ukrcan napokon i ja...

Druže Zara.., radio sam čak i u kužini, na Å ibenskoj. Trebalo mi je 15 dana raditi od 5 ujutro do 10 uvečer dok sam utjerao sve u red. Očistio sve, posložio gambužu, oprao salone i zavjese.., Kuhar me svaki dan kritizirao ovako: "aaa, brick Å¡ta im čistiÅ¡ toliko.., al' su oni navikli ručavati u restoranima!" Kad sam počeo, sjećam se, ispod obli u salonu posade.., ispod je bilo udubljenje za kondeziranu vodu s stakla i izvadio sam dva kila krepanih muha i bakula.., btw.., a yebenti nisam vidio bakule već 15 godina!

A siÅ¡ao zapovjednik i sekondo kuverte dolje i ne vide mene u dispenzi i kad su vidjeli kako je sve čisto kaže zapovjednik "vidi Å¡ta je uredio.., ko u crkvici"..,

evo ti moj bivÅ¡i čin.., moja koÅ¡ulja.., a sad sam spao nisko po rvackom zakonu.., osmoljetka i bez činova!

View attachment 3268
Bok stari :)

Ma prijo malo se salimo...a moramo malo sto ces.

Evo bas san prije neki dan ima problem sa jednim clanom posade...koji se nasa uvriden jer smo ja i CO pricali kako je dirty mess sporak...naravno on je zavrsija sa menom(inace to mi je tesko palo :) )ali vecina nas voli urednost i cistocu bar onih djelova di se recimo kuva kava ...dok ima nekih koji mogu sidit u smradu svojih tjela,tuta,postola,bicava,smeca okolo..opusaka duvana..pepela...i skafe pune cikara koje su usput i pocrnile...al eto sta ces sto ljudi sto cudi.

Ja san osobno kupija i mali komp da mi put bude udobniji...obavezno u trenerci putujem kolilo god djelovalo neuobicajeno...torba mi ima oko 4kg d tim da je tu i kilo cedevite i neseser...naravno kad se vracam uvik je oko 30kg sto kljuca sto pinela sto rotula.

Prijo nece da otvori...ali ja san te crte prerasta trenutno ih iman 3 i ubrzo bi tribalo bit 4...to mi vise slici na jahtase po linkedinu ja gledam samo novac...ka i svaka postena zena-pod tim mislim na prostitutke :)

Back