Uljanik Plovidba

Uljanik/Zorovic

Uljanik/Zorovic

Pa javi se njima i slobodno pitaj.

ULJANIK PLOVIDBA D.D.

Carrarina 6,
52100 Pula
Tel. +385 52 211 544
Fax +385 52 211 339
uljanik-plovidba@pu.t-com.hr

ako trazis kontakt za uljanik plovidbu trebas se obratiti iskljucivo Zorovicu jer su oni za ukrcaj i oni imaju slobodne ruke sta se tice odabira ako si junior off, a ako si senior o ukrcaju odlucuje Uljanik!!!

Mladiću, to NIJE ISTINA!!!!!!!

Groffica[/QUOTE

Nego ??

Last edited:
Pozdrav, da li netko zna tocno kolika je placa tercu palube na Uljaniku i da li ima razlike izmedu bulka i tankera sto se love tice i koliki je ugovor ( je li fix tih 6 mj ili se moze dogovorit sto se tice duljine ugovora..), kakvi su sa juniorima, da li traze ili je tipa tankerske (malo teze za dobit brod ko junior), ima li net na brodu i tako te stvari, vidim da su im brodovi noviji, ali ako ima netko na forumu ko je kod njih zadnje vrijeme, moze kakav podrobniji info. Dosta su kritizirali Uljanika, ali danas je jednostavno doslo vrijeme da ne mozes puno birat dok ne skupis podosta iskustva tako da...
Eto, aplicirao sam kod njih i imam jedan brod ko treci, zavrsenu visu i tako, mozda mi netko moze dati kakav savjet, ja sam ostao bez inspiracije!!

Hvala i pozdrav

Tanker ima veću plaču od bulka.
Ugovori 4/+-1

ne znam koliko je točno.

Javi se Zoroviću za tankere, iako znam da su prebukirani ( imaju i viška) trenutno i da ljudi čekaju.... :(

Last edited:
4+/- 1 ???? to je nesto novo...i jako dobro ako je istina!!!!!

Hvala

i ne kuzim jos jednu stvar...zasto uopce Zorovic krca na Uljanika, pa firma je tu, ljudima pred nosom, imaju valjda svoju kadrovsku, ne kuzim u cemu je fora stvarno...ne znam

Last edited:
4 /+-1 znaci potpisujes ugovor na 4 mjeseca al mo?že?? ostat i 3 ili 5 mjeseci.

Znaci ako ti ili produ?že ili skrate oni su sa ugovorom pokriveni.

Za??to Zorovic? Pa to njih pitaj Imaju oni Kadrovsku, al oni krcaju samo na Bulk, dok Zorović krca na tankere u ostalom netko je vec prije o tome pisao....

ugovori za juniore

ugovori za juniore

Ugovori za juniore su 5/+-1, a razlika izmedu bulkova i tankera je mala. Placa za terca 3100 $ nije placeno mirovinsko i zdravstveno , a kuci se stoji 4 do 5 mj. pa sad racunaj !Sta se tice Denisa Dirake on vise nema veze sa ukrcajem on je sad zaduzen za sasvim nesto drugo!!!!!! :(

Hm....svak ima nesto drugacije za reci :o . Ima li netko da je bas trenutno na Uljaniku, da zna 100 % sve, od ugovora, place, kome se na kraju krajeva treba javit sto se tice ukrcaja :hihi, ima li mozda kojim slucajem net na brodu, i tako to...:kafa

Pozdrav :uzdravlje

Budi sretan sto imas opcije...to je sve sto ti mogu reci.

Sto god izaberes, dobro si izabrao, jer kasnije ce se otvarat lakse i vise.

:uzdravlje

Ima li bilo tko na forumu da napi??e malo o uljaniku trenutno,po??to imam dosta ponuda,ali na uljaniku mi je jedino Kastav ponudjen,tanker 2008.g.,a plaća jako slaba,čak slabija od malog bulka,za 4th engineer-a 3200$ ???

javite ako netko ne??to zna,jer neidem preko veze,kumova,netijaka itd nego slucajno izabran.

imam druge ponude,ali ??ta god napi??em,svugdi je post prije ili kasnije,bi?ži ća ili tamo nije dobro.

evo trenutno imam 3 opcije ponudjene:
1. uljanik "Kastav"-tanker 2008.g. 3 200$-14.1.2011
2. transocean "Athena"-novi bulk 3 700$-20.1.2011
3. atlantship "orange sky" 3 900$-6.2.2011

imam ponudu od ATP,ali ni??ta od toga i neki heavy lift,ali to jo?? nije potvrdjeno.

zahvaljivam i ?živili
Pozdrav @antezd. Ako ima?? drugih bolje plaćenih alternativa dvojbe nema?? ali ako ti je to jedino ??to ima?? u ponudi a u budućnosti se ne nazire ni??ta povoljnije ,prihvati ??ta se nudi jer ti to mo?že otvoriti vrata u bolji svijet. Ja sam odradio 3 godine na Uljaniku i nije bilo lako a para da ne govorim ali nakon toga su mi se otvorila vrata na mnogo bolje druge kompanije preko agenta koji je cijenio strojare koji su pro??li ??kolu uljanika a da nikakve druge preporuke nisam imao.
:uzdravlje

Zna li ko ??ta se dobiva od radne odječe na uljaniku,i kakvi su odnosi na brodovima

:o

a brate odnosi na brodu su kako ih sam postavi?? od prvoga dana.
to nije do drugih,nego do svakoga individualno.

nema kompanije di te neće jeb.... ako im to dopusti??,zato prvih par dana je najbolje napraviti sam odnose.

ako su svi dobri,bude?? jo?? bolji,a ako ima problema,e onda mo?že biti ugovor puno zanimljiviji.

svako sam sebi kroji stanje na brodu.

meni je vi??e bitno jeli sve u makini ok i da nadjem samo jednoga sa kojim mogu biti ok,a ostali na distanci,samo dobar dan.........i ni??ta vi??e

Uljanik Plovidba uknji?žila znatnu dobit

Uljanik Plovidba uknji?žila znatnu dobit

Uljanik Plovidba uknji?žila je 2010. neto dobit od 95,5 milijuna kuna, a to je predstavlja povećanje od 77,8 posto u odnosu na 2009. kada su zaradili 53,87 milijuna. Objavio je to pulski brodar u konsolidiranom financijskom izvje??ću i time ponovno postao prva hrvatska tvrtka koja je objavila takvo izvje??će. Lani su zabilje?žili za četvrtinu vi??e prihoda, odnosno 333,5 milijuna kuna. Iz navedenog ispada da im je svaka četvrtka kuna koja je stigla na račun tvrtke ostala kao čista zarada.

Olakotna je okolnost za dioničare Uljanik Plovidbe ??to su tu zaradu ostvarile njihove tvrtke kćeri registrirane u Liberiji na koje glase brodovi u floti pulskog brodara. Stoga zarađeno nije ni oporezovano stopom od 20 posto poreza na dobit. Naime, od 95,7 milijuna kuna bruto dobiti ostvarenih u 2010. za taj porez je uplaćeno svega 236 tisuća kuna ili 0,24 posto dobiti. U 2009. je taj udio iznosio 3,18 posto od bruto dobiti.

Takav rast prihoda i dobiti posljedica je primitka 30,9 milijuna kuna po osnovi ostalih prihoda gdje je uknji?žen i novac dobiven prodajom tankera FR8 Adria kojeg je za pulskog brodara prije nekoliko godina izgradio riječki 3. maj. Na dan 31. prosinac 2010. knjigovodstvena vrijednost ostalih brodova u floti Uljanik Plovidbe iznosi 1,47 milijardu kuna.

Izvor:Glas Istre

bio sam ja kao kadet na uljaniku 6 mjeseci samo vec je proslo 2 godine...i to na balku.uglavnom posada sve nasi, ok su meni bili svi vecinom iz rijeke.juniori su ugovori po 6, 3000 terco, 4000$ sekondo.al ne placaju doprinose nis, u ugovoru pise da je to ukljuceno.a sve u svemu nis posebno nisu, mozda je na tankerima malo veca placa al ne puno

bio sam ja kao kadet na uljaniku 6 mjeseci samo vec je proslo 2 godine...i to na balku.uglavnom posada sve nasi, ok su meni bili svi vecinom iz rijeke.juniori su ugovori po 6, 3000 terco, 4000$ sekondo.al ne placaju doprinose nis, u ugovoru pise da je to ukljuceno.a sve u svemu nis posebno nisu, mozda je na tankerima malo veca placa al ne puno

Bia san ti ja za sekonda tamo 3-4 ugovora na tankerima taman pri pocetku kad su poceli izbacivat te tankere iz 3-maja.Placa ti je onda za sekonda bila 3500USD,a kako je sada stvarno ti neznam.

Last edited:
Back