bombe
Struja
Hmmmmm zanimljivo, i ja sam aplicirao za 3rd electrician![]()
A mozda imaju planove da gres za 2nd

Hmmmmm zanimljivo, i ja sam aplicirao za 3rd electrician![]()

A mozda imaju planove da gres za 2nd![]()

Evo sto Lefering kaze.
The 205 is indeed correct. The 180 was the salary for 3rd engineer.
Please note that the Chief Mate (Class II) COC has to be the Dutch COC meaning when you have your Croatian Class II you will have to complete the Dutch Law exam first to get the Dutch Class II COC.
Hereby the wage scale.
3RD OFFICER (CLASS 2)
$205.00
3RD OFFICER
$150.00
Ako ima netko da je pisao Nizozemsko pravo neka napise o cemu se radi.???
Ekipa samo da nebi ostali vijecni terci haha ipak triba Nizozemsko pravo poloziti a ja jedva polozim i Hrvatsko hahah![]()
moj choff filipino ima dutch law i misli da je to nešto u vezi tulipana.
hehehehe
http://www.novacollege.nl/Upload/documenten_NCOT/maritem/summery08.pdf - jeli to ova skripta ?
Evo stigli i meni detalji vezano za marlins test, medical itd...
Malo kasnin sa mailom tek san sad otvoria, pise da moze u narednih 36h uradit test, pa mislin to ostavit za sutra ujutro, jer sigurno su zavrsili oni danas sa radnim vrimenom. eto sta vi mislite ostavit za sutra ili da ne riskiram nego odma da ga ja uradin ? Zivili.![]()
Kako ste poslali rezultate Marlinsa, kad se odradi test i kad prikaze rezultat imaju samo 2 opcije CLOSE i PRINT ?

Meni isto sve to stiglo ima tu ispunjavati jedan cili dan. Ovaj marlins test sam rijesio sa 78 % medutim malo sam brza pa nisam ubra sto oce u predzadnjem zadatku te sam tamo imao 22% (tako da vodite racuna o tome vi koji jos niste pisali) ovo ostalo sve preko 80%. Malo me bode u oci ali jebiga. Neznam je li netko zna je li se gleda ukupni skor ili sve rubrike trebaju biti preko 50%???![]()

I ja san ima 78%, ali nisan sacuva rezultat, a ne mogu vise uc jer san iskoristija license code !![]()
A jeli iko dobija koji datum ka bi moga ic na brod ili samo testovi ljecnicki i sve to