@raul

eno ga predstavio se
@indecline
postoje pravila foruma pa ih se pridrzavaj, pomorci vole pravila nije ovo hr.alt.romantika

a na gospodu padobrance se mrste kako si primjetio
sto se tice pitanja, a moj prika nista, osim smrti, nije garantirano u ovom nasem zivotu, ponekad ti recu ides sutra pa se to sutra rastegne na mjesec dana, a evo jucer sretnem prijatelja trebo je tek za mjesec dana na brod, a jutros je odletio za dubai vjerovatno cijelim putem spominjuci gospodju majku kompaniji. a znalo se bome i dogodit da ljudi idu doma pa ih sa kapije vrate jer je ovaj sto ih je doso zamjenit naglo razvio upalu uha (najbizarnija stvar koju sam cuo, ali eto istina je)
koliko su ovi ozbiljni ? pa ne vjerujem da su bas neozbiljna celjad znas... ja vjerujem da su ozbiljni toliko da sam zahvalio staroj kompaniji na suradnji i objasnio im situaciju posteno i iskreno... jebiga svi mi navegamo za pare, a ne za ljubav i njihv logo na srcu i ledjima. sreca moja pa imam posla sa pametnima i lijepo su i oni meni rekli hvala, razumijemo situaciju i ako se pozelis vratit dobro si dosao - ali rijeci je lako izgovoriti

uzmemo li u obzir da imam malo dijete i kredit, moglo bi se reci da sam preuzeo veliki rizik, doduse kalkuliran jer nije ovo jedina kosara u kojoj drzim svoja jaja... tako da eto.
a koliko vremena moze proci

ufff to ti nije moj rajon... eno ja mislim da barba raul ima kristalnu kuglu u koju zaviri kad dodje vrijeme za ovaka pitanja
eto... zivio