Pa čuj, inače ovdje se po forumu govori kako je njegova svrha pomagat pomorcima sa raznovrsnim informacijama, ali da imas pravo koliko vidim to u biti ovdje nije ba?? previ??e slučaj, jer ipak se o nekim stvarima ne priča odnosno ne iznosi.
Ljudi evo jucer me zvalo iz zadarske podruznice Thomea, da im trebaju dva deck cadeta i jedan asistent stroja.
Odbija sam jerbo bi mi to sve poremetilo, jos mi tri miseca fale do zavrsetka kadeture, a ovako bi propustija bi klasu na jesen i sve u svemu, izgubija bi jos 5 - 6 miseci.
Ako kome treba, javite im se, raspitajte se...
TEL: 023/ 400 050
I mene je zvalo u petak iz Zadra da ću dobit nekakav 'test'.
Stiglo mi je na mail uz obja??njenje i nekakav Predictive Index survey
test s tim da se rje??ava na hrvatskom jeziku na psiholo??koj bazi.
Ako si ga rje??ava onada zna?? o čemu govorim.? to se tiče toga da
li da se nadam pa ba?? i ne jer ima stvarno previ??e ljudi na čekanju
koji su predali aplikacije a otvorenih mjesta je malo.Ipak nada
umire zadnja jer kad sam rje??io test poslao sam mail gđici.M..
u Singapur da sam gotov i da nema nikakvih problema(rekla je
da je kontaktiramo u slučaju problema) tada mi je ogovorila da
da zahvaljuje na promptnom odgovoru i da će najbolji biti izabrani
u uredu u Zadru, ??to ipak daje neku nadu kakvu takvu.
Eto toliko
Pozz.
Pozdrav evo mene su jutros zvali iz Thome Zadar za asistenta makine i prihvatija san,rekli su mi da bi ukrcaj moga biti u sljedecih deset dana,ugovor je 4 miseca placa 1600 dolara poslat ce me na tankera,pa me zanima ima li ko da naviga na ovoj firmi i kakva su vam iskustva ko cini posadu i tako,fala unaprid!!
Pozdrav evo mene su jutros zvali iz Thome Zadar za asistenta makine i prihvatija san,rekli su mi da bi ukrcaj moga biti u sljedecih deset dana,ugovor je 4 miseca placa 1600 dolara poslat ce me na tankera,pa me zanima ima li ko da naviga na ovoj firmi i kakva su vam iskustva ko cini posadu i tako,fala unaprid!!
@niramr
jel zna?? mo?žda ??ta je bilo sa onim upitnikom tj. da li je to
jo?? uvijek aktualno, ako zna?? i??ta bio bih ti zahvalan.
Thanks.
![]()