Offshore Industry

ajmeeeeeeeee

ajmeeeeeeeee

ekipa novi san ode, pozdrav, moze pomoc za ukrcaj na bilo koji tanker ko krca ?????? al da daju potvrdni odgovor a ne da ne krcaju kadete zbog recesije iman visu i brevete koje triba imat..............?????????:udriglavom:udriglavom:udriglavom

ekipa novi san ode, pozdrav, moze pomoc za ukrcaj na bilo koji tanker ko krca ?????? al da daju potvrdni odgovor a ne da ne krcaju kadete zbog recesije iman visu i brevete koje triba imat..............?????????:udriglavom:udriglavom:udriglavom

Evala i dobro dosa...totaslno si pogrijesia temu (ova je vezana za offshore industry)..ugl, malo prolistaj po prijasnjim temama (puno se razglabalo o oukrcaju za kadeta i sl, imas dosta kontakata)....

Alo ekipa imali ko kakvu informaciju o uvjetima u Angoli jer bi tamo treba poc u 9 misec na jedan off shore posao ustvari jedan DP brod neznan jos detalje nego ono ako je ko upoznat uopce s situacijom dolje.

Alo kolege Vroon-ovci, ima li ko kakve informacije kakve su place i ugovori na Vroonovim product tankerima?

Bosiet??

Bosiet??

alo ekipa mala pomoc,gdje polagat BOSIET,jel tko isao u london ili aberdeen,koji treining centar i koji je najbolji put:o

Alo ekipa imali ko kakvu informaciju o uvjetima u Angoli jer bi tamo treba poc u 9 misec na jedan off shore posao ustvari jedan DP brod neznan jos detalje nego ono ako je ko upoznat uopce s situacijom dolje.

ja ti idem za desetak dana u Angolu pa kad se vratim mogu ti javit..
a inače sam se iskrca tamo prije misec ipo dana i mogu ti reci da su zajebani ako ides u kamp Malongo/Cabinda jer te pritresaju non-stop i cili jebeni dan izgubis prije nego se ukrcas u avion.
A rekli su mi koji su doli da ako ide?? u Luandu , jer to je gl. grad,tamo je puno bolje , mo?že se nekad i izać vanka do grada....
A za koju firmu ide?? ako nije tajna? Pitam jer je doli puno brodova od TDW.

Jo?? jedna stvar nemojte na TDW ići priko cosulicha jer se za Hrvate mo?že dobit direktno ugovor priko offica u Aberdeenu i tra?že puno oficira i električara.Ako ?želite broj javite mi se na PM pa vam dam broj koga zvat...:uzdravlje

Evo ekipa, za one malo upucenije da mi daju ruku pa da vidim di bi trebao ici. Danas kad sam toća noge na Kornatima, dobio sam direktno od TDWa ponudu za brod " Alden J. Laborde", radi po Angoli. Vjerojatno zato sto su me direktno zvali, ponuda je uzasno zanimljiva pa bi me zanimalo misljenje offshorovaca ( pogotovo TDW ovaca ala ortalano), a i da me upute koja je ekipa tamo a i sve ostalo. Znam jedino da je brod 2005 godiste da mi davaju ugovor 2x2 permanentno, i da radi po Angoli. Ajmo , otvorite mi malo umorne oći....

pozdrav svima, imam pitanje, kako se ukrcat za kormilara na offshore prvi put, dosad san radija na bulku i na tankerima

ćuk;23458 said:
pozdrav svima, imam pitanje, kako se ukrcat za kormilara na offshore prvi put, dosad san radija na bulku i na tankerima

Prvo dobrodosa.
Ovde ti je stari a i novi obicaj prvo se lipo predstavit i onda su na redu druge teme.:D;)

Koja lova se nudi na TDW u Angoli,malo je Angola u banani nemos nosom vani provirit ali fala bogu ides radit pa sta te brige

Evo kolege ja san u petak sazna iden u Angolu krajen 7 miseca al neznan tocno di iden na Bourbona pa cemo vidit jedino me zanima ta situacija po angoli kad se dode doli kakve su procedure i to sve za ukrcaj i kad bude za iskrcaj i kao jos neko zna kakva je situacija s internetom na bourbona i telefonom za zvat.
Aj fala ako ko moze pomoc

Evo kolege ja san u petak sazna iden u Angolu krajen 7 miseca al neznan tocno di iden na Bourbona pa cemo vidit jedino me zanima ta situacija po angoli kad se dode doli kakve su procedure i to sve za ukrcaj i kad bude za iskrcaj i kao jos neko zna kakva je situacija s internetom na bourbona i telefonom za zvat.
Aj fala ako ko moze pomoc

@patong

Evo ja san upravo dosa u Angolu (Luanda) prije dva dana.:udriglavom Procedura ti je sljedeca: prvo ispunis papir koji ces dobit u reoplanu, kad dodjes u aerodromsku zgradu (veliko iznenadenje) moras cekat u redu da bi preda papire koje si ispunija i kopiju vize za udrit vizu u pasos, onda ti tamo neki crni uzme pasos i lipo ga malo proseta a ti moras cekat oko uru dvi dok ti ga ne vrati. Onda avantura krece dalje prama izlazu ( jos vece iznenadenje) di bi te triba cekat agent ali njega obicno nema pa moras cekat jos malo, ali vidin da ides radit za Burbon a njima ti je agent HulBlajt ( tako nesto) a oni ti imaju na odlaznome terminalu malu kancelariju pa ga cekaj tamo. Kad ga jednom docekas posli par uri cekanja onda ides ili na brod ili u hotel ( najvece iznenadenje).
Ala sta san ovo produzija. Ma salu na stranu ali nisan puno, ovako ti to nekako dode.
Burbon ti sreduje za ukrcaj i iskrcaj jer imaju lokalni office (Sonasurf) u Luandi tj. na Sonilsa i nemas nekih vecih problema osim previse cekanja a ipak je to majka Afrika.
Sta se tice interneta i telefona koliko znan jer san i san bija na Burbona i to bas u Luandi onda su vec poceli sa postavljanjem V-Sat sistema na brodove tako da vec danas vecina brodova ima internet i jako jeftin telefon ( mislin da je oko 0.06 Eur/min), ako cak ne i svi brodi.

Nadan se da san ti pomoga, a ako ti jos sta padne na pamet pitaj.
Sretan put.
:uzdravlje:uzdravlje:uzdravlje

Puno ti fala stari na ovin informacijama samo me te procedure zanimaju jer san jedanput isa doma iz Calabara u Nigeriji i to je triba cili dan procedura za doc do Lagosa a znaci ode je drugo ok eto sad san bar malo miran inace kakva je situacija doli ima li mora i dali se u portu izac vani ili nema mrdanja s terminala eto fala ti puno bi mi pomogle ove informacije

Da li netko zna TDW Aberdeen adresu za ukrcaj , dakle ne preko Fulvia i Trieste nego direktno. Naime vec sam radio par godina za TDW u Luandi preko Cosulicha ali sam pred nesto vise od godine dana otisao zbog lose place. Sada bi pokusao uletiti direktno (north sea contract) ako bude moguce.

Back