Zorović maritime services

Ja sam probao kod Zorovica 2 puta poslat aplikaciju kad je trazio off medutim nikad nisam dobio niti odgovor a kamo poziv za intervju

zorovic

zorovic

Scorpio je firma s sredistem u monaku I imaju desetak svojih brodi uglavnom korejanska gradnja tankeri starosti do 10 godina .grade jos 20 brodova u naredne 3-4 godine produkt kemikal tankere posada uglavnom indijci I nesto nasih uglavnom makina ,place prosjecne I redovite za ovu bransu ,ugovori su 4 na brodu 2-3 doma

pozdrav ljudi, jel ko zna na koje sve firme oficire kuverte krca Zorović? Znam za Almi, Torma, Stenu i nedostižnog Hoegha, i makiniste na Scorpia.... ako ko zna na koju jos unaprijed zahvaljujem
:uzdravlje

traze se ljudi za za bulk novogradnje

traze se ljudi za za bulk novogradnje

|| Zaposlenje || Zorovic Maritme Services ||: For our long term Client we are recruiting officers for two new Panamax bulk carriers who will be delivered in June and August. Senior officers to attend shipyard from April 2014 while Junior Officers will join before delivery.

If interested in to join you are kindly requested to send your resume to e-mail address: recruiting@zorovic.hr

For more information’s on the project do not hesitate to call +385.51.345660 and ask for available Crew Manager.

Home - Zorovic Maritime Services

#CroMarPro #Zorovic #Ukrcaj #Bulk #Zaposlenje

|| Zaposlenje || Zorovic Maritme Services ||: For our long term Client we are recruiting officers for two new Panamax bulk carriers who will be delivered in June and August. Senior officers to attend shipyard from April 2014 while Junior Officers will join before delivery.

If interested in to join you are kindly requested to send your resume to e-mail address: recruiting@zorovic.hr

For more information’s on the project do not hesitate to call +385.51.345660 and ask for available Crew Manager.

Home - Zorovic Maritime Services

#CroMarPro #Zorovic #Ukrcaj #Bulk #Zaposlenje

Seniore traze, top 4, a juniori su indijci, zvao i tako mi potvrđeno, za ovu prvu novogradnju sto izlazi u 6om mjesecu.

Back