pozdrav iz alexandrije

Status
Not open for further replies.

mladeno

ɹoʇɐɹǝpoɯ
bog,evo se malo ustekao sa onom mojom antenicom pa da se javim,alexandrija sidro iskrcaj u maone.milijoni arapa po brodu,bilo bi malo puna stiva cigara za ove
tkz.vlasti.uglavnom prava ludnica brodovi na sidru se okrece,sudaraju upravo rus vice na vhf da ima clearance i da nema vise cigara ni present-a ali pilot ga ne pusta dok mu ne osusi i zadnji cigar sa broda,ili prema najnovijem gotovinu u protuvrijednosti.pa zar ovo igdje vise postoji......pozdrav svima.

E Mladeno pozdrav. Bas ti je zanimljivo na sidru. Oma si me vratia u pocetak svoje navigacije tj kad san bija na teretnjacima i kad san prozivljava takve ludorije. Aj drz se, i dobro ti antenica radi.

E Mladeno pozdrav. Bas ti je zanimljivo na sidru. Oma si me vratia u pocetak svoje navigacije tj kad san bija na teretnjacima i kad san prozivljava takve ludorije. Aj drz se, i dobro ti antenica radi.

... je imao sam slicno iskustvo kada sam prolazio suez prije mjesec dana, 4 pilota se promjenilo svakome po 15 ??teka. dakle 60 ??teka duvana...

nije nesto ali covjeka veseli

nije nesto ali covjeka veseli

nije neka brzina na momente kao adsl ali mukte je skype radi surfanje također ??to če?? vi??e...........:)
my.php
[/URL][/IMG]

nije neka brzina na momente kao adsl ali mukte je skype radi surfanje također što češ više...........:)

Jesi li to na Mokosici od Atlanske???......i ja sam trenutno u Alexandriji...overnight....I ja se gledam zakacit sa Radio Labom ali iz kabine nikako:kafa....ne da mi se ic na zrak.....:cool:

wifi rulez

wifi rulez

jest moko??ica je ,na sidru smo veza nije bas stalna cesto puca ali bolje ista nego nista inace spjen preko ap "madrid_0118110420 jedino ta i radi,btw na kojem si brodu?pozdrav

od kadeta do zapovjednika klikom mi??a

od kadeta do zapovjednika klikom mi??a

kako title ka?že od kadeta do zapovjednika klikom mi??a :) j.b.ga zaboravio editirat profil..............

put pod noge

put pod noge

jest,vidim mu brod za rivom mi na sidru evo upravo zavrsavamo iskrcaj pa put pod noge prema iskenderunu,pozdrav svima do iduceg puta......................

jest,vidim mu brod za rivom mi na sidru evo upravo zavrsavamo iskrcaj pa put pod noge prema iskenderunu,pozdrav svima do iduceg puta......................

Kao sto Dalmos rece...Jade.....sorry nisam prije stigo odgovorit...ajde pozdravi Ch. Engineera T.F. ako je jos tamo......:uzdravlje

Zivio i mirno more.........

:o

Alo Dalmos pomagaj, ma nije nista hitno ali bi tija cut sta je sa tom antenicom, kako to radi, di se usteka i sve u svemu jeli se moze ici na internet, koliko to kosta. Ako je to preko mobitela onda mi ne moras objasnjavat jer to znan kako radi. Ako je neki drugi sistem daj malo to pojasni, jeli radi samo u mediteranu ili moze worldwide. Ne mora nista na dugo i siroko, samo da znan sta je i di to kupit i kako radi i naravno jeli skupo surfat priko toga ili je tipa ukradi kilobajte pa bizi da te ne ulove.
Unaprijed hvala.

Last edited by a moderator:
Evo vako stari ako imas laptop koristis normalno Wi-fi i kad uvatis tudu mrizu surfas tipa dok te ne uvati. Ali u svakoj luci imas drugih slobodnih wi-fi i tako ja uvik nesto nadem. A sta se tice antenice to ja san kupia neku karticu od VIPa i isplatia je 2000 kuna te samo kupim karticu od bilo koje mrize koja mi je poregiji di se nalazim i samo je metnem i surfam. Ali to san sve koristia prije jer sad na NCl-u iman internet u kaini. Eto toliko za sad ako ti triba jos stagod javi pa ti javim. Ali ujedno imam i tu karticu pa ti mogu pogledati ime. Eto

Zahvalnica

Zahvalnica

Zahvaljujem jos jednom. :uzdravlje
To mi priko VIP-a ne igra jer sam kratko u portu a desi se da samo prolazim kroz Suez ili Singapore tako da opet nista ni od toga, a Wi-Fi cu provat pa ako uspije uspije. A bas san se bija ponada da ima nesto ono ispod stola a kad ono :udriglavom

:Dimas wave magnum,i back track,pojacalo ka za wifi,o-ring ti je macak za pitat i mikaya,ja se jos ucin ali ima potencijala,uglavnom u svaki porat postoji teoretska mogucnost da imas internet.sto se cjena tice,wave je relativno skup,mene je dosa 260 dolara sa carinom na www.radiolabs.com.ali ajde na post wifi rulez i procitaj jer ima izgleda ista stvar jos poboljsana za 650 kn,eto zmaju,nadan se da san pomoga,sad 3 dana navigacije,nema sexa priko interneta:D

Status
Not open for further replies.
Back