Groff
New member
Sta se tice novogradnje sad im izlazi brod u 3mj.2010, ali odma ti kazem ne nadaj se nicemu tu je odabrana ekipa ( kumovi i prijatelji only).!!!!!!
Mladiću, to NIJE ISTINA!!!!!!!
Groffica
Sta se tice novogradnje sad im izlazi brod u 3mj.2010, ali odma ti kazem ne nadaj se nicemu tu je odabrana ekipa ( kumovi i prijatelji only).!!!!!!
Pa javi se njima i slobodno pitaj.
ULJANIK PLOVIDBA D.D.
Carrarina 6,
52100 Pula
Tel. +385 52 211 544
Fax +385 52 211 339
uljanik-plovidba@pu.t-com.hr
Mladiću, to NIJE ISTINA!!!!!!!
Groffica[/QUOTE
Nego ??
ako trazis kontakt za uljanik plovidbu trebas se obratiti iskljucivo Zorovicu jer su oni za ukrcaj i oni imaju slobodne ruke sta se tice odabira ako si junior off, a ako si senior o ukrcaju odlucuje Uljanik!!!
a mene je za juniora zvao bas covjek iz uljanika????Mladiću, to NIJE ISTINA!!!!!!!
Groffica[/QUOTE
Nego ??
ima li ko kakva iskustva sa Uljanik plovidbom i radom na njihovim tankerima
Pozdrav @antezd. Ako ima?? drugih bolje plaćenih alternativa dvojbe nema?? ali ako ti je to jedino ??to ima?? u ponudi a u budućnosti se ne nazire ni??ta povoljnije ,prihvati ??ta se nudi jer ti to mo?že otvoriti vrata u bolji svijet. Ja sam odradio 3 godine na Uljaniku i nije bilo lako a para da ne govorim ali nakon toga su mi se otvorila vrata na mnogo bolje druge kompanije preko agenta koji je cijenio strojare koji su pro??li ??kolu uljanika a da nikakve druge preporuke nisam imao.Ima li bilo tko na forumu da napi??e malo o uljaniku trenutno,po??to imam dosta ponuda,ali na uljaniku mi je jedino Kastav ponudjen,tanker 2008.g.,a plaća jako slaba,čak slabija od malog bulka,za 4th engineer-a 3200$ ???
javite ako netko ne??to zna,jer neidem preko veze,kumova,netijaka itd nego slucajno izabran.
imam druge ponude,ali ??ta god napi??em,svugdi je post prije ili kasnije,bi?ži ća ili tamo nije dobro.
evo trenutno imam 3 opcije ponudjene:
1. uljanik "Kastav"-tanker 2008.g. 3 200$-14.1.2011
2. transocean "Athena"-novi bulk 3 700$-20.1.2011
3. atlantship "orange sky" 3 900$-6.2.2011
imam ponudu od ATP,ali ni??ta od toga i neki heavy lift,ali to jo?? nije potvrdjeno.
zahvaljivam i ?živili
Zna li ko ??ta se dobiva od radne odječe na uljaniku,i kakvi su odnosi na brodovima
![]()
bio sam ja kao kadet na uljaniku 6 mjeseci samo vec je proslo 2 godine...i to na balku.uglavnom posada sve nasi, ok su meni bili svi vecinom iz rijeke.juniori su ugovori po 6, 3000 terco, 4000$ sekondo.al ne placaju doprinose nis, u ugovoru pise da je to ukljuceno.a sve u svemu nis posebno nisu, mozda je na tankerima malo veca placa al ne puno