Holland America Line

evo ljudi danas san dobia neki mail od Badloe Anjenie, da napisen u excel tablici za sta se apliciran i termini kada mi odgovara za razgovor. pretpostavljan da se razgovor odvija priko skypea. Sad problem je ovakav sta san se ja aplicira za ships electriciana ne sičan se ni ja kada. bit ču iskren. Iman zavrsenu srednju skolu tehnicar za elektroniku trenutno san na pomorskom na elektrotehnici, a sta se tice radnog iskustva vezano za struku 0 bodova(radija san svakakve poslove) ali kuzin se nesto u instalacije i nesto elektronike. zivotopis koji san posla nemogu nigdi nać ali ja mislin da san u njemu navea da san vec negdi radija sa instalacijama (nesto u smislu ka pomocnik).
zanima me sta pita na interviewu? valjda bi to triba bit interview za 3.eg struje? kakve su mi sanse? iman vec odradena 2 ugovora na kruzeru ko konobar, ali nije mi to upisano u matrikulu... fala na savjetima

I ja sam dobija ovaj mail danas,aplicira sam im odavno za asistenta elektricara,ali sam ih odbija jer sam trenutno na brodu pa saljite struje:

Dear Applicant,

Herewith we have received your application. Thank you for your interest in Holland America Line.

My name is Anjenie Badloe, Recruitment Assistant of Captain J. Lefering.
We are preparing an interview list, please let us know before the 24[SUP]th[/SUP] of January if you are available on either of these two days.

Kindly fill out the attached excel sheet and return this to me with your updated Resume.

Thank you in advance.

abadloe@hollandamerica.com

evo ljudi danas san dobia neki mail od Badloe Anjenie, da napisen u excel tablici za sta se apliciran i termini kada mi odgovara za razgovor. pretpostavljan da se razgovor odvija priko skypea. Sad problem je ovakav sta san se ja aplicira za ships electriciana ne sičan se ni ja kada. bit ču iskren. Iman zavrsenu srednju skolu tehnicar za elektroniku trenutno san na pomorskom na elektrotehnici, a sta se tice radnog iskustva vezano za struku 0 bodova(radija san svakakve poslove) ali kuzin se nesto u instalacije i nesto elektronike. zivotopis koji san posla nemogu nigdi nać ali ja mislin da san u njemu navea da san vec negdi radija sa instalacijama (nesto u smislu ka pomocnik).
zanima me sta pita na interviewu? valjda bi to triba bit interview za 3.eg struje? kakve su mi sanse? iman vec odradena 2 ugovora na kruzeru ko konobar, ali nije mi to upisano u matrikulu... fala na savjetima

to ti je skype interview , neboj se nista ,vjerovatno ce te Capt.Lefering ispitivat
1.pitanje je bilo "Tell me something about you" , iduce dali ste ikad radili liftove i ima te li iskustva , te koje marke liftova ste radili trece nesto safety i te pizdarije ostalo se nesjecam. Neboj se nista tip je lezeran i skroz opusten moze se razumit naglasak je ok. i nakon toga ce ti vjeorvatno rec da ima ostale kandidate pa da ce ti vidit sta i kako i javit ti rezultate iduci tjedan, posli toga ili si primljen ili nisi ? tako je bilo kad je ovi moj ima interview i ja sam bia prisutan tako da nepricam price rekla kazala.

posao 3rd eleca je svakakav ovisi o brodu na koji ce te dopast, ako bude noviji tvoji su liftovi a ako je stagod starije sve zivo radis. sretno placa je mislim 120$ dan ugovor 4on 2 off s tim da ti prvi ugovor moze ponudit 6months s tim 2 miseca na jedan i 4 na drugi brod.:uzdravlje

sretno

Evo da se i ja pridružin i ja san dobia meil za intervju od iste ženske za palubu.Inače san kemiji sad polažen za čifa priko 3000.Ako ko ima od palubaraca iskustva sa intervjuom o čemu se radi bia bi mu zahvalan.Formu san ispunia to je bilo samo osnovno ime prezime i avalible date i onda san nazva žensku da joj potvrdim.
Ako ko ima info jeli se na American Holland Line počienje ka oficir palube normalno ili ka neke firme tipa calebritya traže povratak na kadetsko misto?

Badloe

Badloe

Pozdrav,
i meni je poslala za maloga od struje za taj intervju...nadam se da ih više primaju! tako da sretno i vama i meni ( pogotovo) haha

Evo da se i ja pridružin i ja san dobia meil za intervju od iste ženske za palubu.Inače san kemiji sad polažen za čifa priko 3000.Ako ko ima od palubaraca iskustva sa intervjuom o čemu se radi bia bi mu zahvalan.Formu san ispunia to je bilo samo osnovno ime prezime i avalible date i onda san nazva žensku da joj potvrdim.
Ako ko ima info jeli se na American Holland Line počienje ka oficir palube normalno ili ka neke firme tipa calebritya traže povratak na kadetsko misto?

Dobija sam i ja isti mail... Kolega i mene zanima isto, dakle vezano za palubu, ja sam jos davnije aplicira za 3. palube. Odradit taj interview pa ako prođe vidit uvjete i sto nude.

Ima ima. Nego samo da pitam ove dobre ljude koji su vec bili na interviewu.

Å to se točno smije pitati?
Mislim dali se na ovom prvom priča o plaći, trajanju ugovora, ko Å¡to plaća, kad je ukrcaj?

Ili samo općenitio on ispituje, pa ako nas uzme se razglaba o plaćama i sl drugom prilikom.

Pozz svima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel ima neki 3rd Off. da je prosa neka napise sta pitaju, i jel to priko skypa neki kazu da nece priko skypa neki da oce ...
11 i 12.02 ce valjda bit intervju tako su meni rekli.

To je mail od Tiffany. Obicno triba poslat CV i CL, a ako vas prime, onda ce vam poslat ugovore koje tribate ispunit i poslat nazad zajedno sa skeniranom putovnicom, Norveškim lijecnickim i brevetima. Ne tribate se trest oko dokumenata prije intervjua, sve se salje tek ako vas prime.

EDIT: moze proc i do dva tjedna dok vam ne odgovore.

Drage kolege, jel ima netko da je išao na interview za 3rd Elec nedavno?
Ja sam isto dobio mail za intervier 11/12.02. a uopće nemam nikakvih iskustava. Nama novima, koji nismo joÅ¡ bili ni na jednom interview-u treba sva moguća pomoć!
Usput, jel može netko objasniti kakav je to norveÅ¡ki lječnički?
Puno hvala unaprijed i pozdrav svima!!

Ja sam interview odradio sa vikingom, neka katie. Uglavnom pitanja su bila o iskustvu, proslim brodovima, skola, zasto zelim raditi za hal, di se vidim za 5 godina, koliko mislim ostat na halu

Dobio Odgovor od hala 12. 02. u 9:30 u Splitu.

Ima li tko iz Rijeke da ide u split na taj interview pa da podjelimo troškove.

Pozz Svima i pogledajte mailove.

Dobio Odgovor od hala 12. 02. u 9:30 u Splitu.

Ima li tko iz Rijeke da ide u split na taj interview pa da podjelimo troškove.

Pozz Svima i pogledajte mailove.

Dobio i ja...iz ri sam ali inam u 10 h ali 11.2. Tako ako tko ide....super za ppdihelit troškove

Bilichu s istog s kojeg smo svi dobili i prošli put. Par postova iznad. Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajde ljudi ko ima iskustva sa ovakvin intervjuima neka napise nesto sta te pitaju, jel ima nesto bitno spomenit, bla, bla, bla jel pitaju vezano za struku itd itd.... ajde sta ste se ustekali za info... ? ? ? ? ?

Back