• Skini ovdje https://mega.co.nz/#!i4RBxR6Y!Z9G1ZlwZC3_zIDEqPcfF0fJFhPAsovAHw2kv_HDb32c

Zlatko iz Lučke Kapetanije Split

Ovih dana polažem i obnavljam sve brevete i svjedok sam velikom trudu i profesionalizmu gosp Zlatka iz LK Split. U razgovorima sa kolegama vidim da veliki broj dijeli moje pozitivno mišljenje.

Palac gore.

Moran priznat da momak odradjuje strasan posal. Stvarno je uvik na usluzi i svaka mu cast. Jedan od rjetkih ako ne i jedini na splitskoj kapetaniji koji radi svoj posal kako triba. A radi toga je i izlozen i mobingu od strane uhljeba koji "rade" na luckoj.

Zlatko svaka cast i drz se.....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Slažem se, jedna od svijetlih točaka u državnoj administraciji.
Momak radi i priko svojih mogućnosti. Ponekad mi ide na živce Å¡ta ispod ure vrimena čekanja nema Å¡anse doć do njega, ali kad shvatiÅ¡ da čovik sam radi ogroman posal, a ima kancelarija di su po trojica na kolektivnom sviranju nekoj stvari, nije se za čudit.
I uvik pristojan, strpljiv, susretljiv, skoro da se ispričava Å¡ta se toliko čeka.
i triba trpit ispade kolega i upadanje priko reda.
Tu prozivam i nas, korisnike njegovih usluga, pokažimo i mi više strpljenja i razumijevanja...

Da su svi ko Zlatko bili bi Norveska u misec dana.

Zivio 100 godina Zlatko :uzdravlje

Imao jednu situaciju kod njega, momak mi sredio sve brevete, napravio sav posao i rekao mi da odem, mislim u sobu 4 da mi ona teta potpise papire, a sa njom su ona dvojica dilingera do nje sto ne rade nista, ni sam neznam cemu im je funkcija. Ja dosao oko 11.30, njima radno vrijeme do 14, ja pokucam i uđem i kazem da me Zlatko poslao da mi potpise papire, i gospođa uzme, potpisiva, a ona ojebina do nje uze telefon i zove Zlatka koji je 3 sobe od njega da mu vise nikoga ne Å¡alje, ja ostao bez teksta.

...ma triba mu skinit kapu i naklonit se do poda...
ma sta sa napisat o tome coviku ka ga vidis kako radi
...jednostavno ne mozes zamislit da taki drzavni cinovnicu u nasoj hrvatskoj postoje,
triba mu dat nagardu sta je je, pa makar ako se nemoze, covik je zasluzija baren puten
ovoga portala da mu se zahavlimo i cestitamo na predanom radu jer sta san vidija i cuja
ma ne samo meni jednostavno neznan nekoga od nas da mu nije pomoga ako ga je pita
nesto glede te papirologije...

Vec san nakon prvoga susreta sa njin ovde negdi napisa da je ugodno osvjezenje u kapetaniji. Drago mi je da i drugi tako mislu. Jos koja godina pa ce valjda bit i vise takvih, kad ovi ostaci komunizma odu u penziju

Vec san nakon prvoga susreta sa njin ovde negdi napisa da je ugodno osvjezenje u kapetaniji. Drago mi je da i drugi tako mislu. Jos koja godina pa ce valjda bit i vise takvih, kad ovi ostaci komunizma odu u penziju

Aj fala bogu dansi i ti zadovoljan s nekim haha

Slusaj takvih se najvise boje sare usidjelice po kapetanijama, sindikatima i slicno. Mislu da ih niko nemoze zamjenit a Zlatko je vec u kratkom roku pokazao da smo u pravu fa senilce i uhljebw triba smjenit

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zlatko radi vrhunski posal. Redovito ostaje nakon radnog vrimena samo da usluzi sve ljude. Svaka cast !

Istina!
I ne samo to, nego je uvijek ljubazan i skoro pa da se ispričava, ako ga se se malo počekalo.
Mislim da im je radno vrijeme sa strankama do 12:30 (tako nekako), ali kad se dođe kod njega i u 14h, onda te on ne potjera i izviče, nego te ljubazno primi i sasluÅ¡a.
Svaka čast!

O Zlatku sve najbolje bez obzira Å¡ta čekaÅ¡ uru vrimena red sve če ti objasnit i pomoč i zato i je red uvik isprid jer je vrhunski čovik i svakome je spreman pomoč i izač u susret a ne sprdit ga u 2 minute ka Å¡ta si mi doÅ¡a Å¡ta nam je svima podsjetnik na neka vrimena posebno na onu gnjusnu facu zvanu Pero Vuletić.Upravo Å¡ta je neko od kolega gore navea njegov trud i rad upravo iskoriÅ¡tavaju ovi ostali uhljebi i ostaci nekih sistema jer mu na grbač joÅ¡ prebacuju svoje poslove.
Recimo proÅ¡le godine kad sam iÅ¡a produljit 2 breveta čovik me je upozoria na ova dva nova security breveta koje moramo obavezno imat i posla me po joÅ¡ taksenih maraka jer san ima ih pravo dobit zakonski i ostvaria san uÅ¡tedu a moga je to slobodno zadržat za sebe i ne reč mi. Kako iman brevet Ship board safet officer uputia je bia u mnistarstvo dopis da mi se prizna za SSO jer je program gotov isti i da samo izađem na ispit ali naravno ministarstvo zato nema sluha ali to je druga tema.
Ja mislin da ne postoji pomorac u Splitu koji o njemu može neÅ¡to loÅ¡e reč.Vidia san kako je mnogima pomaga i viÅ¡e o domene posla a posebno onima koji su putovali iz nekog drugog mista do kapetanije.

Ne znam Zlatka jer nisam baÅ¡ blizu Splita, ali drago mi je čuti da ima i takvih na kapetanijama. Ja mogu reći za Pulu i Rijeku da je to jedna velika sramota, to su majmunčine viÅ¡e klase.

Ne znam Zlatka jer nisam baš blizu Splita,

Aj, evo da i ja pohvalim Zlatka! Nu, kad ja nekoga pohvalim u ovoj državi, onda možete biti sigurni da pohvaljeni OK. Nema kod mene falših ocjena, nepotizma, korupcije i lažnih diploma.., razumiješ!

:D

Istina čoviku svaka čast,bija po raznim lučkim vidija svakakve iznervirane i iskompleksirane zaposlenike po kancelarijama i da spojiÅ¡ sve te uhljebe oni zajedno ne naprave posla ko sam Zlatko u jednome danu... Da nema njega,ko zna kako bi lučka Split radila :udriglavom
Al evo super post,poÅ¡to virovatno i pokoji lučki kapetani ode imaju svoje profile i čitaju ovo,možda se uhvate i oni malo rada,ili bar nekako uspiju navuć bar malo osmjeha na lice kad im navratimo u posjet...ali sve je to samo moje nadanje...:(

Back