Evo I oni prominili vlasnikaU ghani su im 3 broda na sidru radili su ankore za FPSO Jack i to je to vec 6 mj na sidru bez posla
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Na tankersku ako je tanker, ako je bulk onda bolje na jadroplov.Pozdrav , ima li netko informaciju da li primaju kadete palube na Hartmanna ili samo kadar sa iskustvom ? I je li bolja opcija ici odraditi kadeturu tamo ili na Tankersku ?
Na tankersku ako je tanker, ako je bulk onda bolje na jadroplov.
Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk
Kako mogu školovati oficire ako ne primaju kadete ?Mislim da ti hartman ne prima kadete ni asistente oni sami skoluju svoje oficire
To se i ja pitam. Ne znam kako je sad ali znam da su prije 5g uzimali kadete/asistente i da je cak bilo nasih.Kako mogu školovati oficire ako ne primaju kadete ?
Dosa sam do nekog kontakta tj.covik koji je na toj firmi mi je cak reka da traze ljude pa sam mislija ako je neko poblize upoznat sa situacijom u vezi te firme al hvala svejedno. Mislin da nije ni tankerska losa opcija s time da su bulkovi iskljuceni.
Kako mogu školovati oficire ako ne primaju kadete ?
Uzimaju nase kadete i asistente, dosta ih je proslo do sada...Pozdrav , ima li netko informaciju da li primaju kadete palube na Hartmanna ili samo kadar sa iskustvom ? I je li bolja opcija ici odraditi kadeturu tamo ili na Tankersku ?
Pozdrav ,Uzimaju nase kadete i asistente, dosta ih je proslo do sada...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk