Nema tajni sa ponudjenom placom.sam bio zadovoljan 70% ,rotacija super 6:6,ali su mi digli zivce konkretno taj njihov traineePalamida, s cim nisi bia zadovoljan ako nije tajna?
Jeli ima neko sta trenutno plovi na hartmann brodovima i ako ima jeli mi moze reci iskreno kakva je situacija na firmi oce li prodavat brodove, dolazi li placa na vrime i tako te stvari.
Unaprijed hvala.
Poslano sa mog SM-G850F koristeći Tapatalk
Perza puno hvala na info, inace san dobija ponudu za sekonda a vec iman amo rec stalan posa al na hartmanna mi je malo veca placa pa se mislin ocu li prihvatit ili necu.rijec je o jednoj ozbiljnoj kompaniji koja je u proslo doba nudila jako dobre uvijete za oficire i posadu. No kako biva u ovoj krizi tako je nazalost hartmann potonuo, ugovori su 8 week on/off placa permanetno i nekasni(zasada). Iako su neke glasine da se mozda ugovori povecaju na 10 tjedana ali to posada izmedu sebe prica,nije utemeljeno na istini. Istina je da kako su srezali place i bonuse, sve vise UK i Njemackih pomoraca koji su bili seniori/juniori napusta firmu radi malih placa tj. neisplativosti jer jednom sekondu palube je placa cca 3000EUR(karikirano iskreno neznam placu) permanentno - dok te novce Njemac ili Englez moze zaradit u bilo kojem marketu na kopnu, tako da dolazi sve vise poljaka, ukrajinaca i bugara. Ja sam radio za iste ali i vise od 2 godine nisam tamo iako i dalje imam kontakt s nekim Hrvatskim kolegama koji tamo rade pa su ovo sve price koje su mi ispricali. Bas nedavno firma je prodana nekom i to je samo informiramo al kome, sto i kako - nebi zna. Ima tu jos kolega koji prate forum i navigaju tamo pa nek se jave s informacijama iz prve ruke.
rijec je o jednoj ozbiljnoj kompaniji koja je u proslo doba nudila jako dobre uvijete za oficire i posadu. No kako biva u ovoj krizi tako je nazalost hartmann potonuo, ugovori su 8 week on/off placa permanetno i nekasni(zasada). Iako su neke glasine da se mozda ugovori povecaju na 10 tjedana ali to posada izmedu sebe prica,nije utemeljeno na istini. Istina je da kako su srezali place i bonuse, sve vise UK i Njemackih pomoraca koji su bili seniori/juniori napusta firmu radi malih placa tj. neisplativosti jer jednom sekondu palube je placa cca 3000EUR(karikirano iskreno neznam placu) permanentno - dok te novce Njemac ili Englez moze zaradit u bilo kojem marketu na kopnu, tako da dolazi sve vise poljaka, ukrajinaca i bugara. Ja sam radio za iste ali i vise od 2 godine nisam tamo iako i dalje imam kontakt s nekim Hrvatskim kolegama koji tamo rade pa su ovo sve price koje su mi ispricali. Bas nedavno firma je prodana nekom i to je samo informiramo al kome, sto i kako - nebi zna. Ima tu jos kolega koji prate forum i navigaju tamo pa nek se jave s informacijama iz prve ruke.
Evala kolege. Na Hartmanna sam od prvog dana i nemogu rec nista lose. Place su uvik bile odlicne, al kako je kriza pocela u offshore-u tako su i srizali place u dva navrata, sve ukupno 18% sta i nije puno. Brodovi malo rade male ne, placa stize na vrime. Kako i dalje situacija na marketu nije bas najbolja poceli su trazit investitore da uloze u Hartmann Offshore. Po svemu sudeci je sve na dobrom putu. Management ce ostat isti. Olga je i dalje glavna u crewingu. Kako je kolega Perza napisao dosta je engleza i njemaca islo zbog toga traze ljude. Ugovori su 8 tjedana i nisam cuo nista o promjeni ugovora. Ako mogu jos kako pomoc slobodno pitajte...
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
Mislim da nakon smanjenja placa i za nove koji dolaze na firmu 4.5-5k eura permanentno, al nisam sto posto siguran...kolega Lastore koliko ima 2nd eng ako nije tajna...hvala
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Mislim da nakon smanjenja placa i za nove koji dolaze na firmu 4.5-5k eura permanentno, al nisam sto posto siguran...
Sent from my LON-L29 using Tapatalk