Shell

Koliko sam sku?žio ovo ti je prvi ugovor. Ok odakle tebi informacije o tome koja je firma bolja ili lo??ija kakvi su uvjeti i sve ostalo.:confused: To ??to si pročitao negdje ili čuo od nekoga nema veze i ne mo?že?? po tome pisati ovakve stvari. :rolleyes:Vidim da si stavio i dvije cruise kompanije od kojih je jedna moja pa me čisto zanima za??to ti misli?? da je Shell bolji od Carnivala. Osobno me Shell ne zanima ali daj molim te prosvijetli me..............

Ajde propuhani ne zahebaji covika, pa "cula-rekla-kazala" je kod nas 'rvata najbolji pokazatelj stanja duha i u svakom slucaju vrijednije od bilo kakvog iskustva, bilo pozitivnog ili negativnog:uzdravlje

Koliko sam sku?žio ovo ti je prvi ugovor. Ok odakle tebi informacije o tome koja je firma bolja ili lo??ija kakvi su uvjeti i sve ostalo.:confused: To ??to si pročitao negdje ili čuo od nekoga nema veze i ne mo?že?? po tome pisati ovakve stvari. :rolleyes:Vidim da si stavio i dvije cruise kompanije od kojih je jedna moja pa me čisto zanima za??to ti misli?? da je Shell bolji od Carnivala. Osobno me Shell ne zanima ali daj molim te prosvijetli me..............

Pa recimo da ja nisam bio sam na brodu. Samnom je bio jos 31 pomorac koji su imaju u prosjeku 10 do 15 godina iskustva. Chief u godinu dana odradi u prosjeku 4-6 tereta. Ugovor kako se dogovori. U prosjeku 2-2. Back to back. Za 8 kila misecno, idealno. Nemojte se kao Frankie hvaliti ciframa. Covjek vjerovatno nema ni svoju kabinu na brodu...

to su ti ovi stari tovari. brod in je sve i ne znaju za drugo. lako za kabinu, bice nema di ni stat kad dodje doma, samo ovde zahebaje neduzni svit. ko zna je li uopce naviga?

majko mila, radi ovakvih ljudi mi je neugodno ??ta sam na shella :udriglavom ma daj ljudi budite ralni, nismo svi isti, uvjeti na brodu nisu samo duljina ugovora i plaća pa da mo?žete toliko generalizirat, ja znam neke koji su rekli da im internet u kabini vrijedi 2000$, neke kojima kraći ugovor radi familije vridi vi??e nego lova a i neke koji ne bi i??li na shella na duplu plaću radi safetya i jer ne mogu bacit na basket prije večere. i to u potpunosti podr?žavan jer nije sve u lovi, pogotovo za one koji su ne??to du?že po moru. :rolleyes: većina ljudi koje san ja upozna na brodu su na shellu zato ??to su dobili priliku preć na lng kad im nitko drugi to nije htio omogućit, to ti sve govori. siguran sam da će 90% njih ić ća nakon godinu-2 dana. također za nas kadete je shell bia super prilika, ne zato ??to je plaća super (manja 20% nego na jadroplova recimo) ili ugovori perfektni (4-1-4-1-4), nego zato ??to se danas kadetu jako te??ko igdi ukrcat, a pogotovo na firmu koja će te odmah tretirati kao budućeg časnika. ;) u svakom slučaju, nemoj puno pametovat i mislit da si bogomdan ??ta si na shella jer da je to doista tako ne bi shell sad mora tra?žit časnike di god umije, uostalom svako ima barem jedan razlog za??to je ba?? njegova firma "najbolja". :cool: ajde pozdrav, vi??e radit a manje pričat :uzdravlje

to su ti ovi stari tovari. brod in je sve i ne znaju za drugo. lako za kabinu, bice nema di ni stat kad dodje doma, samo ovde zahebaje neduzni svit. ko zna je li uopce naviga?

Ma kakva navigacija, ubra san ga zadnji put u Lavcevica di je tija na nekoj gradjevini uvalit neki stiropor za fasadu po nekoj "super" cijeni.

majko mila, radi ovakvih ljudi mi je neugodno ??ta sam na shella :udriglavom ma daj ljudi budite ralni, nismo svi isti, uvjeti na brodu nisu samo duljina ugovora i plaća pa da mo?žete toliko generalizirat, ja znam neke koji su rekli da im internet u kabini vrijedi 2000$, neke kojima kraći ugovor radi familije vridi vi??e nego lova a i neke koji ne bi i??li na shella na duplu plaću radi safetya i jer ne mogu bacit na basket prije večere. i to u potpunosti podr?žavan jer nije sve u lovi, pogotovo za one koji su ne??to du?že po moru. :rolleyes: većina ljudi koje san ja upozna na brodu su na shellu zato ??to su dobili priliku preć na lng kad im nitko drugi to nije htio omogućit, to ti sve govori. siguran sam da će 90% njih ić ća nakon godinu-2 dana. također za nas kadete je shell bia super prilika, ne zato ??to je plaća super (manja 20% nego na jadroplova recimo) ili ugovori perfektni (4-1-4-1-4), nego zato ??to se danas kadetu jako te??ko igdi ukrcat, a pogotovo na firmu koja će te odmah tretirati kao budućeg časnika. ;) u svakom slučaju, nemoj puno pametovat i mislit da si bogomdan ??ta si na shella jer da je to doista tako ne bi shell sad mora tra?žit časnike di god umije, uostalom svako ima barem jedan razlog za??to je ba?? njegova firma "najbolja". :cool: ajde pozdrav, vi??e radit a manje pričat :uzdravlje

Istina kolega,za svakoga su uvjeti drugaciji,svak gleda nesto svoje,sta mu vi??e znači...I ovo da su vecina ljudi na shella jer su uspili prić na lng bez iskustva ti sve govori,oni daju priliku ljudima ali jako brzo i gube te ljude radi svojih pizdarija... Drveni jbg znamo se ali brza??,pitaj te s pronava za??to su oti??li?jeli im bilo dosta malog baluna u provi,odbojke u bazenu,stolnog tenisa ili sta ja znan vec? ok jedina prednost Shella pogotovo za mlađe je ??ta su noviji brodovi i nauči se dosta toga i taj internet...o plaćama se ne isplati vi??e ni diskutirat..

Evo informacije iz prve ruke, cuo sam se sa Globtikom jucer i nema interviewa ovaj misec, kazu da mozda bude krajem drugog miseca, navodno da su za sada zadovoljili potrebe, kada ce im trebat opet ljudi, vidjeti cemo...

Eto toliko o tome...

Pozdrav ekipa, sta se tice shella jedan kapo mi je pokusa sredit ukrcaj na shella priko prijatelja koji radi za shell u officu u Londonu i on je sudjelova u dovodenju hrvatskih kadeta na Shell...iz prve ruke mi je reka da do 9 miseca se nece uzimat kadeti i da do tada zaboravin shell...eto tako mi je receno sad jeli me voza ili ne neznm ali oobno ne virujen,,,

Mislin da nema?? ??anse ukrcat se preko londonske veze.. jedina veza koja funkcionira na Shella ide preko Herr ??ike.. :hihi

Cccc, tra?ži?? posal na Shella a nezna?? herr ??ikicu.. pa kako ti misli?? upast na ? koljkicu ako nezna?? prave ljude..:udriglavom

Virujen u dobre ljude s foruma tipa Frankie, Manji i slicni hahahaha, salin se , ma sredija san sebi bas nedavno za kadeturu, bez veza i vezica, a sta ces Skoljkica neka ceka , jer i da iman sredeno za shella za par miseci financije mi ne daju da cekam ukrcaj toliko...jbg bit ce bolje

Shell??

Shell??

Ima li ko pametan da mi objasni za??to se od svih firmi jedino oko Shella uvik ovako dignu tenzije???? Jedni u kupe, drugi u ??pade a treći u dolare hahaha
Ajde ekipa za nas neupućene:confused: jedno realno obja??njenje, ako ga uopće ima...

Basket, bazen, stolni tenis, internet, ku?žina, stolni nogomet, teretana, gradela na krmi svaku nedilju, pusti turniri u basketu, piva.....
Nemojte pizdit o Shellu ako niste bili na Shellu... Sta imate zamjerat safetyju? Duljini ugovora? Placi? Brodovima? Posadi?

Ima li ko pametan da mi objasni za??to se od svih firmi jedino oko Shella uvik ovako dignu tenzije???? Jedni u kupe, drugi u ??pade a treći u dolare hahaha
Ajde ekipa za nas neupućene:confused: jedno realno obja??njenje, ako ga uopće ima...

Ma boli me kurac za Shella.:o Meni smeta ??to ljudi sa jednim ugovorom pi??u pizdarije bez imalo razmi??ljanja.:confused: Dakle nije Shell kriv već isfrustrirani ljudi koji pi??u gluposti.:rolleyes:
Ali dobro sve će to doći na svoje prije ili kasnije.:cool:

Aj gobicu raspusi sad da se razgori.A ko te ne zna skupo bi te platija.

Virujen u dobre ljude s foruma tipa Frankie, Manji i slicni hahahaha, salin se , ma sredija san sebi bas nedavno za kadeturu, bez veza i vezica, a sta ces Skoljkica neka ceka , jer i da iman sredeno za shella za par miseci financije mi ne daju da cekam ukrcaj toliko...jbg bit ce bolje

Takima ne viruj ni kad darove nose.To su dvi najvece lazovcine na forumu.Pogotovo maninjorgo.Zika samo Zika.A moze i Sasa.

Last edited:
Back