Uljanik Plovidba

Da li mi moze netko reci kakvi su trenutno uvjeti na uljaniku?...kakav je placa za treceg tj. cetvrtog strojara, da li imaju prekovremenih sati tj.dal se placaju, od kud je uglavnom posada posto znam da su nasi, dal ima interneta na brodovima.
Ako tko ima kakvih friskih iskustva ili dojmova u zadnje vrijeme.Bio bih veoma zahvalan unaprijed.

uplacuje li uljanik dodatno novac za mirovinsko i zdravstveno? kakvi su uvjeti na njihovim tankerima; panatika, accomodation, djeljenje kabina, teretana?

Ne uplacuje,sve je u placi.Znaci oko 900$,ako se ne varam za kadeta.Hrana je solidna,ali to sve ovisi o kuharu (ovisi na koga neletiš).Ima teretana,nije bas neka reprezentativna ali da poslužit.Kabinu imas svoju.A ljudi ko ljudi,gdje ima puno nasih,a tamo su ti sve nasi,naletis na podosta bisera.Eto to ti je ukratko to.

StraÅ¡no,jedia hrvatska firma koja ne plaća socijalno i mirovinsko i čije su plaće i prije smanjena od 10% bile najniže u rh, filipinci će sigurno navaliti!:confused:

StraÅ¡no,jedia hrvatska firma koja ne plaća socijalno i mirovinsko i čije su plaće i prije smanjena od 10% bile najniže u rh, filipinci će sigurno navaliti!:confused:

Koliko sam uspio pohvatat na Uljaniku je politika, " Posada samo Hrvatska ";)

Koliko sam uspio pohvatat na Uljaniku je politika, " Posada samo Hrvatska ";)

Dobili su subvencija za gradnju onih novih tankera od drzave pa mislin da su duzni krcat nasu full posadu neznan koliko dug period

Dobili su subvencija za gradnju onih novih tankera od drzave pa mislin da su duzni krcat nasu full posadu neznan koliko dug period

Tako i treba, mozda nisu neke place ali barem da se imas kud prvi put ukrcat, jer vani traze iskustvo.:uzdravlje

Back