Jonny Quest
New member
evo ljudi danas san dobia neki mail od Badloe Anjenie, da napisen u excel tablici za sta se apliciran i termini kada mi odgovara za razgovor. pretpostavljan da se razgovor odvija priko skypea. Sad problem je ovakav sta san se ja aplicira za ships electriciana ne sičan se ni ja kada. bit ču iskren. Iman zavrsenu srednju skolu tehnicar za elektroniku trenutno san na pomorskom na elektrotehnici, a sta se tice radnog iskustva vezano za struku 0 bodova(radija san svakakve poslove) ali kuzin se nesto u instalacije i nesto elektronike. zivotopis koji san posla nemogu nigdi nać ali ja mislin da san u njemu navea da san vec negdi radija sa instalacijama (nesto u smislu ka pomocnik).
zanima me sta pita na interviewu? valjda bi to triba bit interview za 3.eg struje? kakve su mi sanse? iman vec odradena 2 ugovora na kruzeru ko konobar, ali nije mi to upisano u matrikulu... fala na savjetima
zanima me sta pita na interviewu? valjda bi to triba bit interview za 3.eg struje? kakve su mi sanse? iman vec odradena 2 ugovora na kruzeru ko konobar, ali nije mi to upisano u matrikulu... fala na savjetima