Imas sve napisano o ugovorima i placama, idi sa prve stranice pa naovamo imas sve napisano.![]()
stari fala lipa svakako, ali nisan nasa nista o placama prvog jebat ga...
nema veze fala lipa uzdravlje!!!
Imas sve napisano o ugovorima i placama, idi sa prve stranice pa naovamo imas sve napisano.![]()
stari fala lipa svakako, ali nisan nasa nista o placama prvog jebat ga...
nema veze fala lipa uzdravlje!!!
Mislim da 3rd Officer ima 3800 eura, 2nd ima 4500 eura, a C/O mislim da je između 6-7000 eura, neznam ti točno, netko je mislim stavio plaće tu.
Mislim da 3rd Officer ima 3800 eura, 2nd ima 4500 eura, a C/O mislim da je između 6-7000 eura, neznam ti točno, netko je mislim stavio plaće tu.
A koliko znam sada je smanjena posada sa 24-22 po brodu, a place za seniore su isle gore..
Ne znam u detalje, ali znam da je to vec nekih 2-3 mjeseca.
jel to i za kontenjere i za kruzere isto,ili postoji neka razlika ?
di se na kojem linku može to pogledat, zanima me konkretno za MSC Oriane
Ja sam na MSC Poh Lin evo nas u Valenciji ima nas sad 3 iz Splita i jedan struja iz Marine posla puno plaća mala, ali dobro je....
mirno more svima
Jesi li kadet i ako jesi jeli istina da je plaća kadetima 700 USD?
kadeti ako odradjuju kadeturu po itf-u je 700 dolara,ali ako imas svog kapetana koji jace rangira na kompaniji onda mos uletit cak na talijanski ugovor cca nekih 2700 eura znam momka iz rijeke koji je tako uletio
Da li ko zna kakve ugovore ima ova firma? Koliko imaju priblizno place timunjeri? Ima ko koji naviga ili je naviga kod njih?
Hvala na odgovoru
![]()
Zanimljivo da od svih brodova u jihovoj floti nema teorije za ukrcat ass. Makinje.
pa kako ne, naravno da postoji sansa lipo nades nekog visoko rankiranog na brodu i on te preporuci i mos ic,,,tako su se svi ukrcali i kod ovoga u splitu i kod bogdana u sinju....ja sam reka da nemam nikoga nije mi ni tija uzet papire![]()