
Starting date: immideately.
Cruising area in summer: Croatia, Malta, MED; winter season - Caribbean.
Certificates required: YIII / YII
Salary: EUR 5,000.00

Could you please let us know whether you are interested and currently available for we could forward your CV to the Captain for consideration?

Many Thanks and
Kind regards,

Nelya

Nelya Krauer
Management Assistant

OCEAN Management GmbH
Turbinenweg 4
Building U 81
8610 Uster
Switzerland

Evo ko oće, ja neću.. :kafa

Dear Ante Gotovina,

Sorry I wasn't able to get you onboard with me for now, but possibly in the future now that the flag has changed for sure. One of the boats in our management fleet had their Engineer injured on charter and they need someone right away. Let me know if you can help. Thanks.

Regards,

Brad Momsen
+39.34.71.02.05.64 (Italy Mobile)
+1.954.439.1946 (US Mobile)

TRAZI KAPA DO 3000KW
bradcaptain@aol.com

vecer

vecer

evo nakon poslanih sto meilova uspija sam uletit za prvoga na beennettia nije lose rusi su posada i vlasnik placa je super a ostalo vidit cemo pomalo trebamo pod hitno stjurdesu jahta je u splitu pa ako ima ko zainteresiran neka posalje cv na deanpdageta@gmail.com i ja cu ga prosljedit i fala svima koji su mi pomagali ali eto

evo nakon poslanih sto meilova uspija sam uletit za prvoga na beennettia nije lose rusi su posada i vlasnik placa je super a ostalo vidit cemo pomalo trebamo pod hitno stjurdesu jahta je u splitu pa ako ima ko zainteresiran neka posalje cv na deanpdageta@gmail.com i ja cu ga prosljedit i fala svima koji su mi pomagali ali eto

Sad polako s votkom :uzdravlje

za manji cruiser, yahtu, traze se dva prva strojara, 2nd unlimited, rotacija 2-2, ili 3-3, 4400 eura permanentna plata, letovi placeni, danska firma
krivo cuo, nije cruiser nego neko mali kargo, sve drugo stoji

Last edited:
Tra?žim stew /crew cook na 47m.
Treba imati dvije godine iskustva na jahtama i znati skuhati nesto hrane za posadu te ujutro ako je kuhar u trgovina da zna ispeci jaja i narezati voce za goste.Brod je charter.
Ima manche tako da nema brige.

Ima posla preko glave i nema slobodnih dana niti su placeni.

Dosao je novi kapetan i mijenja cilu posadu,pa i mene.
Covik ima svoju viziju i ja nisam u njoj,a vjerovatno ni niko od ostale posade.
Mada smo ostali dobri i rekao sam mu da iman nekoga pa ako se koja cura vidi u poziciji stew /Crew cooka te ispunjava gore navedene uvjete neka posalje CV na bolic.goran@yahoo.com

We have the following Engineer positions available for immediate start:

Chief Engineer 40m Motor Yacht based South of France â?? Classic Yacht, currently in shipyard, will leave for 2 months cruising in Med and then off to Patagonia. Must have experience on similar sized vessel. Salary 5000 euro â?? 5500 euro, permanent position.

Chief Engineer required for 40m commercial sailing yacht, currently in yard in South of France, in pieces therefore needs good experience of similar size sailing vessels, will have help of 2nd engineer to put her back together. 350kw engine. Salary to be discussed, to start as soon as possible, permanent position.

Second Engineer required for 40m commercial sailing yacht, currently in yard in South of France, in pieces therefore needs good experience of similar size sailing vessels, to work alongside chief engineer. 350kw engine. Salary to be discussed, to start as soon as possible, permanent position.

Chief Engineer required for 31m Motor Yacht, based Monaco, British registered, needs MEOL or Y4, MUST SPEAK ITALIAN, salary 4000 euro to start as soon as possible.

Permanent Position.

Please apply by email if any of the following positions are of interest, please note we can only put candidates forward for one position at a time.

Jerry Baylis

Crew Division

D and B Services

3, bd. d'Aguillon

06600 Antibes, France

T.: +33( 0)4 93 34 09 67

F.: +33( 0)4 93 34 12 37

D and B Services, Crew training, placement, Management and more

Back