Dockwalk Master Unlimited
New member
ja san isto takav odgovor dobija, ne virujen da je spam, ali to ni??ta ne znači dok te ne kontaktira netko s te jahte.
Vidi??, ja dnevno po??aljen 3-5 CV-a s referencon chartera iz marine, pa neman uspjeha jer san Hrvat i trenutno san doma. Bija san 6 miseci na tankeru i sad opet lovin jahte, ali najbolje je biti tamo di se tra?ži, na licu mista...ja se jo?? uvik nadan da ćemi se posrićiti, ako ne, prije prolića bi tribalo put pod noge...to do the dockwalk...
Samo DOCKWALK odradi i ne boj se za posao!!!
Cv ti ima va?žnu ulogu u tome.To ti je u stvari prvi korak prema zaposlenju!
Five Star Crew - Crewing Agency
Čisto sumnjam jer i voditelj brodice kategorije "c", yachtmaster "A" (100 GT) i yachtmaster "B" (500 GT) "vrijede" međunarodno. Stavljeno je u navodne znakove jer ovisi o tome da li ih flag state od jahte priznaje, ali oni sami po sebi nisu ograničeni na nacionalnu plovidbu. Pitanje koje je postavljeno jest je li ih itko endorsao i time dobio COC ili CEC temeljem njih kod ikoje flag state. ? ta se tiče UK i njihovih RYA i MCA koji su i najbitniji, koliko mi je poznato ne mo?že se dobiti endorsement. Volija bi da se javi neko ko zna konkretno, zanimljivo je pitanje.
Mene to isto zanima.
Oni vrijede međunarodno,ljude buni sto na njima ne pi??e STCW pa ih nazivaju NACIONALNI BRAVET.
To ti je u biti Hrvatski Rya bravet ili yacht master ocean.
Poslao sam bio upit u Mca i pitao za nas yachtmaster i rekli su mi da ga ne mogu endorsati kao yachtmaster offshore ili ocean,ali da mogu ako zelim krenuti sa njihovim OOW za yahte odmah.
Za endorsmente od drugih zastava nisam pitao,ali cayman islands i Malta nas prizna.
Pitacu lika koji mi je rekao da ih je napravio pa cu ti javiti.
Last edited: