ekipa novi san ode, pozdrav, moze pomoc za ukrcaj na bilo koji tanker ko krca ?????? al da daju potvrdni odgovor a ne da ne krcaju kadete zbog recesije iman visu i brevete koje triba imat..............?????????![]()
Alo kolege Vroon-ovci, ima li ko kakve informacije kakve su place i ugovori na Vroonovim product tankerima?
Alo ekipa imali ko kakvu informaciju o uvjetima u Angoli jer bi tamo treba poc u 9 misec na jedan off shore posao ustvari jedan DP brod neznan jos detalje nego ono ako je ko upoznat uopce s situacijom dolje.
ćuk;23458 said:pozdrav svima, imam pitanje, kako se ukrcat za kormilara na offshore prvi put, dosad san radija na bulku i na tankerima
Evo kolege ja san u petak sazna iden u Angolu krajen 7 miseca al neznan tocno di iden na Bourbona pa cemo vidit jedino me zanima ta situacija po angoli kad se dode doli kakve su procedure i to sve za ukrcaj i kad bude za iskrcaj i kao jos neko zna kakva je situacija s internetom na bourbona i telefonom za zvat.
Aj fala ako ko moze pomoc
Procedura ti je sljedeca: prvo ispunis papir koji ces dobit u reoplanu, kad dodjes u aerodromsku zgradu (veliko iznenadenje) moras cekat u redu da bi preda papire koje si ispunija i kopiju vize za udrit vizu u pasos, onda ti tamo neki crni uzme pasos i lipo ga malo proseta a ti moras cekat oko uru dvi dok ti ga ne vrati. Onda avantura krece dalje prama izlazu ( jos vece iznenadenje) di bi te triba cekat agent ali njega obicno nema pa moras cekat jos malo, ali vidin da ides radit za Burbon a njima ti je agent HulBlajt ( tako nesto) a oni ti imaju na odlaznome terminalu malu kancelariju pa ga cekaj tamo. Kad ga jednom docekas posli par uri cekanja onda ides ili na brod ili u hotel ( najvece iznenadenje).