Prikriveni useri

to su oni falsi sta se slepaju
bice i ovo njihova ideja
Forum zahtijeva da sačekate 60 sekundi prije slanja novog posta. Probajte ponovo za 4 sekundi

eto vidis. posla san oko podne jedan post, obrisalo ga, naravno (zbog par slikovitih usporedbi). sad imamo prepucavanja , pederluke, viagre...
a ja bi doda jedno: hombre, gori pise da trazis kompaniju, da si asistent... pa cemu onda ovakova bahatost? ako ne razumis pomoracku zajebanciju, stoj sa strane. po svemu sta vidin, nastavis li ovako, bolje je uvati se suskavca i marjana, jer ce ti kondicija itekako trebat. umisto bahatog asistenta, potrazi posal u poste. penzioneri vole da in penzija dolazi na vrime. sad sony opet brisi!!!!

Ja neznan kako se to bahatim i s čim ,pa zar ne vidiš da san niko i ništa. A da bi se neko bahatija mora bit neko i nešto.
Pala je samo dobra zajebancija. Ja bi se i spriča ako će mi neko ukazat da bi triba zbog nečega. Uglavnom, neću više postat, apstinirat ću, dok ne skupin 100 dolara za prvu članarinu, ako me budete tili. Triban se javit šefu naplate UPH jel tako.

Ja neznan kako se to bahatim i s čim ,pa zar ne vidi?? da san niko i ni??ta. A da bi se neko bahatija mora bit neko i ne??to.
Pala je samo dobra zajebancija. Ja bi se i spriča ako će mi neko ukazat da bi triba zbog nečega. Uglavnom, neću vi??e postat, apstinirat ću, dok ne skupin 100 dolara za prvu članarinu, ako me budete tili. Triban se javit ??efu naplate UPH jel tako.

Ajmo s ovim postom iz pocetka.
1.Bahatit se mozes bez ikakva temelja.To je stara navada vecine Rvata.
2.Kazes da si nitko i nista.Kako mislis da ce te drugi respektirat ako sam sebe ne respektiras.
3.Nemas se razloga ispricavat osim za zafrkanciju koja to nije,ali nismo svi rodjeni sa smislom za humor

:o
...ala se ti lipo ostavi moga dragoga i sposobnoga mornara za kojega je posla uvik bilo i bit ce ga....dapace....a ti lipo uplati najprin clanarinu pa mi se onda javi!!!!!!!....a prolem naseg naroda lezi uravo u takvima ka ca si i sam...eko.......

:oasti ga ca se neko uvridija aj neka ti bude tebe i tvog dragog mornara zelim vam svu sricu ovog svita .i da ti se sto prije vrati doma ipak je on pravi hranitelj svoje obitelji i oprosti ako si se toliko uvridila eto toliko:p

:o

:oasti ga ca se neko uvridija aj neka ti bude tebe i tvog dragog mornara zelim vam svu sricu ovog svita .i da ti se sto prije vrati doma ipak je on pravi hranitelj svoje obitelji i oprosti ako si se toliko uvridila eto toliko:p

i o kakvoj je clanarini rijec ako je za itf trzija san pomoc nisan je dobija nece dobit vise ni centa:mad:

Nije ti triba ovi smajlić nakraju posta, m?ž je ipak jedna dama ovde među barabama... :mad:
srami se... :rolleyes:

:hihi
...ala se ti lipo ostavi moga dragoga i sposobnoga mornara za kojega je posla uvik bilo i bit ce ga....dapace....a ti lipo uplati najprin clanarinu pa mi se onda javi!!!!!!!....a prolem naseg naroda lezi uravo u takvima ka ca si i sam...eko.......

ajde reci lipo o kakvima novcima ti pricas i o kakvoj clanarini prvo kad sam imao problem u barceloni i zvao sam i zvao trazio pomoc pa smo se igrali gluvog telefona i nista sve linije ste prisikli i onda da platim clanarinu kome i koliko samo reci sutra saljem i molim te naznaci u kojoj valuti da ne bi bilo zabune :p:p:p:p:p:p:p:p

ionako ste van threda debelo a još se i šprdaš sa članarinom pa lafe plati il ne plati ali nemoj se šprdat .........i budi malo kulturniji prema damama..........

Back