Trgovanje podatcima pomoraca

odakle globtiku moji podaci.Nikad nisam radija prikonijednog agenta u RH,a i MUP-ova evidencija ima krive podatke.Aj mi sad to objasni.

Last edited:
odakle globtiku moji podaci.Nikad nisam radija prikonijednog agenta u RH,a i MUP-ova evidencija ima krive podatke.Aj mi sad to objasni.

Eto vidi??... Najdra?že su mi "provjerene" informacije:udriglavom:udriglavom... Ma sistemom eliminacije i logičnim razmi??ljanjem dolazimo do dr?žavnih institucija i kombinacije Porezne evidencije i registra kreditnih obveznika... Ko uredno vraća, a ima i dobra primanja danas je vrijedan ?ženik svakome...

Meni ni najmanje ne ide u glavu,jer doslo mi je to na novu adresu na kojoj smo ima nekoliko miseci,a u tih zadnjih par miseci bija je u Globtika,a to sta se tice porezne,ne virujen jer mu koliko su god glupi,uplatnice salju na staru adresu,tako cisto sumljan da ce se porezna "igrat" sa tim i davat info.
Po mom misljenju,mozda @struja ima i pravo,jer niko,ali ama bas niko nije moga dat novu adresu osim Globtika:mad::confused::confused::confused::confused:

@Spužvasta

A slušaj, može bit da i je, al eto vidiš šta Frankie govori, al ako je, moga bi onda Magazin prcnit mamu onome koji je to tamo išpijunira, jer čisto sumnjam da je njemu osobno do takvih makinacija... kolika love to može bit. iljadu-dvi Eura uvr kuronje... Al ja ne virujem da je Globtik... A ko zna... Ponavljam: H.... M... ONOME KO JE! Bez pardona...

Last edited by a moderator:
I ja @ Kolega-sve po spisku j.....
Ali ujutro cu zvat u BMW-a i trazit informaciju odakle in podatci,pa cemo vidit.
A neda in Bog da su potekle od Globtika:mad::mad::mad:

samo se vi bubajte sedmicama i peticama neka vam pročitaju ovo iz porezne bit če vam i matiz velik :D

ljudi dobija san i ja ponudu a nisan u globtika i nisan prida porez pa okle onda curi?
a sta se tice bmw-a novo je novo al je meni draza moja astra

Mirovinsko, zdravstveno, banke, kreditni registar, Porezni broj, AMERIČKA VLADA U SPREZI SA SVEMIRCIMA I FOXON MULDERON KOJI JE U BITI STVARNA OSOBA I PI? E SCENARIJE ZA DOSJE X PREMA ISTINITIM DOGAĐAJIMA:udriglavom????????? A Tomić mu je rodijak iz sela...

@Propuh

Skužaj na jeziku, al to mi onako iz srca dođe u ovakvin slučajevima. Oni dilaju mojin podacima ko na pazaru, a ja njima j.... m... sa točkicama ili bez. Svaka čast na netoleriranju šporkarija...

Kolega normalno je popizdit na ovakve stvari,znamo kome su dosli u ruke osobni podaci,a sta sa onim sta neznamo?(Lopovima,reketarima,kriminalcima svake vrste):mad::mad:
Ovo su jako ozbiljne stvari,zato kojekakvim "ustanovama"odnosno nikome netriba dat platne liste i slicne stvari.Prvo sta je to tvoja osobna stvar,a i vidimo kako se zloupotrebljavaju.I zato triba radit na onome sta san vec pisa 183 dana van drzave,evo ti putovnica ka dokaz,a koliko zaradjujem tebe ne interesira,jer ne podljezem porezu na dohodak.

Back