Statoil Nigeria limited

n79

New member
Postovanje kolege, dobia sam employment letter od statoil-a. Uglavnom nude 5000 usd permanent pay za poziciju 2nd eng. Rotacija 28 -28.
Ima li tko da zna sta o ovoj firmi? Kakav je posal,uvjeti bilo kakav info je dobrodosao. Hvala

Postovanje kolege, dobia sam employment letter od statoil-a. Uglavnom nude 5000 usd permanent pay za poziciju 2nd eng. Rotacija 28 -28.
Ima li tko da zna sta o ovoj firmi? Kakav je posal,uvjeti bilo kakav info je dobrodosao. Hvala

ukucaj u trazilicu ''scam'' i imena osoba koje su u potpisu, pa mozda dobijes odgovor...

Ja sam na SON, oni ti tako ne rade, to je laznjak, ovaj Propuh te je dobro uputio.

Ja sam na SON, oni ti tako ne rade, to je laznjak, ovaj Propuh te je dobro uputio.

Po tvom i Propuhovom postu je POmorac.net jos jednom potvrdio po milijunti put da je razlog "naseg postojanja" i vise nego opravdan i da smo ode da pomognemo jedni drugima.

Zivile kolege

Po tvom i Propuhovom postu je POmorac.net jos jednom potvrdio po milijunti put da je razlog "naseg postojanja" i vise nego opravdan i da smo ode da pomognemo jedni drugima.

Zivile kolege

Da..

I zamisli da je sad celjade ostavilo svoj poso i poso vamo na ovu navlakusu.. Dva kriva poteza.

kolega blek može li par riječi o firmi - uzimaju li marine crew,točnije JDPO-e?

Trenutno imaju otvoreno samo na FPSO deck i engine crew (ne marine crew), radit ce se jos takvih brodova, neznam nikog tko je zaposlen kao JDPO jer ovaj FPSO gdje sam ja nema DP (4/8 point mooring), placa ovisno o iskustvu i poziciji, recimo ETO ima 5000 US$ permanent, ugovori 28/28, imaju i PSV i AHTS, neznam kako je tamo.

Adresa:

Best Regards/Met vtriendelijke groet

Leen Spaans, Sales Manager
Dutch Marine Crew B.V..
Thamiswerfstraat 19
1156 AA Marken
The Netherlands

Mobil +31 6 83794022
Fax: +31 (0) 84 – 7517283
Email: lspaans@dutchmarinecrew.nl
visit us at Welkom | Dutch Marine Crew

Back