crta zara
New member
Bok stariDruže Zara.., radio sam čak i u kužini, na Å ibenskoj. Trebalo mi je 15 dana raditi od 5 ujutro do 10 uvečer dok sam utjerao sve u red. Očistio sve, posložio gambužu, oprao salone i zavjese.., Kuhar me svaki dan kritizirao ovako: "aaa, brick Å¡ta im čistiÅ¡ toliko.., al' su oni navikli ručavati u restoranima!" Kad sam počeo, sjećam se, ispod obli u salonu posade.., ispod je bilo udubljenje za kondeziranu vodu s stakla i izvadio sam dva kila krepanih muha i bakula.., btw.., a yebenti nisam vidio bakule već 15 godina!
A siÅ¡ao zapovjednik i sekondo kuverte dolje i ne vide mene u dispenzi i kad su vidjeli kako je sve čisto kaže zapovjednik "vidi Å¡ta je uredio.., ko u crkvici"..,
evo ti moj bivÅ¡i čin.., moja koÅ¡ulja.., a sad sam spao nisko po rvackom zakonu.., osmoljetka i bez činova!
View attachment 3268
Ma prijo malo se salimo...a moramo malo sto ces.
Evo bas san prije neki dan ima problem sa jednim clanom posade...koji se nasa uvriden jer smo ja i CO pricali kako je dirty mess sporak...naravno on je zavrsija sa menom(inace to mi je tesko palo
Ja san osobno kupija i mali komp da mi put bude udobniji...obavezno u trenerci putujem kolilo god djelovalo neuobicajeno...torba mi ima oko 4kg d tim da je tu i kilo cedevite i neseser...naravno kad se vracam uvik je oko 30kg sto kljuca sto pinela sto rotula.