Royal Caribbean

Bravo Smiljo
Aj sad javi kad sve jos i napismeno dobijes

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hoču. Čim dobijem ikakve info. javljam novosti!

Nego Dalmos jel imaš možda kakvih savjeta dobrih linkova mailova (može na PM) za ukrcaj?

Pozz

Meni su emajlirali da neće sve stić danas odradit i da će mi javit naknadno novi termin... Jeli joÅ¡ itko obavijarazgovor osim Smilje?:confused:

Kontaktirala me Aiza de Castro da joj pošaljen skype ID i ka ivan2222 iman intervju i na hal-a i sad san mislija evo još jedan :hihi:hihi:hihi
Otkako san položija sve brevete čekan bar godinu dana,nikakav intervju joÅ¡ niÅ¡ta,ako ne računan obećanja raznih đibelebaroÅ¡a i uredno odgovorin Aizi;dan joj skype ID,mobitel,adresu,broj postola,didov broj triÅ¡a u jugovinila,koliko trčen na 100m..i pljunen CV u prilogu,ka nek se nađe.., i kraljica mi sutradan poÅ¡alje mail di piÅ¡e neÅ¡to u stilu:evo vam linkovi od ove 3 firme pa vidite ako ima neÅ¡to ka za vas.:udriglavom:udriglavom:udriglavom
U tom trenutku puka,jer san sve te stranice već posjetija i ispunjava te dugotrajne dosadne online aplikacije.
I ja joj odgovorin ka da sam upoznat sa stranicama da sam joj posla skype ID je JE ONA TO OD MENE TRAŽILA i da san ludilo za poziciju asistenta struje itd.. i odgovori mi da san na listi za skype intervju da će mi detalje javit kasnije.

Želija bi ić ka asistent struje uopće mi nije bitno di i kako za prvi ugovor,ali iman fealing da Royal ima malo zbunjene ove Å¡ta im rade selekciju.

test

test

dobar dan poštovani kolege

svojevremeno je na ovom forumu negdje bio link na test za electrical engineer za royal, a sada ga ne mogu nigdje naći. poÅ¡to sam u procesu apliciranja kod njih, volio bih se malo pripremiti pa ako netko moze pomoci, bio bih zahvalan.

p.s. u privitku ove teme je jedan test, ali ovo je samo dio, tj. jedan test od njih nekoliko

hvala

Zivi bili!

evo ja sam nasao ovo i mislim da je OK za provjeru znanja im i struje i ostalog

Online Marine Tests. Over 10,000 questions for Navigators, Engineers, Electricians and Catering staff.

pozdrav

pozdrav

pozdrav

kakve su sanse za ic za deck cadeta s 26 godina na RC.i kakvi su uvjeti rada kako se radi i koliko pinezi ima deck kadet i jeli stoji 6 miseci i jeli ima svoju kabinu ili dili s nekim imam neke sanse poc a brinu me godine dda nebi bia zajeb pa eto molim lip odg .hvala mirno more

Last edited:
Evo i meneka jutros zvala Aiza i zakazala novi termin za skajp intervju, prikosutra u jedanaest manje kvarat...:kafa

Royal

Royal

Da li zna neko e mail adresu gdje mogu aplicirati palubarci?Vidio sam postove iz 2009-e pa da pitam jesu jos aktuelne,mozda se nesto promjenilo u offisu?

Probaj na Royal websajtu - nađi negdi careers pa ćeÅ¡ tamo tribat isponit nikih par online forms - ja mislin da san i ja tako :uzdravlje

Pari mi se dobro - al je bija samo ka procjena baratanja ingleÅ¡kin... Biće bilo i neÅ¡ta psikologije jerbo san u imejlu dobija uputu da buden u corporate attire. Pa ja, lipon ne budi lin, odjenuh jaketu i kularinu i friÅ¡ko se obrija - i bradu a boram i glavinju... Rekla je da ako projden ima joÅ¡ ka neki stučni interjvu. Malo ćakulali, pitala me da kako san se prijavi kod njizi, Å¡ta san do sad radi i kako bi mi bilo bit na vaporu 7 miseci sa cca 58 naroda i narodnosti - ja reko da bi bilo veselo :uzdravlje

Eto saću vidit iđen li u drugo pretkolo....

Jeli joÅ¡ niko učini ovi interjvu? :hihi

...evo mi emajliralo da san proša "english assesment" i da san sad u daljnjoj obradi kod marine operations. Jeli ko zna jel dobra ota marina :hihi

:uzdravlje

Ma nisan valjda jedini proša u 2. pretkolo?:confused:

kolega budi uporan I sve se doc na svoje ja sam se najmanje nada da cu na royala zavrsit od pustih drillinga he he ,, I da neka se nitko nenada da je na royalu lako I neki kako pisu pizdarije a nikad cruisera nisu vidili , posalji im jos koji remainder mail osobito claudi martin ja sam preko nje doso na royala

Zna li neko tacno kako ide drugi korak intervjua za 3rd eng sa superitendetom ,i kolika je plata tacno.Hvala unaprijed

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Danas sam tek obavio prvi...znas likoja je plata nisam je bas razumio dobro a nisam se usudio pitat ..

Po mojoj procjeni mislim da je najbitnije da znas jezik da pazis sta pricas,pitanja su tipa ,dje plovis koliki su ti ugovori,da li so zadovoljan platom,zasto bas oces na royal,i tako uosptena prica o tebi.

Back