I da nezboravin mail je
Vroon.nl@blumail.org
ej ljudi,
evo i ja sam dobio ponudu od famoznog laurie farmer . Cak me tip zvao 3 puta da mu potpisem i posaljem nekakav offer of apointment. Dali zna netko nesto o tome? Dali ste vi to dobivali od doticne osobe?
View attachment 3162
Ej ljudi,
evo i ja sam dobio ponudu od famoznog Laurie Farmer . Cak me tip zvao 3 puta da mu potpisem i posaljem nekakav offer of apointment. Dali zna netko nesto o tome? Dali ste vi to dobivali od doticne osobe?
View attachment 3162
ja sam dobia isti appointment offer neznam ni ja ... lipo izgleda ali nema ja mislin od toga nista
dobija i ja to i potpisano poslao idemo vidjeti sto ce se desiti dalje bas me interesira
spominje tankeri
+442032863705
Ovo vam je scam.... Na Vroon uk krca Deeside Crewing I oni imaju samo ERRV I multi roll, ne nasjedajte... Ja sam na Vroon uk...pa ako vas sta zanima pitajte.![]()
dobija i ja to i potpisano poslao idemo vidjeti sto ce se desiti dalje bas me interesira
spominje tankeri
+442032863705
Ovo vam je scam.... Na Vroon uk krca Deeside Crewing I oni imaju samo ERRV I multi roll, ne nasjedajte... Ja sam na Vroon uk...pa ako vas sta zanima pitajte.![]()
Tako je kolega![]()

Ovakvih mailova sa ovim pecatom sam ja primio vrag zna koliko, samo prominu logo kompanije i ime posiljatelja.
Nego da pitam ove na Vroon-a, sto vam fali zapovjednog kadra, evo ovaj tjedan i prosli, stalno me zivkaju iz Deeside-a.
Da samo napomenem da sam JA jedino od Vroona dobio otkaz u svojih 26 godina na moru i nekoliko prominjenih kompanija, ali kako ih od gusta odbijem, kaze poslovica, Karma je jebena stvar
A da su me zvali pred jedno mjesec dana, prihvatio bi, isao u Abereen na ukrcaj i onda bi pred ukrcaj platio sam sebi kartu za doma![]()

heheheheh sjor casper ovo bi bilo brutalno da napraviteljubav s vase strane je golema
![]()