Vlcc iskustvo ne dolazi u obzir?
primaju li bilo naše osoblje ?
Mozda za crude oil flotu, za LNG ne bas.
Mislim nije mi jasno da od svih onih juniora sto su na Golara dobili pedalu nema nikog da aplicira. Jel mozda ko aplicirao sa relevantnim iskustvom pa da su ga odbili?
Pametnoeto da se pohvalim ja sam proÅ¡ao za terca al su me nakon par dana zvali moji za avancamenat pa san odbia tk-a. inače intervju je bia malo naporan al niÅ¡ta straÅ¡no, ko je bia ugovor na lng-u nema straha. koliko sam shvatio traže dosta ljudi. pozz!![]()
eto da se pohvalim ja sam proÅ¡ao za terca al su me nakon par dana zvali moji za avancamenat pa san odbia tk-a. inače intervju je bia malo naporan al niÅ¡ta straÅ¡no, ko je bia ugovor na lng-u nema straha. koliko sam shvatio traže dosta ljudi. pozz!![]()
eto da se pohvalim ja sam proÅ¡ao za terca al su me nakon par dana zvali moji za avancamenat pa san odbia tk-a. inače intervju je bia malo naporan al niÅ¡ta straÅ¡no, ko je bia ugovor na lng-u nema straha. koliko sam shvatio traže dosta ljudi. pozz!![]()
IGI jesi li im slao na ovaj mail?:
LNGRecruitment.Glasgow@teekay.com
Odradia intervju za trećeg prije možda koji misec.Daj mi meil pa ti poÅ¡aljem interiew checklistu meni ju je prosljedia ode korisnik perica666 i zahvaljujući njemu i checklisti sam odradio intervju bez greÅ¡ke ali me nisu uzeli.Razlog je bia Å¡ta san ja večinom bia po kemikalima i kemikal LPGima a oni ka zahjevaju striktno crude oil iskustvo tako da ne znam Å¡ta si im u CV napisa ali obavezno za sve napiÅ¡i crude oil tanker ili samo oil jer njima product chemical ili chemical oil ili bilo Å¡ta slično najčeÅ¡če niÅ¡ta ne znači jer su jako limitirani u svojim glavama pa baÅ¡ ne razme to.
Uglavnom mene ti je pita manovru,neke stvari vezi veza,sidrenje broda,passege planing(ono cila procedurea),cargo operacije dok si u CCRu,postupke u slučju emrgencya recimo kad imaÅ¡ polution ili samo malo kapanje na manifoldu.Mene ti je intervjuira Thomas Mur.PoÅ¡alji meil pa ti poÅ¡aljem checklistu prema njoj sam sebi sastavia krati opis svega Å¡ta traže
Intervju je video link priko skypa tako da lipo otvoriš u wordu isprid sebe tokom intervjua i kako te on pita lagano imaš podsjetnik isprid sebe.Obavzno obrati poornost na safety i sve oko toga ne smiš se ni popišat bez šljema.
Isto se i meni bilo desilo, vancalo me u sekonda pa sam ostao na staroj firmi.... jedan ugovor i sada opet bizim dalje![]()
Alo ekipa,
Zna li neko kakve su plače na TK crude oil tankers za trečeg i kako ono zovu trečeg asistenta....kao i za ostale....i u kakvom im je sad stanju flota? Malo puno za odjednom al jbg....ima sigurno neko ko dobro pozna situaciju.
I evo vidim da ima ljudi sa nekim znanjem oko intervjua pa bi svaka pomoč dobro doÅ¡la....thanks.
evo, tecro ti ima 2700e permanent, ugovor 3/2. brodovi su oko 2008(bar na ovima kojima sam ja bio), stalno se nesto uzimaju novi(citaj polovni ali novi u firmi). Svaki brod koji sam bio su bila bar 3-4 nova na firmi i oni su mi rekli da je sa njima na tecaju bilo jos barem po 6-7 novih, tako da uzimaju skoro sve. sto se tice posla to ako imalo iskustva imas znas da sve ovisi o barbi i c/o. ako su oni ok, brod ce imat i hrane, zabavu, sve... ali ako su u k.. onda ti nigdje nece biti dobro bez obzira na firmu. svi brodovi imaju net samo opet, ovisi o barbi hoce li staviti wifi ili ce biti skrtica pa ce ga ukinut da moze on blebetat sa svojom zenom i da mu bude cista slika.
sto se bonusa tice, uzimaju ti 80 eura mj od place i kad odes ca iz firme dobijes to nazad plus oni ti daju po postocima koliko si godina bio na firmi(da bi dobio duplo koliko si uplatio moras biti min. 8god.), zatim imas zdravstveno za cijelu obitelj te priority pass za tebe i osobu koja je sa tobom(za aerodrome).
P.s.TK je podjeljen po timovima i svaki tim ima recimo svoje podrucije plovidbe i u tom timu je cca 10 brodova. I sad gdje te pogodi, moze te posrat indijski tim pa ces biti sa svim indijcima i jest njihovu hranu dok se ne razbolis ili mozes biti srece pa zavrsitu u nekom mjesanom timu-sve je stvar srece. eto, nadam se da sam pomogao... eee, da.... zaboravio sam napomenuti - ZABORAVI PROMAKNUCE- minimalno ces biti 5-10 ugovora u ranku prije nego te unaprijede. U kompaniji kazu minimalno 4 ugovora ali to ti se rastegne jer si nakon 4 tek na listi za promaknuce, a ta lista je poduugaaaa![]()