Kad neko prima 3,4 iljade eura permanent, radi pola pola i kaze da je firma bez veze onda je da budem bolno izravan: Kreten ili govori to da ne bi ljudi aplicirali
Send from my Super Kinez
dabog da meni bude tako loše jedan dan na JDN
Kad neko prima 3,4 iljade eura permanent, radi pola pola i kaze da je firma bez veze onda je da budem bolno izravan: Kreten ili govori to da ne bi ljudi aplicirali
Send from my Super Kinez
Mogu se slozit ali opet....@Mario b.
Sve firme na kojim sam do sad bio govorilo se da je pola Splita na svakoj od njih.![]()
@jose
Slazem se s tobom al opet nemos tamo gledat.
To sta si naveja su neki ajmo reci pocetni standardi na Offshore(mada ode pricamo o JDN,al nebitno).Mislim takva primanja su vrlo dobra neki mogu samo sanjat o njima,al desi se to da ti ih imas a tamo na drugoj firmi isti rank,isti brod,isti posal ima puno vise.E onda mos reci da je bezveze firma,al nikako se zaliti jer su to uvijeti i primanja vrlo dobra i ta ti firma trenutno daje za kruh.Pogotovo u danasnje vrime kad kriza trese na sve strane.U mom slucaju je slicno s primanjima sam zadovoljan al opet kad vidim da Englezi ili Poljaci koji nemaju veze o poslu(pricam u mom slucaju) taru me dobro u placi,tad ja mogu reci da mi je firma u kurcu,ali kao sto sam vec reka ne zaliti se i plakat jer ima ih puno sta im je puno gore od mene.
pa moram pazit. Inace najdraze od svega mi je prica o cvicarima
pa evo i 2 slike cvicara koji su po meni super i obozavam ihNeko je spominja usporedbu AHTSa i dredgera. To je usporedba fice i tenka onako najblize receno. AHTS ima 1 anchor winch i jedan tugger winch i eventualno DE propulziju i DP sistem i to je to. To sve stane u jedan room na dredgeru. Tolika je soba za pivu na dredgeru.
Send from my Super Kinez
A gdje radim?Na kraju svega ovoga neznam da li je vama ibstr28 jdn dobra ili losa firma, je vama tamo dobro ili lose?! Jdn trenutno zaposljava pola splita a bome i pola rijeke, pametnome dosta! Ako se nekome nesvida i nevalja mu onda hvala i dovidenja i ode se kamo je bolje a kome je dobro ostane a vidim da je bolje velikoj vecini.
Send from my Super Kinez
Onda ako ti nije dobro na JDN ajde na Jadroplova ili Tankersku ili Uljanika i na neke chemical tankere od 100njak metri za 4000 usd samo na brodu po 6 miseci ugovor@Jose......Globtik ukrcava pa ih nazovi i apliciraj. Onda ces mozda i ti imati drukcije misljenje.
Procitao sam tu negdje post (da sad ne trazim)
.....dabogda i meni bilo tako.......
.....3,4 milje eura permanent pa nije dobro.....
Kako sam i napisao gore,aplicirajte u Globtiku pa ce i vama biti tako "dobro".
Nije covjek ljubomoran ni na koga,ali jako je smijesno kada netko tko nije na JDN prica o tome kako je na firmi.
Tamo gdje sam bio prije xy godina znam kako je bilo tada na toj firmi pred xy godina a kako je sada nemam pojma i ne mogu suditi,dijeliti savjete ili pljuvati po necemu ili nekome a nebi niti bilo korektno.
Firme na kojima radimo hrane nas i nase familije i ima ih svakakvih i boljih i losijih,ali ako netko moze naci nesto bolje i ici na to bolje (kraci ugovori, vise para,...) neka ide.Ljubomora na neke nase kolege koji su na boljim placenim mjestima nema smisla,treba se potruditi i naci i sebi tako nesto pa da i nama bude tako "lose", zato sam i replicirao na ovaj post. Svi mozemo aplicirati,a sad hocemo li imati srece ili ne,ovisi o nama samima a ne o Peri,Juri,Stipi ili kome vec.
A za kraj ,jedna usporedba sa cipeleme.
Ako te stare cipele zuljaju,onda ces ih ili skinuti i baciti u smece i ici bos ili kupiti nove ili ces trpiti zuljeve u starima. To se moze referirati i na sve ovo ovdje napisano o onome ZA i PROTIV JDN-a.
Zivjeli vi meni i veseli i zdravi bili.
Onda ako ti nije dobro na JDN ajde na Jadroplova ili Tankersku ili Uljanika i na neke chemical tankere od 100njak metri za 4000 usd samo na brodu po 6 miseci ugovor
Ja na JDN ne iden jerbo san zadovoljan di san sad.A i boli me kicma samo od stajanja na mostu a kamoli da fizikalin
Send from my Super Kinez