Sea core & mare nostrum

ivo_1

New member
Ima li netko ikakvu info o Seacore kompaniji (offshore) i agenciji Mare Nostrum iz Splita.
Hvala

O Seacoru san cuja sve o.k. jer mi je jedan prika bija tamo, a sta se tice agencije Mare Nostrum mislin da je vodi jedan moj bivsi prof. iz srednje zove se Ivica Jaman. Mislin da su frisko osnovani i da je kancelarija tamo u Dalme na katu, neman neke posebne detalje.

ma o kakvom iskustvu pricate.Napises na CV sta god oces pari da to iko provjerava. Meni pise da sam bija u Specijalno policiji sta u mom slucaju i je istina ali moga sam napisat da sam bija i u zelenim beretkama

Slazen se u potpunosti Frankie, ali mora san napisat da nije normalno i to on board only.

pa di ces nas danas strojara sa iskustvom.A te pare su uzas.Oni traze,a mole Boga da ne nadju nikoga pari mi se

Primjeti tocku koja razdvaja rijec "Normalno" od druge recenice. Poanta je bila da je normalno da nije pristao a ne da je to normalna placa. O tom potom :uzdravlje

@beerseeker
Sorry greska, nemoj se odma ljutit. ponekad san brzoplet a postajen i corav pomalo. Evo san prije broda napravi ocale, ali neman naviku nosit pa promakne stagod. :uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Aha, fala, a neznan baš nekog s Jadrolinije šta je tamo al mi je jedan prijatelj kapetan kod njih, pa će mi on pomoć. Tija bi na ove offshore suplajere. A ako oden za 3rd, koliko bi po prilici prošlo za do sekonda doć? Triba li mi koji poseban brevet za na Seacor (fala na ispravci)?

Fala ti lipa na informacijama, taj Mare Nostrum je isto agencija? jer ja iden priko onoga Muštre u trogiru, njegova se firma zove mariner čini mi se

Po meni osobno za početak u offshore 200$/dan je odlična lova!Ode na bulk-u terco ima oko 2500 eura i manje više ugovori su po 6 miseci.Tako da za nekoga ko dolazi sa duge plovidbe(ajmo je tako nazvati)ovo je lova više nego dobra!!

Preko mustre se krca na bourbona. Prije se krcalo na seabulka. Nema veze sa seacorom.

@korny

Jesi li siguran da Mustra vise nema veze sa Seacor - om.

Kako je Seacor kupio Seabulk a Mustra je bio agent za Seabulk, zam da je imao veze sa Seacorom i krcao tamo. Dali je jos uvik tako neznam. :uzdravlje

Back