evo kolege i ja dobija odbijenicu, a ništaa idemo dalje, bar nas je ova tema spojila malo kroz kaficu, ekipa držite se i idemo dalje, ako ništa bar možemo liftove održavat po zgradama i raznotraznim ustanovama
![]()
sve znamo mogli smo i obrt pokrenit imamo skriptu haha pa jel doti jedan clan ovog foruma bia ili ne bia na razgovoru dobia odgovor osin mene
Jesi pogleda spam poštu/nepoželjnu jer može se dogodit da je tamo preusmjerena??
Dobar dan moze li mi ko rec kolika je placa trecen i drugon oficiru palube
Pozdrav
Pozdrav svima,
evo zanima me ako netko zna koja je procedura nakon sto se prodje intervju (nakon sto jave da si selektiran)..Rekli su mi da ce se javit, ali zanima me koliko je to sigurno da ce me zaposliti...ako ko zna molija bi da mi kaze..lp
Trecem s Kapetanskim 6100 dolara. Poslije na to ide 4 % bonusa svakim povratakom na kompaniju naravno nakon prvog ugovora. Tako sam ja razumio Capt. Lafringa.
Ako si prosao interview javit ce ti brod, poslati detalje za vizu ako ti treba.
Capt.Lafring je reka da ako prodes interview moras rijesti marlins test, njihov psihotest i njihov lijecnicki te nakon toga dva tijedna u Nizozemsku na Ecdis sto se tice palube to bi bilo to te nakon toga bi ti triba biti ponuden brod naravno ako sve bude ok.
Oni nemaju agenta u Hrvatskoj nego rijesavas sve s njima direktno.![]()

u mene isto nista zasad...
a to za dvije sedmice ecdisa i nisam bas najsigurniji.
za nas sa palube bit ce ecdis i bridge resource koliko sam ja skonto capt.leferinga, ali to su stvari od dva tri dana - a i svi smo vec upoznati sa sistemima, ne vjerujem da ce oni sad gori nama izmislit neku toplu vodu...
sto se tice psiho testa nemam pojmaa marlins je pizdarija
uostalom, vidit cemo samo pomalo i smirenoniks nerviren
EDIT
evo i primjera marlinsa
Marlins Test Platform, take a test. - cruise staff
Marlins Test Platform, take a test. - seafarers
Marlins Test Platform, take a test. - offshore
ecdis u csystemsa ti je tjedan dana od 8 do 5 popodne i ovisi ko ti upadne predavac ako bude neki nadrkani mozes i okinit ispit bez greske