Zasto "trik"?
Poštovani svi,
Hitno mi trebaju dobrovoljci koji imaju dobro predznanje iz informatike i/ili nautike. Imam posao za Vas u trajanju od 10-15 minuta. Nećete dobiti niÅ¡ta zauzvrat, samo izgubiti 15 minuta, ali ćete pomoći meni i budućim pomorcima...
Na linku imate ispit iz terestričke navigacije, demo verzija, prvi probni uradak. Možete ga startati u internet pretraživaču ili ako imate neovisni Flash player. Zanima me da li vam radi (ako da ili ne, koji operativni sustav koristite), te općenito miÅ¡ljenje o ispitu, pitanjima, izgledu, jedan review.
Unaprijed zahvaljujem svima koji odluče pomoći i biti alfa testeri (nije beta jer smo daleko od bete).
Isprobao, nema nikakvih problema sve radi kako treba![]()
Meni se svidja ideja, mozda bi bilo dobro ako se pogrijesi da se vidi koji je tocan odgovor (kad ima vise ponuđenih odgovora) ali sve u svemu jako dobar nacin za naucit i podsjetiti se svima nam drage Terestričke navigacije![]()
PoÅ¡tovani pomorci koji upravo odrađujete ugovor na brodu,
upućujem otvoreni poziv svima jer upravo u ove dane dolazi do zamjene starog godiÅ¡njaka za 2013 sa onim za 2014. Ukoliko ga nije netko do sad rezervirao (uključujući i Vas same), molim da ga uzmete i kad se vratite u RH poÅ¡aljete meni. Ako Vam je ovo prevelika "tlaka" za napraviti pro-bono, javite mi na PM koliku cifru bi tražili pa ako je unutar moje platežne moći, morat ću se snaći. Ne govorim o jednom primjerku, svi koji se žele uključiti su dobrodoÅ¡li, pogotovo ako imate od različitih izdavačkih kuća.
Unaprijed se zahvaljujem svima na suradnji!
Jel dolazi u obzir samo godiÅ¡njak od hhi-a ili je brown's ili od admiralitiya isto prihvatljiv? Osobno bi mogao poslati ovaj od admiralitya za 15-20 dana kad dođem doma, pa ako je to ok poÅ¡alji mi adresu na pm..