Obavjest o cijepljenju je bila ne oÄekivana nego gotova stvar. Nema tu diskusije. Bez cijepiva nećeÅ¡ moći ni u avion a kamoli na brod
A to o poÄetku krstarenja....![]()
Ma to prislino cijepljenje ce bit kap koja je prelila casu. Lipo matrikulu o klin i zivit doma ka svi normalni ljudi i onako nema vise ni susta ni gusta u navigaciji, samo, stres,pritisak, maltretiranje i izivljavanje sa svih strana.
Ma to prislino cijepljenje ce bit kap koja je prelila casu. Lipo matrikulu o klin i zivit doma ka svi normalni ljudi i onako nema vise ni susta ni gusta u navigaciji, samo, stres,pritisak, maltretiranje i izivljavanje sa svih strana.
al nije vise kraljevska kompanija, je ih covid sjebao ili bankeZnan jedan brod na kojem tri ElektriÄara nisu dobili smjenu jer nemaju koga poslati. ZnaÄi nemaju ljudi. Ali nemoj misliti da je Royal raj. Kalali su plaće i produžili ugovore. Sa novim uvjetima su daleko od top kompanije
Obrazložio sam zašto je još uvijek dobro, jer je još uvijek plaćeno bolje od prosjeka a i ugovori su duplo kraći nego kod većine kompanija. Vidim tu se kuka radi 2 tjedna produžetka, a što bi tek rekli da morate lupati 4/2 ili 6/6 i više mjeseci kao što sam ja radio u prošlosti? Budite sretni sa ovakvim uvjetima takvim kakvim jesu jer na većini drugih kompanija je gore nego na Royalu.
Kad kažem plaće su pale onda mislim na razdoblje od ccca 5 godina a ne samo u vrime korone. Recimo da je ETO prije ima 12000 a sad 8500. Ugovor se u vrime korone prominija sa 10/10 tjedana na 14/12 tjedana. 14 na brodu od kojih su dva karantena i onda ide pola plaće