Par pitanja :)

Zebra

New member
Imam par pitanja, a kako se ne razumim baÅ¡ previÅ¡e u tematiku nadam se da ćete me moć razumit. :)
1.Treba li se dnevnik ovjeriti u onoj LK u kojoj se ide polagati ispit?
2.Koliko ranije se može prijaviti za polaganje?
3.Jeli moguće da se netko, nakon Å¡to položi taj ispit (poručnički valjda), ode na brod kao časnik i nakon toga se prekvalificira u strojara (ili obrnuto)? Mora li u tom slučaju opet odrediti kadeturu, kakva je procedura?

Ne Å¡alim se, nemam ja pojma o ničemu, samo me momak zadužia da se raspitam malo, valjda ga nisam krivo čula ili pola zaboravila.:rolleyes:

...:)

Molim te reci da se šališ. Molim te!!!???

Prijatelju,nemoj se zivcirat....jos ces svasta dozivit i cut!!! ;)

I pitanje za djevojku : A di je dragan??? :udriglavom
Jel na brodu (ako je onda je dnevnik VALJDA u njega),a ako nije sta on ne pise? :o
Jel se srami,boji ili nezna koristit kompjuter???
U svakon slucaju,ako je odgovor nesto od ovoga,neka ne ide nigdi od kuce!!! :udriglavom

Jel na brodu (ako je onda je dnevnik VALJDA u njega),a ako nije sta on ne pise? :o
U svakon slucaju,ako je odgovor nesto od ovoga,neka ne ide nigdi od kuce!!! :udriglavom

osidim kao ovca brzoo :D !!!

Na brodu je, nema internet.

A nista, u svakom slucaju hvala na pomoci i sorry na gnjavazi. :)

Na brodu je, nema internet.

A nista, u svakom slucaju hvala na pomoci i sorry na gnjavazi. :)

Nemoj se ti nista ljutit sta pitas malene gluposti!!! Za ova pitanja ti je kriv momak,jer je prije ukrcaja triba se malo bolje raspitat o svemu! Kad ides prvi put na brod onda je normalno da nista neznas,al se malo raspitas...a sad je tu i portal sa svim informacijama,mi smo prije morali vatat za rukav starije i one nadobudne pa kapetanijama i agencijama....
Da se malo raspita ne bi se ti sad lagano brukala....

I za koju Gospu se oce prekvalificirat??? Sta ga je "prosvitlilo" nakon 6 miseci kadeture?
Al misli da ce mu u makinjut bit lakse???

Nemoj se ti nista ljutit sta pitas malene gluposti!!! Za ova pitanja ti je kriv momak,jer je prije ukrcaja triba se malo bolje raspitat o svemu! Kad ides prvi put na brod onda je normalno da nista neznas,al se malo raspitas...a sad je tu i portal sa svim informacijama,mi smo prije morali vatat za rukav starije i one nadobudne pa kapetanijama i agencijama....
Da se malo raspita ne bi se ti sad lagano brukala....

I za koju Gospu se oce prekvalificirat??? Sta ga je "prosvitlilo" nakon 6 miseci kadeture?
Al misli da ce mu u makinjut bit lakse???

1.Viruj mi raspita bi se da ali se ukrca u rekordnom roku, a srednju je davno izasa i sad se triba malo svega prisjetit.
2.Ne ljutim se, zašto bi? :)
3.Brukanje po forumu mi je najveća briga u životu, Å¡ta me koÅ¡talo pitat?:)
4.Strah ga je problema oko nalaženja posla, tija bi sebi povećat Å¡anse koliko je moguće.;)
5.Nije mu još prošlo 6 miseci, ima još dosta :cool:

Zebro , sretan ti dan Žena !!
Sad kad mu to sve srediÅ¡ i prekvalificira se u strojara , neće ti valjda biti teÅ¡ko da odeÅ¡ na neki od pomorskih fakulteta , da mu telefonski Å¡ibneÅ¡ inormaciju o ekonomičnoj brzini Sulzera i dijagramu tlakova .
A i ako mu strojarstvo dosadi , pa se odlući za banderaÅ¡a ( električara ) , imam ti GMDSS battery Log .:uzdravlje

zebro , sretan ti dan Žena !!
Sad kad mu to sve srediÅ¡ i prekvalificira se u strojara , neće ti valjda biti teÅ¡ko da odeÅ¡ na neki od pomorskih fakulteta , da mu telefonski Å¡ibneÅ¡ inormaciju o ekonomičnoj brzini sulzera i dijagramu tlakova .
A i ako mu strojarstvo dosadi , pa se odlući za banderaÅ¡a ( električara ) , imam ti gmdss battery log .:uzdravlje

koji je ode piss ... :d

Back