Pozdrav svima

Status
Not open for further replies.

igorino

New member
:o

Evo da se i ja predstavim
Igor 38 godina iz Rijeke C/O vec duze vrijeme na offshoreu trenutno kao DPO na pipelayeru LEWEK CHAMPION u juznom kineskom moru tocnije offshore Borneo.
Pozdravljam svih i nadam se ugodnom postanju

P.S. Je Frankie ja sam

To druze bas mi je drago da si se pridruzija.Cuja sam se s Alex jucer.Sve super.Izgleda da su nam ture suprotne ali nac cemo nacina vec za proc ric.

ajmo zmajevi,ubacite me na offshore,iman 4ipo miseca iskustva iz 96 ili 97

Drage volje ali ovdje di sam ja nema nista bez DP-a bolje se ti vataj Frankiea on ti je macan za te stvari :p
je Frankie rekla i je ajde javi se mailom doma sao 12.08
cujemo se
Hvala svima na lijepim zeljama

Dobrodosa, kako ti je radit u tu firmu...kakva ti je rotacija

Tu sam vec 3 godine najprije na AHTS a sa na pipelay ovo ti je u stvari multipurpose jer ima i gruju od 900 T i DSV i ROV sve radimo. Nije lose ali firmu trese recesija pa se reze po svima. Rotacije su za DPO 6 tjedana on/off i placen si samo door to door sistemom
Pozdrav

Tu sam vec 3 godine najprije na AHTS a sa na pipelay ovo ti je u stvari multipurpose jer ima i gruju od 900 T i DSV i ROV sve radimo. Nije lose ali firmu trese recesija pa se reze po svima. Rotacije su za DPO 6 tjedana on/off i placen si samo door to door sistemom
Pozdrav

Jesu li braca Hogge bili tu kod tebe?

Jesu Hoggaci su bili tu a sa Domom sam i u razred isao (sreca). Firmu cete najbolje nac na www.emasoffshore.com ali nenadajte se previse nije bas bajno jer su se malo previse zaduzili i kad je stisla recesija poceo je belaj. Place nisu astronomske ali su redovite C/O na AHTS je na 300 $ dan i to samo doma, Trebaju i traze DPO sa iskustvom na EOCP koji je isto EMAS samo njihova divizija za barze i FPSO-e crew managerov e-mail je tu ako se ko zeli malo poblize informirat terry.tan@ezraholdings.com

Jesu Hoggaci su bili tu a sa Domom sam i u razred isao (sreca). Firmu cete najbolje nac na www.emasoffshore.com ali nenadajte se previse nije bas bajno jer su se malo previse zaduzili i kad je stisla recesija poceo je belaj. Place nisu astronomske ali su redovite C/O na AHTS je na 300 $ dan i to samo doma, Trebaju i traze DPO sa iskustvom na EOCP koji je isto EMAS samo njihova divizija za barze i FPSO-e crew managerov e-mail je tu ako se ko zeli malo poblize informirat terry.tan@ezraholdings.com
Druze pa to je ono sto ja cili zivot trazim.Placen samo doma.A ja doma mogu stat koliko god oces.

Najpoznatija braca u offshore-u. Imao sam lijepih momenata sa njima u West Africi. Zadnje vrijeme im se gubi trag, cujem nesto Harms, pa onda neki Dubai. Hvala na informacijama, za sad sam zadovoljan ovdje gdje sam. Da nemoze bolje, moze, ali isto tako moze i gore. Dobro je dok ne tuku:-)

Status
Not open for further replies.
Back