Pisma portala Pomorac.net iliti UPH

chief_mate

New member
Evo prijedlog, pa ako se prihvati dobro, a ako se ne prihvati opet dobro...
dakle, prijedlog je da se pisma od klape Intrade "Samo more nosim ja u du??i" uzme ka pisma ovoga portala i ljudi koji se skupljaju tu.
Mislim meni je pisma jednostavno predivna, a nami i priliči, pa da vidimo mi??ljenja...

Samo more nosin ja u du??i
prid tobon se molin ka prid bogon
??to san ima dilija san s tobon
u molitvi spominjen ti ime
ti mi kida?? od ?života sime

sad mi ka?žu nemaj moru vire
a ja san te jubi priko mire
dok ti spava?? budin te gitaron
prid tobon se molin ka prid oltaron

samo more nosin ja u du??i
samo more mazi me i gu??i
samo s moren sritan san i bidan
samo moru ja se ispovidan

samo more nosin ja u du??i
samo more gradi mi i ru??i
samo more tebi kapu skidan
samo moru ja se ispovidan

za te su me vezale kadene
pa mi često dođe da ih kidan
tvoji vali teku mi kroz vene
i ??to drugo nego da se pridan

samo more nosin ja u du??i.....

:uzdravlje

Neznan imamo li mi zene pravo glasa,ali meni osobno je ova pisma predivna...
Ja se cila najezin kad je cujen i stvarno dira u srce.....
Tako ja dajen glas za,ako se prihvaca:uzdravlje:)

A neznan baš, ja mislin da je mome ima 25 god. pun kufer mora, ni na plažu neće više koliko su se ogadilo...

Pjesma je predivna,no uzmimo u obzir da je Bralić veliki Sanaderov amigo,a ovi novi zakoni protiv kojih se bunimo su uređeni i izglasani u Sanaderovoj vladi.Onda ,kako se postavit za ostat principijelan?

Pisma portala? Isto ka i politika, sto ljudi sto ukusa. Ja nosim prvo svoju obitelj u dusi, pa tek onda ostalo. A ispovidan se samo zeni :hihi.
Sto se mene tice moze i "Ruzinavi brod" od Daleke Obale bez obzira sto nam Ban bas i nije htio izaci u susren ili "Mornareva Pjesma" od Vajte.

a meni je osobno nadraza ona od Magazina Sve bi seke ljubile mornare.Mozda to ima najvise veze s onim sto mi je uvik u zivotu falilo ljubavi i poljubaca pa zelim kompenzirat na ovaj nacin

Mozemo li minjat svaki misec novu.:p
Pa ce mo moc birat hit mjeseca UPH:hihi:hihi

Bar ce mo moc glasat svaki misec.:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Ovako, mislim da pjesma UPH nebi trebala biti jako razvikana prije nego li postane pjesma UPH, i to bi morala biti pjesma koja opisuje život pomorca i familije. Postoji jedna takva pjesma, zove se "Još malo" a pjeva je Karin Kuljanić. Nažalost neznam gdej se može na internetu naći za poslušati, jer nije jako popularna ( to je pjesma sa nekog od MIK-a ), ali vjerujte mi da nitko kada je čuje nemože ostati ravnodušan. Provajte negdje naći i poslušati tu pjesmu.

A znate onu o ukusima se ne raspravlja. Moje je mi??ljenje da nam ne treba pjesma. Ve?že nas more i na?? posao a ne ukus u muzici.:cool:

Back