Novi list i clanak o nama

Pomorci su definitivno oštećeni, ali ne toliko zakonom koliko načinom primjene pravilnika koji je donesen sa zakašnjenjem.
Sad vidite u cija jidra duva Brazzaduro.Ma dapace uopce nismo osteceni tribalo bi nas jos vise ostetit.Ovo nam je nagrada prema onome kako ce nam bit i sta nam spremaju

Odlican clanak samo mi nije jasno koji ku**c su stavili Brazzodurovu sliku,njemu u ovom clanku nije mjesto,ovdje se ne radi o NJEMU vec o NAMA !!!!!!

dalmos,

natovarit ces na vrat USKOK, pa ce se ekipa imat za pohvalit kako su ulovili krupnu ribu koja ne placa porez; na finimentu ces dobit status al caponea!

dalmos,

natovarit ces na vrat USKOK, pa ce se ekipa imat za pohvalit kako su ulovili krupnu ribu koja ne placa porez; na finimentu ces dobit status al caponea!

sve sta radim radim po zakonu. Nemaju me zasto okriviti. :D To su sve rupe u zakonu i ja san legalni gradanin koji zeli malo prava za pomorce :cool:

Krvavo radimo za ove solde sto dobivamo, zivimo bez familije, radno vrime nam je duplo vece nego na kopnu i subotom, nediljom i praznikom, idemo u svaku rupu po ovom svitu i jebeni pirati nas napadaju ko u srednjem vijeku i svaka kuna/ euro/ dollar je 3 put odradjen. POSTENO ODRADJEN! Zato se nemamo cega bojati nego idemo naprid! Bravo Dalmos, bravo svi mi!

Odlicno!
Samo da dam jednu obavjest.
Kad sam isao na gore navedenu stranicu od NL, moj Anti virus (Avira AntiVir Professional),zatim Kerio Firewall i SuperAntispayware su me upozorili da je stranica pod Prismotrom (odnosno pokusan mi je ubacaj trojanca i Malwarea),neznam koliko mi vjerujete i ako netko zna o kompjuterima koliko i ja znam ili ako imate spomenutu zastitu na svom komp-u,mozete provjeriti dali govorim istinu,meni je samo zao sto sam zajeba zastitu prije nego sam uhvatio Print Screen pa da vam i slikom dokazem.Ali ako cete vjerovati vjerujte a ako ne,nije mi vas bila namjera cimati,ali evo samo jos jedan dokaz da sve pokusavaju nebi li otkrili ko je sve upleten.:mad:

Evo ipak sam uspio iz svog AV-a izvuci dokaz.
2mrwlko.jpg

I to su mi 3 put pokusali upad.
Mamu im nabijem.:mad:

Mislin da "Slobodna" nema hrabrosti napisat ovaki članak.NL je točno sve prinija u originalu,Dalmosu nisi ništa izostavija reć.ODLIČNO.THIS IS OUR COUNTRY.

Odlicno!
Samo da dam jednu obavjest.
Kad sam isao na gore navedenu stranicu od NL, moj Anti virus (Avira AntiVir Professional),zatim Kerio Firewall i SuperAntispayware su me upozorili da je stranica pod Prismotrom (odnosno pokusan mi je ubacaj trojanca i Malwarea),neznam koliko mi vjerujete i ako netko zna o kompjuterima koliko i ja znam ili ako imate spomenutu zastitu na svom komp-u,mozete provjeriti dali govorim istinu,meni je samo zao sto sam zajeba zastitu prije nego sam uhvatio Print Screen pa da vam i slikom dokazem.Ali ako cete vjerovati vjerujte a ako ne,nije mi vas bila namjera cimati,ali evo samo jos jedan dokaz da sve pokusavaju nebi li otkrili ko je sve upleten.:mad:

Kad san ja isto prvi put otvara anti virus mi je nasao neko smece ali san samo izbacia. Vise mi ne nalazi nista. Mislim da je to slucajnost kao i sta se to zna desiti ucestalo na Index.hr

Kad san ja isto prvi put otvara anti virus mi je nasao neko smece ali san samo izbacia. Vise mi ne nalazi nista. Mislim da je to slucajnost kao i sta se to zna desiti ucestalo na Index.hr

Nije slucajnost,
Inace,najcesce se upada putem Cookisa,ali nema veze,tko ima pravi AV lako se bori time,nemoraju to biti nasi spijuni iz Vlade,more bit i koji Hacker,a upravo su takva mista njima zanimljiva.
Ma dobro da ne radim famu oko toga,eto,nema veze tko je,ali bitno je da znaju da mi pomorci nismo samo kokosi sa zlatnim jajima,vec da smo na svim poljima jaki,od malog kuzine pa do Mastera,nije vise ko prije,da su samo Kap. i Kapo to boze obrazovani,ko sto i nas Kracazobdur..,Budarazdur...,(Ma nema veze,znate na koga mislim) misli.:p

Nije slucajnost,
Inace,najcesce se upada putem Cookisa,ali nema veze,tko ima pravi AV lako se bori time,nemoraju to biti nasi spijuni iz Vlade,more bit i koji Hacker,a upravo su takva mista njima zanimljiva.
:p

Rje??enje
Firefox+no script

Vlada ima ??arene oči, novac neće doći.
Sve ??to uvijek volim reći je: NE, NE,NE

Evo ljudi od jutros meni ne prestaje zvoniti telefon. Zovu iz poslovnog tjednika Lider (njih najvise interesira polacenje pustih novaca) te zovu iz Hrvatskog radia i dosta pisanih media. Cak san dobija info iz prve ruke da se zove Ministra Sukera i da se ocekuje njegov osvrt na ovaj clanak u Novom Listu ( ipak smo sad pokrenuli lavinu s ovim clankom). Ljudi koji su-(ce) zvati Sukera ( na jedan mob se nejavlja, a drugi mu je iskljucen) ce mi javiti cim se cuju s njim. Mogu samo reci da su novinari Novog Lista zvali i Kapt. Brazzodura koji je pohvalio nas potez i mislim da je to lipa gesta. Moj zakljucak je da smo sve jaci i jaci te da udrugu Pomorac.net tribamo maksimalno podrzati i krenuti s tom udrugom na jedan visi nivo i da taj nivo se brine o HR pomorcu. Da pokazemo sadasnjim ljudima koji vode SPH da mi mozemo preuzeti to na sebe i voditi na zavidnoj razini

Jos jednom fala svima koji podupiru stranicu Pomorac.net a pogotovo udrugu pomorac,net a oni koji cekaju da nesto napravimo da bi nam se pridruzili neka jos cekaju ali znajte da mozete i vi biti dio ovog novog doba Hrvatskog pomorstva.

Iden popit bacardy colu u nase ime

Svaka čast novinarki ča je napisala sve ča je tribalo i ča N.L. nima cenzure,a tebe Dalmo?? smo sad upoznali i LIKOM I DJELOM i postal si medijski eksponirana osoba,bravo jo?? jedanput i sve pohvale!!!!!

Back