Holland America Line

upit

upit

dobar dan svima,

kako se mislim prebaciti na cruisere trebao bih par informacija.

osim captaina i staff captaina koje su jos pozicije na palubi i koliko ih ima. da li su tri first officera, tri 2nd officera itd.

imam ponudu od royala i od holland american line pa me zanima usporedba tih dviju kompanija.

unaprijed zahvaljujem

nisi mi bas pomogao

nisi mi bas pomogao

Mario dobar dan i tebi, za pocetak mogao bi se predstavit tu doli, a onda odi mozes nac sve informacije i sve sta te zanima pod temom putnicki brodovi

http://www.pomorac.net/forum/predstavite-se/

pokusao sam se predstaviti ali ne ide, ukratko 18 godina na moru i zbog novonastalih okolnosti trebam poceti ispocetka.
informacija mi treba hitno. imam dvije ponude pa trebam donijeti odluku na osnovu tocnih informacija.
unaprijed zahvaljujem

mail

mail

Pozdrav svima!

Imas na njihovim stranicama sve kontakte vezane za apliciranje, ja sam kontaktirao Tihanu. imas i tu na forumu isto njihove mailove.

Sretno!

Naši pomorci imaju šanse jedino u Engine departmentu,
Deck department je osiguran za Nizozemce i UK. Pogotovo sad kad su krenili uzimat kadete iz NL i UK kojih na Vista i Signature klasi ima ka žala.

ja san posla dosta e-mailova i prijavija se na viking ali bez uspjeha...nema nista gore nego kad od svih pustih mailova nedobijes ni jwdan odgovor :o

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

ja san posla dosta e-mailova i prijavija se na viking ali bez uspjeha...nema nista gore nego kad od svih pustih mailova nedobijes ni jwdan odgovor :o

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Evo jedan savjet, poprati mail sa telefonskim pozivom.
I pokusavaj govorit sto boljim engleskim, a ne Cringlishom :uzdravlje
Ako neznas kako zvucis onda snimi sam sebe na mobitel to sta bit njima tija rec pa pusti sam sebi.

Strojari..

Strojari..

Holland uvik treba strojare, ja sam bio second eng. tamo i ne preporucam odlazak na Holland ako imate bilo kakvu alternativu.
Sistem rada je u kurcu i ako naidete na kakve Holandske debile, ajme majko.
Za elektricare je drugacije, i ne ulazim u to podrucje.
A za deck neznam.
Puno bolja alternativa, ako moze bilo sto drugo.
Princess, Royal, NCL, Carnival...
Ja san se tamo opeka, pa mislim da je u redu da upozorim.

You will thank me later.

:)

Thnx na info, al bi ipak mi strojari volili cuti malo detaljnije o cemu se zapravo tamo radi.
Ja s druge strane imam skroz oprecno iskustvo koje mi je prenio kolega iz splita, koji je sa Hollanda preso na firmu dje smo zajedno bili. Tamo je bilo 3 godine 3rd eng.
Njegova iskustva su pozitivna, zato me sada poprilicno zanima tvoje koje je totalno oprecno.
Thnx unaprijed!

HAL- kontakt ??

HAL- kontakt ??

Tiffany Ketel, nasao sam e-mail u postovima, ali bih zamolio one koji su se dopisivali sa njom i dobili ugovore , da ostave i broj telefona i adresu gospodjice koja vrsi intervju, ukrcaj, itddd...

hvala unapred

tkettel

tkettel

Tiffany Ketel, nasao sam e-mail u postovima, ali bih zamolio one koji su se dopisivali sa njom i dobili ugovore , da ostave i broj telefona i adresu gospodjice koja vrsi intervju, ukrcaj, itddd...

hvala unapred

imas u ovoj temi unazad par stranica i na njihovim stranicama njene podatke i tel br pogledaj malo pazljivije

Last edited:
odgovor i pitanje

odgovor i pitanje

imas u ovoj temi unazad par stranica i na njihovim stranicama njene podatke i tel br pogledaj malo pazljivije

Molim te otvori mi oci ja ne mogu da nadjem broj telefona doticne Tifany u ovoj temi na prethodnim stranicama...hvala puno

a sto ste se uvatili te holland amerike,...bio za drugog makine 3 ugovora,...uglavnom vratio se odmah nazad na tankere,....najgore mi je sto moja uvjerenja i mastanja o kruzerima o kojima sam mastao dok sam snifao H2SO4 su pala u vodu,......mozda san falio firmu,.... pa se tjesim da ipak sve one price postoje te da je kruzer ipak prilika za normalan zivot i zaradu.
Hollland mi je bio naporan i razocaravajuci,....pozdrav sa moga lipoga Vlcc-a! ..(ajme meni):confused:

a sto ste se uvatili te holland amerike,...bio za drugog makine 3 ugovora,...uglavnom vratio se odmah nazad na tankere,....najgore mi je sto moja uvjerenja i mastanja o kruzerima o kojima sam mastao dok sam snifao H2SO4 su pala u vodu,......mozda san falio firmu,.... pa se tjesim da ipak sve one price postoje te da je kruzer ipak prilika za normalan zivot i zaradu.
Hollland mi je bio naporan i razocaravajuci,....pozdrav sa moga lipoga Vlcc-a! ..(ajme meni):confused:

Odlicno...

Ja bi volio vidit zbog cega i kako je kome bilo lose/dobro na odredjenoj firmi. To sto si ti napiso da ti je bilo razocaravajuce ne znaci ni meni ni nitkom drugom previse. Vise informacija bi bilo od pomoci ;)

Odlicno...

Ja bi volio vidit zbog cega i kako je kome bilo lose/dobro na odredjenoj firmi. To sto si ti napiso da ti je bilo razocaravajuce ne znaci ni meni ni nitkom drugom previse. Vise informacija bi bilo od pomoci ;)

da pojasnim,....radi se od 8ujutro do 8 navecer,sav posao na motorima je u portu tako da zaboravi izlaske vani,...posao mora biti gotov do tri popodne i to nema da fali,manovra skoro svaki dan....sto se tice lida,bara i ostalog nakon cilog dana u maloj i zagusljivoj i za popizdit vrucoj makini ne ide mi se nigdje,.....ima miljardu cilindara sve su v motori i posla ko u prici,...jednog zavrsis drugi dolaze,....sve u svemu Vlcc mi je penzija u odnosu na kruzera,.....da mi je neko reka ne bi vjerovao,....probao pa vidio.
Mozda je nekima ok ali meni definitivno ne ,pa se vratija nazad na tankere.

Back