Gavro, ja san u fotografiji ozbiljan maksimalno, ima san dvi samostalne izložbe dosad, sad iman treću.radija san naslovnicu i za zbirku pjesama jednoj pjesnikinji, osvojia i glavnu nagradu prije par godina na jednom natjačaju, sa strane fotografira i za lovu a paralelno radim na viÅ¡e foto serijala koji će također jednom biti izložbe.kad spomenem Å¡ibensku elitu mislin baÅ¡ na te umiÅ¡ljene ljude kojih je grad pun, i ja se uvik rugan na ta preseravanja takozvane elite.ja ne tražin kruv na brodu isključivo radi para,niti bi iÅ¡a na brod radi love samo da si uzmen auto, stan il Å¡ta već, ka Å¡ta je oÅ¡lo masu vas iz tih razloga.meni je želja otić na brod i vidit jeli to za mene uopće i živit taj način života jer nisan tip za ženit se, napravit dicu, ić na posa i proživit tako život u niÅ¡ta.i ovaj forum je pun takozvane elite tako da si triba odma skužit da se radi o sprdanciji..nisu ni svi Å ibenčani na ponos Å ibenika jer masu je onih Å¡ta se na prvom mistu uopće nemogu zvati ljudima od riči i djela.živija mi.