xeric
New member
korkyra polovicom 12. za ass. od 37 god. SUPER prvi put na brodu imali koji savjet koliko bagaja ponit i šta
Ej, i ja sam sad aplicirao, imam samo D2 i nikad nisam plovio, Pa sta bude
Sretno
korkyra polovicom 12. za ass. od 37 god. SUPER prvi put na brodu imali koji savjet koliko bagaja ponit i šta
pozdrav ekipa, tija bi vas pitat sta bi mi tribalo od breveta za kadeturu recimo na kontenjeraša? jel samo d2 ili jos sta triba polagat? unaprid fala![]()
zna li se kakvi su novci....
kadet 900 USD, terco 2975 usd, sekondo 4000, struja 5000 usd, C/O 6500 usd, Master 8500. Ovo je plaća za bananjere i bulka, a za stočare dodaj 25 %. Firma je ok, plaće uredne, mirovinsko i socijalno plaćeno, i to je to, hrana i uvjeti života viÅ¡e nego zadovoljavajući, nema interneta na brodu. Ugovori za ofićale 4on/3-4off, tako i za kuhara, ostali 6 mjeseci i da ne zaboravim, firma je nabavila 2 stočara i u planu su jos 2. I ako si početnik firma ti je viÅ¡e nego odlična za naučiti posao. Nadam se da sam pomogao.
Da odmah pojasnim bio sam na Mediteranskoj i Korkyri
(Ovo se odnosi na Korkyru![]()
)
Mirovinsko,zdr. i Soc. Firma ti placa jedino pu dolasku na brod tek sljedeci ugovor sa prvom isplatom na kraju mijeseca!
To sto si naveo za Oficire malo si se preracunao ostaje se i 6mjeseci-bar sam ja ostao kao 4/E i odmah nakon mjesec dana zove me nazad,ali ja sam dao otkaz!!
Hrana katastrofa-nedaj mi boze da se ikad vise vratim u taj đumbus!!!!
Uvjeti Zivota-Bog je odavna napustio to misto i taj sljam koji tu "Plovi",grupa neodgojenih i pijanih alkoholicara!!
Cast iznimkaman kojih je vrlo malo ostalo ako uopce jos takvi plive na Korkyri!!
U svakom slucaju :
App to you![]()
to za ugovor da sljedecom prvomplacom dobijes za mirovinsko si upravu, ali sve ostalo si u krivu. Neznam kad si bio tamo, ali istina je da se zna ostat mjesaec duze, ali oficirima je ugovor 4 mjeseca, a to sto se ostane 20-30 dana duze zavisi od sidra i smjene. Meni je hrana bila odlična, kako je tebi bilo u to necu ulaziti, a plaće su onakve kako sam naveo. Očito ti je tamo neko dobro stao na žulj dok si tako frustriran i ogorčen na njih.
Ne zaboravi,Sve sto je valjalo je odmah otislo !!
Za placu si naveo ispravno!
To je tvoje iskustvo,ali moje sa grupom Korculana u to ne zelin uopce ulazit u raspravu!!
To stao na Zulj,pa da jer nisam Supak,da lizem te Korculane Krizance!!
Ima istine to Å¡to govoriÅ¡, ali nije sve crno, meni je bilo odlično sa oficirima, dosta sam naučio od njih, poÅ¡tovali su me i bilo mi je odlično, a niža posada gdje su nasi je dno dna, najveći Å¡ljam, gore nemoze. Ovo neznaci da su svi nasi koji navigaju kao bassa forca loÅ¡i, da se krivo ne shvati!
Ima li tko da je bio na stočarima? Može li malo opisati kako izgledaju radni dani, doživljaje, kakva je ekipa i tako sve to![]()