Pozdrav!! :)

Status
Not open for further replies.
...po??alji CV na SVE domaće firme-adrese su na forumu

Sve te domace firme sam ja zvala odavno, pa su rekli da ne primaju kadete, a jos manje ako si zensko.:mad:
Na domace mogu jedino preko nekakve veze koju nemam, a i da je imam ne bih bas na taj nacin. Stoga preostaju samo strane... A stvarno mi je bila zelja na neku nasu domacu da odem, ali eto...:(

Evo da se i ja pridruzim, vidim vesela ekipa. Ja sam buduci pomorac, ako mi se smiluju pa me prime na kadeturu, jer cim cuju da sam cura isto ko da ih netko tavom po glavi opali. Apsolventica sam nautike na pomorskom u Zadru (tocnije ostao mi je jos jedan ispit, kojeg se nadam da cu uspiti rijesiti sad u 2. mj.).

I stvarno mi je drago da se netko potrudio napraviti ovaj forum, tako da mi neiskusni mozemo nesto malo saznati od vas starih morskih vukova. :)

Dobrodo??la i sritno. Ja sam na plina??u preko Zorovića, ali trenutno mu nijedna firma ne uzima kadete. Provaj na Lo??injskoj , mislim da je tamo najlak??e upast. Posli kadeture je lak??e :cool:

re

re

Sve te domace firme sam ja zvala odavno, pa su rekli da ne primaju kadete, a jos manje ako si zensko.:mad:
Na domace mogu jedino preko nekakve veze koju nemam, a i da je imam ne bih bas na taj nacin. Stoga preostaju samo strane... A stvarno mi je bila zelja na neku nasu domacu da odem, ali eto...:(

od domacih firmi malo koja plovi u jadranu, tako da to dolazi na isto. predlazem da kontaktiras domace agente za ukrcaj te krenes otuda. ne sumnjam da ces nesto naci.

Pa cuj meni je normalan,samo sad ne znam je li to zato sto ja nisam normalan,barem tako kazu za mene. To ti je vise nekako do tebe kako ces ga dozivit.A moci ces doc do njega sredinom drugoga.Za sada je nedostupan.Mislim nedostupan za pravosudna tijela RH.A mi obicni smrtnici imamo relativno dobar pristup do njega u bilo kojem trenutku.

Pa cuj meni je normalan,samo sad ne znam je li to zato sto ja nisam normalan,barem tako kazu za mene. To ti je vise nekako do tebe kako ces ga dozivit.A moci ces doc do njega sredinom drugoga.Za sada je nedostupan.

Aha, e super, aj kad bude dostupan javi ako nije problem! ;) I hvala puno!:D

Za sada je nedostupan.Mislim nedostupan za pravosudna tijela RH.A mi obicni smrtnici imamo relativno dobar pristup do njega u bilo kojem trenutku.

Ma ako je neki muljator, zaboravi, dosta mi ih je! No hard feelings!;)

Di krca, kako, sto?

Last edited:
Ma cuj ja mislim da nije ali to sve ovisi o tebi kako ces ga dozivit.Pokusaj mu se javit na PM i trazi bar 4000 kuna stipendije.Ja ne bi trazija manje da sam na tvom mistu.

...Di krca, kako, sto?

A najbolje ti krca u sebe.I krca i nalije to mu je specijalnost.Nego nisam ti ni dobrodoslicu zazelija odma smo presli na bizmis.Pa dobro dosla.

Last edited:
si probala globtik, zorovica, nije valjda da su te odbili?

Ma svi su me odbili, sve moguce agencije i firme u hrvatskoj, u tome i je stvar, a sve jer sam cura! LOL! :mad:
Iako mislim da bi se kod zorovica moglo nesto napraviti jer je jedini reko da mu posaljem papire pa ce vidit.

Status
Not open for further replies.
Back