Potencijalna prevara opet

Gavro evo danas sam na pizzu isao. Mogu rec da sutra planiram u neki dobar restoran.
Sta se tice Sibencana neman sta nadodat. Povodim se onom da je nekad bolje mucat nego usta otvorit

Sent from my iPhone using Tapatalk

daj gavro muke ti ježove ,Å¡ta bi se dalmoÅ¡ joÅ¡ menom zamara u životu, pusti čovika ,ima on puno važnijih stvari o kojima triba vodit brigu a ne na mene mislit ;)

Ovo ti je privara neka,davaju oglase po raznim portalima svako malo,bizi ca od njih,mozes provat,zovnes broj,pa ti se javi neka sekretarica,nezz sta mrmlja,odma san poklopia..

daj gavro muke ti ježove ,Å¡ta bi se dalmoÅ¡ joÅ¡ menom zamara u životu, pusti čovika ,ima on puno važnijih stvari o kojima triba vodit brigu a ne na mene mislit ;)

Naprotiv nemislim da si u pravu. Od gusta sam te vidia na izlozbi fotografija u knjiznici i bio ponosan na djelo umjetnika koji je to napravio. Ali sta se tice tvojih zadnjih rasprava oaobno ne zelim pisat na temama koje su mi dosta glupe i da se samo neato napise. Eto to ti je cila prica.
Pozz i sritno

Sent from my iPhone using Tapatalk

u zivotu tridesetogodisnjaka, postoji vrime sprdancije i vrime za bit ozbiljan, kao i vrime za napravit izlozbu.sve ima svoje vrime i svoj smisao.imas srice, iduci tjedan bi triba imat otvorenje moje trece samostalne izlozbe fotografija.pozvan si, kao i ostali clanovi koji su u prilici doci.termin jos moran dogovorit. sta se tice oglasa, tija san zvat bas da cujen osobno tu prevaru al je oglas neaktivan vec

Ja bi dosa ali posto dolazim u bmw punom pikica....strah me da mi to sve ne rascerupas...pa ono bolje stat s miron

:D, samo ti dođi, ja san fini i kulturan Å¡ibenčan, ne čerupan ja piceve, ja sve to u nježno a niti se zamaran polovnim bemvejima...tebi biće neugodno doć u Gradinu di je istinska elita :D

Pa e neugodno mi stvarno...iman stvarno puno elite i u zd...iste take ko i u sibeniku...tipa obuc se sredit se i na tudi racun isti piti a doma kupus salata...kako mi nece bit neugodno kad ja ako doma ne radin buzaru od grdobine jeden u restoranu tipa fose,groppo a znan ja poist i fast food ono mjesanog mesa cevapa...u zadnje vrime san primjetia da dosta ljudi kad ode na mjesano meso u restoran obavezno stave na fb...eto ideja za novu izlozbu :)

Gavro, ja san u fotografiji ozbiljan maksimalno, ima san dvi samostalne izložbe dosad, sad iman treću.radija san naslovnicu i za zbirku pjesama jednoj pjesnikinji, osvojia i glavnu nagradu prije par godina na jednom natjačaju, sa strane fotografira i za lovu a paralelno radim na viÅ¡e foto serijala koji će također jednom biti izložbe.kad spomenem Å¡ibensku elitu mislin baÅ¡ na te umiÅ¡ljene ljude kojih je grad pun, i ja se uvik rugan na ta preseravanja takozvane elite.ja ne tražin kruv na brodu isključivo radi para,niti bi iÅ¡a na brod radi love samo da si uzmen auto, stan il Å¡ta već, ka Å¡ta je oÅ¡lo masu vas iz tih razloga.meni je želja otić na brod i vidit jeli to za mene uopće i živit taj način života jer nisan tip za ženit se, napravit dicu, ić na posa i proživit tako život u niÅ¡ta.i ovaj forum je pun takozvane elite tako da si triba odma skužit da se radi o sprdanciji..nisu ni svi Å ibenčani na ponos Å ibenika jer masu je onih Å¡ta se na prvom mistu uopće nemogu zvati ljudima od riči i djela.živija mi.

ako oden na more ide aparat samnom sigurno, i volija bi napravit pomorski serijal, za fotografiju je potribno jako malo a fotografija daje jako puno.sve je na fotografu i njegovom pristupu i doživljaju.ka i u životu, Å¡ta je tebi dobro il važno meni može bit nezanimljivo i nebitno, tako i u fotografiji.ja joÅ¡ ne gubin nadu da ću upist otić iako san skužija koji ji ovo zlo kotao.

Back