Yahte + adrese

:D:D:D:D:D:D:D
Ma jok di bi bilo stresa tamo dobre plaće daju na lipe oči:D:D:D

Ima stresa na jahtama itekako, samo je druge prirode. Na trgovačkim brodovima ubiju te partence, privez, odvez u gluho doba noći,gvardije..... npr.; a na jahtama ti se zna dogodit da mo?že?? dobit otkaz,jer se gazda to jutro diga na krivu nogu, ili je nezadovoljan s kurvama,ili se posvađa sa svojom ?ženom, pa mora podilit par otkaza, pogotovo oni koji rade bez ugovora, mo?že?? letit, a da nisi ni vali?že raspakira.
A ima i lipih stvari kad si dobar s gazdom, pa ti gazda dade za vikend bentleya continentala cabrio da se ??epuri?? okolo, primjer moje susjedne jahte; svaki posao ima dvije strane medalje......

Ovo je jako vridan thread za one koji zele na yahte pa molim da se vratite na temu i pribacimoovo u nas UPH kokosinjac ... Hvala na razumjevanju :uzdravlje

Charter jahta 70m u Monacu, tra?ži stjuardesu za zimsku sezonu na Karibe, od 1.11. Plaća oko 3500 E + tips. Iskustvo potrebno, engleski jezik obvezan. Evo broja mobitela od chef stew. 0033616889152

We are looking for a hands on 2nd mate with OOW 3000t certificate, ENG1, Schengen, B1/B2 visa and sailing experience. We are private and charter and in Croatia at the moment. The yacht is going to the caribbean beginning of November. This is a full time position. If you are interested and meet the requirements outlined above, please send your CV and references to fraukaush@yahoo.com

evala

evala

jeli netko zna tko su ovi sta me cjepe ima vec dva miseca za poslove na jahte...... The Moore Stephens Crew Benefits team has been hearing about a reported email scam - we thought you should know.

The text of the message is as follows:

"Hello all crew member
Am Capt. David Willassen Recruiting Manager from UK and i will
like to inform you that we have new
Yacht Hotel And we are looking for crew member to work with our Yacht
if you are interest to join our terms
Please you send your CV to my email address with your experience on
Yacht this is
Email address below:capt.davidwillassen@ovi.com am waiting for your
CV to send soon..
Best Regard
Capt. David Willassen"

Moore Stephens Crew Benefits â?? â??Youâ??ll never need to call anyone else.â?

jeli netko zna tko su ovi sta me cjepe ima vec dva miseca za poslove na jahte...... The Moore Stephens Crew Benefits team has been hearing about a reported email scam - we thought you should know.

"Hello all crew member
Yacht this is
CV to send soon..
Best Regard
Capt. David Willassen"

Moore Stephens Crew Benefits – “You’ll never need to call anyone else.”

to ti je spam evo sta sam dobija od njih

Hi Adrijan

This is just a heads-up.

The Moore Stephens Crew Benefits team has been hearing about a reported email scam - we thought you should know.

"Hello all crew member
Yacht this is
CV to send soon..
Best Regard
Capt. David Willassen"

Moore Stephens Crew Benefits – “You’ll never need to call anyone else.”
http://www.mscb.im

Disclaimer

Ovo izgleda kao jedna od boljih agencija.:)
Regitrirao sam se, napravio CV kako je ZAPA prilozio, poslao sliku, prijavio se za ponudjene poslove, sad je samo cekat, po njima do 5 dana do odgovora.
Nisam bas taki gotovan, iman ja volje i za radit i sve sto triba, jedino sto ako bas traze yacht experience must have onda sam van konkurencije.Ali nista me ne kosta probat poslat aplikacije, osim malo vrimena i truda.
:uzdravlje

trazim dva strojara za my Lauren L , pozicija 2nd eng ,i 3rd eng. za 2nda plata 4500 eura radi se 2-2 , placeno samo na brodu , a za 3rd-a plata nekih 4000 permanent ugovor idealno za nekog ko je tek dobio EOOW, za obje pozicije treba imat EOOW, javite se na PM da vam posaljem mail za CV. nije neka plata ali bolje ista nego nista, moze i bez jahtaskog iskustva...

Hello,

I am looking for a 2nd engineer, to work on a 60 meters boat, French/English sepaking.

Permanent position, boat based in Italy, salary 4000â??.

Previous experience compulsory.

Send your CV at:

sea_boat14@yahoo.fr

MISLIM DA PROLAZI EOOW

Looking for a motivated and organized Engineer, Y4 ticket a plus. Full time position.
Good knowledge of equipments, able to repair and fix.
Motor yacht based in Antibes, private use.
Send your CV and references to yachty06@laposte.net

Experienced Y3 or Y4 Engineer required for a 35m Motor Yacht currently in Monaco.

Experienced Deck / Engineer also required.

Immediate start please contact captain@myspirit35.net preferably with CV attached asap.

Last edited:
Evo da svima onima, koji ka i ja tra?že nekakvu jahtu za ukrcat se,pomognem u vezi odlaska u "famozni" ANTIBES.Ali prvo kratka priča za??to san se odlučija ići u Antibes.
Ukratko, prije 9 miseci polo?žija Yachtmaster 500 GRT,temeljnu sigurnost i prvu pomoć i nada se da ću nekako nać posal na jahtama.
Iman 13 godi??nje iskustvo plovidbe po Jadranu od kaića od 3 metra pa do 24 -metarskih jahta ali naravno ni??ta nisan ima u papirima i kada san vidija da od cile ove situacije u HR nema ni??ta i kad san dobija otkaz na poslu,a ćer od 2 i po godine ne pita ima li nego ka?že DAJ, odlučija san u 32 godini poku??at se ukrcat negdi di ne triba pomorska ??kola koju ni dan danas ne mogu pri?žalit ??ta je nisan upisa.
Posudija pare za brevete i slao svim mogućim i nemogućim agencijama za jahte i agencijama za ukrcaj na platforme bar ka mornar na jahti ili ka ruzina?? na platformi.
Niko mi do dan danas nije odgovorija na niti jedan e-mail.
Pro??li utorak san nekako posudija 300 â?? u dobrih ljudi i odma u utorak navečer krenija za Antibes jer čekajući mailove mogu i skapat.
Tamo san do??a tek u sridu navečer i to nakon pustih presjedanja po vlakovima u Italiji.( karta ancona -genova 25 °i karta genova-antibes 27 â?? )
U četvrtak san odma oti??a do Port Valuban marine i tamo na zadnjen i najvećem mulu zateka poprilici 15 jahti koje se spremaju-ili za zimovanje ili za Karibe.
Krenija od broda do broda sa ?životopisom i priča sa nekim članovima posade ??ta su imali duvan pauzu na gatu.
I tako mi jedan govori da jahta SOLEMAR od 61.5 metara radi crossing za Karibe i da tra?že neke ljude za posadu.
Do??a do jahte i pita 1 oficira koga tra?že, a on govori da tra?že 2 oficira palube i da mora imat OOW brevet ili ti oficir of the watch.
Ja mu ostavija CV i ka?že on meni da navratin sutra kada dođe kapetan pa da vidim kakvo je stanje.
Onda obi??a druge brodove ali bezuspje??no i sku?žija da samo nih par rade crossing za Karibe a ostali da stoje di jesu i čekaju 4/2011 i novu sezonu.
Na kraju kad san i??a ća upozna strojara sa Solemara koji je sa korčule i koji mi govori da je te??ko upast radi anglosaksonskog lobija i da je taj njegov kapetan bija deckhand prije 4 godine u vrime kad je i on do??a za strojara.Govori on meni gledaj di je dogura, bija obični mornar.
Čoviku stvarno hvala ??ta mi je pomoga i uputija me koje agencije sve obić dok sam u Antibesu.
Spava san u Crewhouse-u ??ta je neki hostel za posadu blizu marine,tj. za sve one koji bi tili bit posada neke jahte po cijeni od 25 â??/noć.
Nakon toga obi??a desetak agencija u četvrtak i petak,obavija razgovore skoro sa svima,ostavija CV-ove i oti??a do Solemar jahte da vidim ??ta je sa tim poslom.
Tamo opet 1 oficir koji mi govori da je kapetan na??a nekoga ali da je problem jer ja nemam OOW brevet.I sad meni nije jasno ko forsira taj STCW sustav kad ga engleska banda ne j... ni 2 % nego forsiraju svoje brevete.
Izgleda da je najbolje počet od deckhenda akose mo?že i nakon toga radit i zaradit za njihove brevete i napredovat, jer sa ovim na??im ??ta su po STCW mo?? samo plovit do Bi??eva i nazad.
Isto tako VELIKI PROBLEM nam je ??ta agenti kad vide da ima?? polo?žen Yachtmaster 500 BRT i da ne pi??e i engleskim jezikom, lagano te ??kartaju tako da ovi iz ministarstva pomorstva čekaju godota u vezi uva?žavanja tog breveta po STCW-u, ali njih ionako nije briga ni za ??ta kad smo mi sve samo ne pomorski orjentirana zemlja.
Na kraj san i??a u Crew house mrtav umoran i mislin se ??ta ću dalje.
I takav se odlučija vratit doma jer nisan moga jo?? ostat jer platim li noćenje neću imat za puste karte za vlakove jer se cijene razlikuju o vrsti vlaka.
A ćer na telefonu ka?že -ja tatu dugo nisan vidila i puno san ga se za?želila.
Krenija u 5 uri iz Antibesa,prvo presjedanje u Monte carlu di vlak za Genovu kasni patako u Genovi idem za Milano.Tamo do??a u 1 i kako nema noćnih vlakova sta na kolodvoru do 6.30 pa onda vlak za veneziju-mestre pa vlak za Trst pa busom do Rijeke pa busom za Split i do??a doma u 11 u subotu navečer,točno 30 sati nakon polaska iz Antibesa.
Na kraju mi nije krivo jer sad znan točno kakvoo je stanje u Yachtingu i da postoje samo 2 načina za upast tamo-ili ima?? nekog kapetana iz Hrvatske koji ti je veza ili ima?? toliku količinu sriće da upadne?? na ćoravo.
Ja,za sada,neman niti jedno od toga dvoje.
p.s. ako san bija dug,a jesan i dosadan -MOJA ISPRIKA

Svaka čast na iznimnom trudu i moram priznati da dok sam s gu??tom čitao tvoj post cijelo sam se vrijeme nadao da će?? na kaju napisati da si upio naći posao. Na?žalost te??ka su vremena i traba imati sreći i ??to vi??e obrazovanja , jezika, certifikata itd. i opet nisi siguran da će?? naći posao. Ja sam tek u izradi matrikule i uskoro počinjem i ja tra?žiti posao no za sada me jahte ne zanimaju ali mo?žda u budućnosti tko zna.
Eto nadam se da će?? uskoro naći posao i da će?? biti sretan.

Pozdrav

Ghost odlično si napisao, danas bez veze ne mo?že?? ni??ta a i kod nas ima lobija pa guraju svoje....

Back