Navis Crew Management

kabel55

New member
Pozdrav ljudovi,

imam pitanje i molim pomoc.
Naime agencija Navis Crew Management mi nudi (posreduje) mjesto zapovjednika na Crew boat-u u Saudijskoj Arabiji.
Ship Owner je Stanford Marine evo link: Home

Zanima me jel itko imao iskustva sa gore navedenom agencijom. Agencija je iz Odese (Ukraina) pa mi je sve nekako cudno.
Sta nema Ukrainaca koji bi tu navigali? :)
Uvjeti nisu nerealni, vec dapace i nisu bas... Ali posto se ja pokusavam prebacit u offshore industriju, mozda mi je ovo dobar start. Samo me strah da nije nekakav zajeb.

Zahvaljujem unaprijed na informacijama.

:uzdravlje

Bio sam u kontaktu s tom firmom i jako MALE place daju za naše prilike te je ugovor za offshore jako nepovoljan.

Ja sam bio direktno s njima u akciji a tu agenciju neznam.

Hvala Dalmos,

naime ova agencija dosta oglasava na stranici, ako smijem napisat tu (ako ne, obrisite): web crewing.
Tako sam i dosao do njih.
Ugovori su kao 3/1 ili 4/1, ali sam poslao mail da je za mene maksimum ugovora 3/2, odgovoreno mi je da se moze sredit.
Placa bi bila 210-250 USD po danu, naravno samo na brodu.
Neznam je li malo ili nije ali ako mi je to nekakav ulet u offshore industriju istrpit cu. Imaju i nekih DP brodova, to me vise zanima od ovog. Uglavnom svako iskustvo je dobro doslo.
pozdrav

nitko nije bio u kontaktu sa ovom agencijom??
stvarno me strah da me ne zeznu jer imam stalan posao (nije bas nesto ali ipak...).

Crewing boat i nije neki izbor, na forumu se mogu procitati savjeti starijih kolega koji su duze u offshore-u da cak ni stand-by brodovi koji su stepenicu blize pravom offshoreu od crewing boata nisu dobar start za offshore. Dali prihvatiti ovu ponudu ili ne, sve ovisi sada na kakvoj kompaniji plovite i kakvi su vam tamo uvjeti. Ako imate DP basic bilo bi dobro da budete sigurni da ce vas staviti na DP1 brod nakon ugovora(dva ili koliko vec bude potrebno) na crew boatu.

Navis Crew Management

Crewing boat i nije neki izbor, na forumu se mogu procitati savjeti starijih kolega koji su duze u offshore-u da cak ni stand-by brodovi koji su stepenicu blize pravom offshoreu od crewing boata nisu dobar start za offshore. Dali prihvatiti ovu ponudu ili ne, sve ovisi sada na kakvoj kompaniji plovite i kakvi su vam tamo uvjeti. Ako imate DP basic bilo bi dobro da budete sigurni da ce vas staviti na DP1 brod nakon ugovora(dva ili koliko vec bude potrebno) na crew boatu.

Potpunosti se slazem s ovim povise.

@kabel55
Zapamti kolega da nije trava uvijek zelenija u susida mada se tako cini.

Last edited:
Potpunosti se slazem s ovim povise.

@kabel55
Zapamti kolega da nije trava uvijek zelenija u susida mada se tako cini.

znam da nije uvik trava zelenija u susida :)
stavrno trebam promjenu, ja sam zapovjednik na katamaranu (High speed craft) i ovdi sve pomalo ide u ku...
od placa do brodova u koje se malo i nista ne ulaze, svako malo kvarovi, samo krpanje i kapo izmislja toplu vodu samo da brod vozi... samo cekam da mi se sta dogodi u manovri i onda je naravno kriv ljudski faktor, popusis brevete i ciao amore.
imam DP basic, ali se jednostavno nemoguce ukrcat bez da te netko povuce sa sobom na brod, cak je bilo i takvih pokusaja ali nista, jednostavno sam vise na rubu zivaca.
oprostite sta vam se jadam ovdi i znam da to nije tema, ali morao sam.

Evo ljudi, dobio sam odbijenicu od ship ownera da nemam iskustva na oil field i tu je prica zavrsila :(
Hvala svima sa savjetima, idemo dalje...
:uzdravlje

kabel 55 vidim da si na High speed craftu,mozda da ovo pokusas:

High Speed Craft Officers – European Union Nationals

Experienced and certified fast craft Masters , Chief officers.

Master – £4500 every month
Chief Officer – £3500 every month

Work area: Northern Ireland and Scotland
Contract duration: 4 week on/ 4 off
Starting date: the middle of March
Requirements:
• EU citizen
• good English
• experience on High Speed Craft

Crew Negotiator
Minijos st. 127-7
Klaipėda
info@crewnegotiator.eu

Tel./Fax +370 46231344
Administrator +370 63526250
Personnel Manager +370 63049917
crew@crewnegotiator.eu

Sretno tebi a normalno i svima koji zele.
Pozdrav

Navis

Navis

gledam i ja malo za prebaciti se u off/shore sa tankera
evo za info,pa ako nekome odgovara...pisite Jamesu :-)

James Lax <james@navis-consulting.com>

Hi
What kind of money are you looking for and contract length please,
We are looking for Trainee Chief Mates to work on ERV vessels in the North sea, However the salary is £30k and you must have a British Cec and have experience of the North sea,
Cheers
James

Ljudi imate internet i idite direkt kod tom herandie pustite ove nase...a navis uopce nije agencija da se razumimo

Poslano sa mog Ericsson T10

Pozdrav,
Dobio sam ponudu od Navis Consultinga za posao zvala me neka Alixe,zna li možda neko za koje firme oni krcaju.(to mi nije rekla).Nude mi PSV koji je trenutno u dry dock,Rotacija 2/1 permanent

Back