Vrime 12.03.2010

... Nismo mi jedini koji vide da SPH nije napravija nista za nas.

Ne samo da nije ništa napravio, nego štoviše ogovara nas okolo -

Evo maloprije sam povirio na sph blog - javljaju se pusti 'magistri struke.....itd. tjmk'. Ne može čovjek vjerovati, kakve bedastoća iznose. No, tko ih šiša - to im je valjda blogersko samozadovoljavanje!

Alo Kokolo ca si vec posa na ruzinavu barzu. Ali si lipo ispa na slici kao da si kapetan na ruzinavoj barzi. Pozdrav iz Mexica

Meni je telefon danas bija uzaren od poziva iz cile Hratske s naglaskom na Dalmaciju. Ali samo da recem da ljudi zovu ko ludi i za oni tecaj u Nizozemskoj :D

Dalmos sta triba za prijaviti se na tecaj u Nizozemskoj? Ja bi se isto prijavija,znas li malo vise o tecaju i vidim da je maximalan broj od 10 ljudi. Da li sam u pravu?

Last edited:
Ba?? ste lipi , a ako i počme pljucat to je zato jer mu je krivo jer se on nije slika, iako mi nije jasno za??to jer, zajebanciju na stranu, on ba?? lipo ispada na slikama.:rolleyes:

Da sta nego lipi. Pari mi se da ova slika zasluzuje misto u prostorijama udruge. Taman je za negdi Ani i Dalmosu povise postelje. Tako bi nas nas pricidnik u svakon momentu moga pozdravit

Da sta nego lipi. Pari mi se da ova slika zasluzuje misto u prostorijama udruge. Taman je za negdi Ani i Dalmosu povise postelje. Tako bi nas nas pricidnik u svakon momentu moga pozdravit

Bas Ani triba ova slika iznad postelje da mu se ne moze dignit.

vidis da nase cure ovde duple novine kupuju a neke i narucuju da in se kupu. Sad je Frani zaj sta se i on nije slika a vidin da ljubomora progovara i na jos par mista:hihi

sta ces kad smo vako lipi i sesni. jos da nan je i jadran bija tukle bi se novine za slike, pala bi i koja kuna. a da nas je posli korita bilo slikat, i braco bi nas u stab stavija

Last edited:
vidis da nase cure ovde duple novine kupuju a neke i narucuju da in se kupu. Sad je Frani zaj sta se i on nije slika a vidin da ljubomora progovara i na jos par mista:hihi

Meni se čini da on zato i nije tija kupit Vrime, a da je kojin slučajen on na slici otkupija bi sve primjerke. Pola za u Brazil a pola bi iskoristija za tapecirat baren 3 zida od spavaće sobe

Zaj mi je samo sta se eto radi bolesti nisam uspija slikat sa pravim pomorcima.Zaj mi je sta Vas tuku,ali sta Vas vise tuku ja vas vise volim.
Ali ide mi na bolje.Doktor mi je reka ovako i puno mi pomaze vezano za opstipaciju:
"ako oces srat bez muke
pod kolina stavi ruke
i u vrata upri oci
da ti blog lakse iskoci!
http://predragbrazzoduro.wordpress.com/"

Back