Hartman offshore

U usporedbi sa offshorom mislim da je trenutno hartmann relativno dobar, potpisujem sve sto je lester napisao.. Place ne kasne,ugovori 8/8 suska se svasta nesta ali necemo sio glasine :)

Jedan dragi sad bivsi kolega mi je otisao tamo za 2nd eng.....cca 4200e perm, 3rd eng 2100 perm, zva me da apliciram da ce navodno bit nesto, on je u ghani i malo rade malo ne......sta ja njuskan pari mi da kombiniraju s van aalst group

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

U ghani su im 3 broda na sidru radili su ankore za FPSO Jack i to je to vec 6 mj na sidru bez posla

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Evo prije nekoliko sati objavljeno na LinkedIn od strane O.Schneider koja je glavna za crewing:

We are currently looking for ETOs with offshore experience and K-POS maintenance course.
Immediate availability preferred.
Please e-mail CVs to crewing@hartmann-offshore.de

Pozdrav , ima li netko informaciju da li primaju kadete palube na Hartmanna ili samo kadar sa iskustvom ? I je li bolja opcija ici odraditi kadeturu tamo ili na Tankersku ?

Pozdrav , ima li netko informaciju da li primaju kadete palube na Hartmanna ili samo kadar sa iskustvom ? I je li bolja opcija ici odraditi kadeturu tamo ili na Tankersku ?
Na tankersku ako je tanker, ako je bulk onda bolje na jadroplov.

Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk

• Like
Reactions: Ico
Kako mogu školovati oficire ako ne primaju kadete ?

To se i ja pitam. Ne znam kako je sad ali znam da su prije 5g uzimali kadete/asistente i da je cak bilo nasih.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Dosa sam do nekog kontakta tj.covik koji je na toj firmi mi je cak reka da traze ljude pa sam mislija ako je neko poblize upoznat sa situacijom u vezi te firme al hvala svejedno. Mislin da nije ni tankerska losa opcija s time da su bulkovi iskljuceni.

Ako misliš na offshore dio sad se zovu UOS Offshore i onda ti je taj isti kontakt vjerovatno to i reka ka i informaciju da šire flotu i zbog toga traže ljude ali večina potražnje se odnosila na oficire i kape i komadante. Koliko znan bilo je prije naših kadeta i asistenata tamo.

Dosa sam do nekog kontakta tj.covik koji je na toj firmi mi je cak reka da traze ljude pa sam mislija ako je neko poblize upoznat sa situacijom u vezi te firme al hvala svejedno. Mislin da nije ni tankerska losa opcija s time da su bulkovi iskljuceni.

Sekondo ima 4500eura permanent, ETO 3400-4000 eura permanent ovisno o iskustvu i kako se dogovori u startu. Ugovori su 8 tjedana, ali ima govora da ce se vracat uskoro na 6 kako je bilo prije krize. Placa ne kasni ni dana niti je ikad kasnila. Nema govora nikakvog o 10 tjedana, a ja ne znam ni jednog ukrajinca ili bugara koji je na Hartmanu, odnosno UOS po novom. Uzimaju kadete i to uzimaju i nase kadete jer je jedan samnom bia lani. Traze trenutno ljude career@uos.ag.

Kako mogu školovati oficire ako ne primaju kadete ?

Kad sam navigava kod njih onda bi im njihovi studenti dolazili na mjesec dana broda mjesec ili dva skola i to mjesec na palubi pa sljedeći put u makini tek zadnju godinu odlučuju makina ili paluba

Uzimaju nase kadete i asistente, dosta ih je proslo do sada...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Uzeli nedavno 3rd Eng bez offshore iskustva.
Isto tako i 3rd Off Jdpo, ali sa DP advance, bez iskustva ka OOW...
Tako da upri, možda i uleti...

Back