THOME u Zadru

MarinST

New member
Evo pise danas u Slobodnoj Dalmaciji da "Thome Zadar" postaje 28. posrednička agencija za zapošljavanje Hrvatskih pomoraca.

Firma je inače "Thome Ship Menagment" iz Singapura u vlasništvu gosp. Olava Eaka Thorstensena, dok funkciju direktora izvrsava njegov sin gosp. Claes

Glavni operativac u Zadru je kap. Valerio Skoblar, kji je dugi niz godina u toj kompaniji.
U uredu zasad radi 6 zaposlenih: superintendanti, tri kapetana, dva upravitelja stroja i tajnica.

Ured je na adresi Obala kneza Trpimira 2

Napisi iskustva da znaju ovi koji trebaju poc tamo kako je :)
Evo lagano iskustva..
Napravio sam 2 ugovora na LNGu(Thome LNG fleet ) jedan 4 drugi 4.5 mj.
Ljudi s kojima sam plovijo sve 5!Nasi oficiri ,a ruke filipinci.Jedni bolji od drugih.
Brod membranac 3 god star,288m dug,u odlicnom stanju.
Sama kadetura je bila jedno jako dobro iskustvo meni,i definitivno me usmjerilo jos vise k tom poslu.
E,a li poslije kad sam trebao za 3,zbog ove recesije sam izvisio jer su neke brodove izgubili iz managementa ,neka rezanja ili tome slicno.
Evo ukratko...:kafa

Evo lagano iskustva..
Napravio sam 2 ugovora na LNGu(Thome LNG fleet ) jedan 4 drugi 4.5 mj.
Ljudi s kojima sam plovijo sve 5!Nasi oficiri ,a ruke filipinci.Jedni bolji od drugih.
Brod membranac 3 god star,288m dug,u odlicnom stanju.
Sama kadetura je bila jedno jako dobro iskustvo meni,i definitivno me usmjerilo jos vise k tom poslu.
E,a li poslije kad sam trebao za 3,zbog ove recesije sam izvisio jer su neke brodove izgubili iz managementa ,neka rezanja ili tome slicno.
Evo ukratko...:kafa

Jesi i??ao preko zorovića?

Hitno Trazim 3 časnika stroja

Hitno Trazim 3 časnika stroja

HITNO HITNO HITNO!!!!
Trazim 3 officira stroja za chemical tanker/prevozi producte, placa 4950usd ugovor 4 mjeseca....kompanija Mega Chemical / Thome.....Ukrcaj 1.8.2009...
Info: 0915149344
posaljite c/v i sve skenirane dokumente na:
maritime.crewing.croatia@gmail.com

Uvjet: lijecnicki i alco/droga test sa sutrasnjim danom. Svi troskovi ce biti refundirani sa prvom placom.

@ MCA

stari, vidimo da je hitno, ne triba bombardirat forum. Ima thread za ovakve oglase.

Da se ne bi krivo svatilo, fala na oglasu, pomoc se uvik cijeni.

Last edited:

A ko ce ga znat, bice taki dan. Oni oce u HRM na kadeturu, ovi trazi hitno ljude isto kada ih nema nigdi a masu svita visi po forumu i ceka posal. Nista meni nije jasno, bice se pomalo gubin. Evo su mi opet produzili ugovor, da me nema ko minjat:udriglavom

Napisi iskustva da znaju ovi koji trebaju poc tamo kako je :)

Meni je muz tamo sad ka terco palube-4950$,a do kraja ugovora ce ga valjda avancat za sekonda.Sekondo ima oko 6300$.
Ugovor 4/2.
On kaze da mu je predobro.Master je nas,chief i sekondo iz Splita,kuvar filipinac i sve u svemu zadovoljan je.:uzdravlje

Meni je muz tamo sad ka terco palube-4950$,a do kraja ugovora ce ga valjda avancat za sekonda.Sekondo ima oko 6300$.
Ugovor 4/2.
On kaze da mu je predobro.Master je nas,chief i sekondo iz Splita,kuvar filipinac i sve u svemu zadovoljan je.:uzdravlje

Sad mi je bas drago da sam otvorio ovaj trade kad su ugodna iskustva :)

Zorović je odlična agencija, a Thome dobra, i vrlo korektna firma:uzdravlje.

Hm...sretno..
Za mene ne moze nac mjesto vec ima 4-5 mjeseci.
Sta ides kod Zorovica za Thomr ili?
Sretno

Idem na thome preko zorovića..malo neobično da se toliko dugo čeka, kod zadnjeg iskrcaja dogovorili smo ukrcaj..u singapuru je u uredu g. Baraba, pa i to puno znači..na??i su na??i, ako ikako more pogurat će na??eg čovika..

Strane pomorske kompanije potrazuju vise hrvatskih pomoraca za rad na brodovima.

Traze se: prvi casnici palube za rad na chemical tankerima, placa 12000 USD ugovor 4on/2off

Traze se: treci casnici paluce za rad na chemical tankerima, product tankerima, placa 4950 USD ugovor 4on/2off

Traze se: treci casnici stoja za rad na chemical tankerima, product tankerima, placa 5000 USD ,ugovor 4on/2off

Uvijet: SVI OFICIRI MORAJU IMATI ISKUSTVO NA TANKRIMA ZA PRIJEVOZ KEMIKALIJA,PRODUKATA ILI ULJA.

Ukrcaj Kolovorz 2009.

Svi zainteresirani neka se jave na telefon: 0915149344
email: maritime.crewing.croatia@gmail.com

Dobro, pa di se daju oglasi...
ovo nije spamanje foruma, nego neiskustvo!!
Ispricavam se svima koji tako misle.
Ali isto molim uvazene kolege tzv pomorce da ne pisu gluposti i kao ispravljaju pogreske, jer niste kvalificirani za to. A isto tako nemam bas vremena kao neki besposlicari koji briju po forumu, umijesto da rade...ili ako su na godisnjem da odu na kupanje.:mad:

Dakle di treba postaviti oglas, ja cu to i napraviti.
Ja nudim neku priliku za posao i to odmah, nisam ovdje da se prepirem i polemiziram.

Hvala na razumjevanju
MCA ZADAR:uzdravlje

Back