pozdrav

Status
Not open for further replies.

strumf

2nd eng
lep pozdrav svima
dolazim iz slovenije, zavrsia san srednju pomorsku skolu napravia
assistenturu te bia 2 puta ukrcan ka treci makine na bulk carrieru...s obzirom da imam malo navigacije (15 meseci ka oficir) razmisljam da bi mjenja kompaniju za koju radim ili da se prebacin na jahte...sta vi mislite o tome, dali napravim jos koji ugovor ili da idem na koju drugu kompaniju...jedan veliki + za administratora sto je napravia ovu stranicu i za sve vas koji dajete informacije, upote i savjete iz prve ruke ;-)

lep pozdrav svima
dolazim iz slovenije, zavrsia san srednju pomorsku skolu napravia
assistenturu te bia 2 puta ukrcan ka treci makine na bulk carrieru...s obzirom da imam malo navigacije (15 meseci ka oficir) razmisljam da bi mjenja kompaniju za koju radim ili da se prebacin na jahte...sta vi mislite o tome, dali napravim jos koji ugovor ili da idem na koju drugu kompaniju...jedan veliki + za administratora sto je napravia ovu stranicu i za sve vas koji dajete informacije, upote i savjete iz prve ruke ;-)

Sve zavisi, sto trazis? Ako mislis ostat na srednjoj skoli, bolje ti se prebacit na jahte, a ako mislis zavrsit visu/Fakultet, onda kad polozis I klasu, onda
ces odlucit sto ti je bolje, sad ti je malo rano!
Naravno sve zavisi od ponude i potraznje.
Moj ti je savjet, dok imas posao u ruci, sve je dobro. Lako se prebacit na bolje ako imas prilike! Nisi se ozenio za nijednu kompaniju, tako da mozes sto hoces, naravno da zavrsis ugovor! A sve apprasale sacuvaj, gradi mrezu prjatelja koji ti mogu pomoc, sve igra ulogu, mozda najvise igraju ulogu reference i prijateljstva, naravno uz posteni rad!
Mislim da i ti to sve znas, samo da ti potvrdim da si u pravu!

ae mislim da necu ic na fax, barem sledecih 5 god (ozenia se) tako da cu radit, samo sam u dilemi dje...:confused:

Dok ne dobijes siguran sljedeci ukrcaj stoj di jesi jer je tesko danas imat stalan posao. Sta se tice yahti mozes poslati aplikacije pa vidi kako disu agencije i sta ti kazu? Sve o tome imas na forum i samo upisi u trazilicu i zavali se udobno u katrigu i kreni s citanjem :uzdravlje

Status
Not open for further replies.
Back