Boga mi Chorke ovaj tvoj incinerator ako smijem primjetit ne bi sprzija ni medicinski alkohol sa ovim zazorom. Mislim palis sludge,a na burneru od diesela zazori 0,5 i 0,8 mm pa to bi se za po ure sporkalo.Koliko se ja sjecam,a imao sam jednom priliku i vidjeti takav diesel oil burner zazor je bio 5(zazor elektroda), 8(udaljenost od dizne) mm odnosno 0,5 i 0,8 cm mada to jasno ovisi od proizvodjaca do proizvodjaca mislim da je generalno 0,5 i 0,8 mm premalo.
Pa buraz Frankie , iznenadia sam se . Ja sam mislia . da si malo širokijih pogleda . Pa normalno da je rijeć o 8 milimetara i 5 milimetara . A joooj , isto bi bilo čudno da kaldaja pali na kratki spoj

, a joooj Frankie

Loviš se ka lignja na peskafondo .Ali aj dobro i čeka sam te tu , da mi se malo pojaviš .
EEEE , imam opel corsu zazor na sviječicama 0.01 mm

Inaće dizelaš ...hehheehheehhe
Svaki incenerator ili kaldaju koju sam otvorio bilo je tu i nanometara......aj 1:0 vodi Omiš
Evo mi novog nicka Morke a ne Chorke ...hahhahaahah....Mm i Cm
Znaći sve se slaže i 0.8 i 0.5 , ali se ne slaže mjerna jedinica ,kako to?????

Ža mi je šta nisam koristia pomičnu mjerku , evo baš mi ža!!!!
Evo žene šta centimetar učini !!!!
Chorke to je u tebe neki burner za najfinije posle

U mene je bilo oko 5mm između elektroda, te 7-8mm od dizne, baš kako je Frenki napisao. Čim bi ih razmaknuo milimetar dva više od toga počelo bi probijat na izolaciji umjesto da uspostavi luk
Kokolo gdje si bio i što si radio. Koliko te to zadovoljstvo izašlo
VMOZARA , sve već rećeno , malo milimetara i malo vrše .
Malo ješke Frankiu , čovijek je profesionalista , ja sam ti VMOZARA na brodu drugi ugovor i po cile noći sam staja kraj kaldaje i štela to i molia Dragog Boga da mi se elektrode ne spoje !!!!
Idu na sve cilindre. Na generatorima je trenutno Schaller Visatron, a na glavnoj makinji je Kidde Graviner mk6. Nisan stiga danas pogledat, ali mi je u planu. ^^
Slažem se @spo , od brod do broda različito .
AJ pogledaj pa javi , interesira me , hvala !
POZZZ